Αρχική Πολιτική Α. Μπούζα: Ο ευτελισμός του Περιφερειακού Συμβουλίου ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο

Α. Μπούζα: Ο ευτελισμός του Περιφερειακού Συμβουλίου ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο

ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13-12-2022

Εύγε κ.Μαλτέζο

Ο ευτελισμός του Περιφερειακού Συμβουλίου, από τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του Πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο.

Όντας εγκλωβισμένος ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ.Π κ.Μαλτέζος σε μία ιδιότυπη πολιτική «ομηρία», όπου στην άσκηση των καθηκόντων του ενεργεί πειθήνια, κατόπιν εντολών του κ. Νίκα και δεν διστάζει να καταπατά απροκάλυπτα τον κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, έφτασε σε μία ακόμη απονενοημένη πράξη, προκειμένου να ικανοποιήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο, χωρίς να αναλογιστεί, πως οι πραξικοπηματικές ενέργειες που αλλοιώνουν την έννοια της δημοκρατίας μέσα σε ένα συλλογικό όργανο, πάντα χαρακτηρίζουν δυσμενέστερα τον πρόθυμο εκτελεστή από τον εντολέα .

Σήμερα ( 13-12-2022) οι παρατάξεις και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, έλαβαν από τον Πρόεδρο του ΠΕ.ΣΥ.Π κ.Μαλτέζο σχετική ενημέρωση περί λήξης της 24ης συνεδρίασης , έχοντας αλλοιωθεί εσκεμμένα η αλήθεια και τα καταγεγραμμένα γεγονότα, προκειμένου να αποφύγει η Περιφερειακή Αρχή, τη συζήτηση στο ΠΕ..ΣΥ.Π , του 1ου θέματος της 24ης συνεδρίασης της 29-11-2022 με τίτλο «Συζήτηση σχετικά με :Υποκλοπές που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κλπ».

Μάλιστα ο κ.Μαλτέζος, εν τη ορμή της εκτέλεσης των εντολών που έλαβε, προέβη σε πολλά και σοβαρά λάθη:

α)Ανέφερε την υποφαινομένη Αντιπρόεδρο ως προεδρεύουσα , ενώ ο ίδιος είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, ισχυριζόμενος πως έχει δουλειά. Έτσι, συνέχισα τη συνεδρίαση ως Πρόεδρος.

β) Αλλοίωσε τα όσα ειπώθηκαν και ρητά αναφέρονται στην καταγεγραμμένη οπτικοακουστικά συνεδρίαση, όπου στο 4.14:35 λεπτό της συνεδρίασης, ρητά αναφέρω πως η συνεδρίαση ΔΙΕΚΟΠΗ και θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο και τη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

( Σχετ. https://www.youtube.com/watch?v=UiaxSPFMURY ).

Φυσικά το επίμαχο θέμα των παρακολουθήσεων, που ταλανίζει την πολιτική ζωή της Χώρας και μας εκθέτει διεθνώς, στο πολιτικό όργανο του ΠΕ.ΣΥ.Π. δεν συζητήθηκε και όλες οι «εξυπνάδες» αποφυγής της συζήτησης, απλά εκθέτουν τον κ.Νίκα και κυρίως τον απόλυτα καθοδηγούμενο Πρόεδρο του Σώματος.

Ειλικρινώς αισθάνομαι ντροπή για την κατάντια της Περιφερειακής Αρχής Νίκα , που χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα να υποβαθμίσει το ρόλο και την ισχύ του συλλογικού οργάνου.

Οι καθεστωτικές αντιλήψεις και η ασέβεια προς το θεσμό που υπηρετούμε, θα προσδώσει στην Περιφερειακή Αρχή Νίκα, εκτός της πολιτικής της ανυπαρξίας, μηδενικής χρησιμότητας για τον τόπο και της απόλυτης κατασπατάλησης πόρων αδιαφανώς, επιπλέον και τη γραφικότητα, διότι ουδείς σώφρων πολίτης μπορεί να συνταχθεί με όσα εφαρμόζονται ως πρακτικές, από την ώρα που ανέλαβε αυτή η διοίκηση την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Έχοντας πίστη στη δημοκρατία και στα δημοκρατικά αντανακλαστικά των Πελοποννησίων, καταγγέλλω την πραξικοπηματική επιβολή των βουλήσεων του κ.Νίκα, στο συλλογικό όργανο του Περιφερειακού μας Συμβουλίου.-

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕ.ΣΥ.Π.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Βρετανία: Επιπλέον μέτρα ασφαλείας για τους βουλευτές, αυξάνονται οι απειλές για την ασφάλειά τους

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα νέα μέτρα για την εγγύηση της ασφάλειας βουλευτών, που δηλώνουν ότι είναι αντιμέτωποι με...

Ένωση Δικαστών Εισαγγελέων για Τέμπη: Προτείνουν αναθεώρηση Συντάγματος για τις ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη με 57 θύματα η Ένωση...

Σοκ στο Μεξικό: Δυο υποψήφιοι δήμαρχοι στην πόλη Μαραβατίο δολοφονήθηκαν μέσα σε μια μέρα

Στη μικρή πόλη Μαραβατίο του κεντρικού Μεξικού, δυο υποψήφιοι για το αξίωμα του δημάρχου δολοφονήθηκαν μέσα σε μια μέρα. Χθες...

Τρομοκρατία: Βαρύ κατηγορητήριο για τους «10» της «Σύμπραξης εκδίκησης»

Έξι κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα κατά περίπτωση περιλαμβάνει η ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος...

Οι λόγοι που οι επισκέπτες της Αθήνας είναι περισσότεροι και πιο ικανοποιημένοι

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...