Αρχική Ελλάδα Αλέξης Κούγιας: Θα εξετάσουμε πόσο αξιόπιστο είναι το πόρισμα για τα Τέμπη

Αλέξης Κούγιας: Θα εξετάσουμε πόσο αξιόπιστο είναι το πόρισμα για τα Τέμπη

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του αναφέρθηκε στο πόρισμα για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας πως δεν έχει παραδοθεί στον Εφέτη – Ανακριτή, αλλά και ότι θα ελέγξει με κάθε τρόπο την αξιοπιστία του.

Συνήγορος οικογενειών θυμάτων στα Τέμπη είναι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πήρε θέση για τις πληροφορίες που διακινούνται σχετικά με το πόρισμα για τη σιδηροδρομική τραγωδία.

Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε σε δήλωσή του πως δεν υπάρχει πόρισμα στα χέρια του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, ενώ υπογράμμισε πως θα ελέγξει την αξιοπιστία του μέσω ειδικών συμβούλων έτσι ώστε να μπορέσει να ενημερώσει ανάλογα και τους συγγενείς των θυμάτων τους οποίους εκπροσωπεί.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μου γραφείο έχει αναλάβει την εκπροσώπηση 15 οικογενειών θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Καθημερινά με τους συνεργάτες μου, εκ των οποίων η μία είναι μόνιμα στην Λάρισα, παρακολουθούμε με υπευθυνότητα τις εξελίξεις του ανακριτικού έργου.

Ο Εφέτης-Ανακριτής κος Μπακαΐμης καθημερινά εξετάζει μάρτυρες, το περιεχόμενο των καταθέσεων των οποίων θα πληροφορηθούμε από την επόμενη εβδομάδα, μην επιθυμώντας να δυσχεράνουμε το ανακριτικό έργο.

Σήμερα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι παραδόθηκε στον κο Εφέτη-Ανακριτή δια της Εισαγγελίας Εφετών Λαρίσης ένα πόρισμα πραγματογνωμόνων.

Θέλω εντελώς υπεύθυνα να ενημερώσω ότι μέχρι αυτήν τη στιγμή που κάνουμε αυτήν την ανάρτηση, μέσω του site του γραφείου μου, κανένα πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στον κύριο Εφέτη-Ανακριτή, πάρα το ότι το ανακριτικό έργο δεν διεκόπη ούτε την Μεγάλη Εβδομάδα και συνεχίζεται και την εβδομάδα της Διακαινησίμου.

Μόλις παραδοθεί το συγκεκριμένο πόρισμα, την αξιοπιστία του οποίου θα θέσουμε υπόψιν των ειδικών συμβούλων μας, θα ενημερώσουμε τους συγγενείς των θυμάτων για την αξιοπιστία του.

Σημειωτέον, μέχρι σήμερα δεν έχουν ορισθεί από τον κο Εφέτη-Ανακριτή, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος, πραγματογνώμονες για να διερευνήσουν, δίνοντας τον όρκο των πραγματογνωμόνων, τις συνθήκες του πολύνεκρου αυτού δυστυχήματος, ώστε να ορίσουμε και εμείς τους δικούς μας τεχνικούς συμβούλους.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

«Καμπανάκι» για την μετάλλαξη Pirola που ήρθε στην Ελλάδα – «Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να προσέχει»

Δεν έκρυψε την ανησυχία της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και...

Η Γερμανία ξεκινά το μεγαλύτερο πιλοτικό πρόγραμμα τετραήμερης εργασίας

Το 2022, το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετείχε στο μεγαλύτερο πιλοτικό πρόγραμμα τετραήμερης εργασίας στον κόσμο. Τώρα είναι η σειρά της...

Χαλκίδα: Συνελήφθη παπάς διευθυντής ορφανοτροφείου – Απειλούσε 12χρονο με βέργα

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Χαλκίδας σε ιερέα, διευθυντή ορφανοτροφείου, ο οποίος απειλούσε ένα 12χρονο αγοράκι με...

Συντάξεις: Ψαλίδι στο επίδομα προσωπικής διαφοράς

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες...

Πάνω από 16,1 εκατ. τουρίστες φέτος στην Ελλάδα

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες...