Αρχική Πολιτική ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το ναυάγιο στην Πύλο: “Να προστατευθούν τα δικαιώματα των προσφύγων...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το ναυάγιο στην Πύλο: “Να προστατευθούν τα δικαιώματα των προσφύγων και να συνεχιστούν οι έρευνες διάσωσης”

Αντιπροσωπεία της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α από τους Παύλο  Αντωνόπουλο και Δημήτρη Τζαμουράνη, μαζί με τα μέλη της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ της Μεσσηνίας, με τον Παναγιώτη Κάτσαρη περιφερειακό σύμβουλο της Ανταρσία στο Μωριά και το Γιώργο Τζαμουράνη βρίσκονται από χθες το βράδυ το λιμάνι της Καλαμάτας για να συμπαρασταθούν στους πρόσφυγες και να ζητήσουν να προστατευθούν τα δικαιώματά τους και να συνεχιστούν οι έρευνες διάσωσης.

Μέχρι στιγμής από το Λιμενικό απαγορεύεται και στις αντιπροσωπείες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ, όπως και σε άλλους αλληλέγγυους και δημοσιογράφους, να έχουν επικοινωνία μαζί τους, ούτε επιτρέπει να μπουν μέσα και να δουν την παλιά αποθήκη και τις συνθήκες στις οποίες που έχουν μεταφερθεί και διαμένουν οι διασωθέντες πρόσφυγες. Οι πληροφορίες λένε ότι θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μαλακάσας.

Απαιτούμε: Να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, όχι στον εγκλεισμό τους. Να πάψει η δολοφονική πολιτική των κλειστών συνόρων για τους πρόσφυγες. Να σταματήσουν οι επαναπροωθήσεις και οι απελάσεις. Να ανοίξουν όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όχι σε τείχη και φράκτες. Να μπει τέρμα στις ρατσιστικές, ξενοφοβικές αντιπροσφυγικές πολιτικές της Ε.Ε. και της κυβέρνησης της Ν.Δ. και όλων των κυβερνήσεων των χωρών της Ε.Ε.. Να σταματήσουν οι επεμβάσεις, οι πόλεμοι, η λεηλασία των χωρών της Αφρικής, της Ασίας, της Μ. Ανατολής από το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε., τις ΗΠΑ.

Καλούμε όλους- όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα 15-6 στις 8:00 στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας (κάτω συντριβάνι)

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

ΑΑΔΕ: Μήνυμα σε «ξεχασιάρηδες» οφειλέτες – Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή

Ένα ψηφιακό εργαλείο που θα ενημερώνει τον φορολογούμενο για τις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι στο Δημόσιο, προκειμένου να αποφεύγεται...

Η πραγματική «Ατλαντίδα»: Εντυπωσιακά ευρήματα από αρχαία πόλη στο βυθό της Μεσογείου

Νέους θησαυρούς από τη χαμένη πόλη του Ηρακλείου (ή Θώνις, όπως την αποκαλούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι) στο βυθό της...

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Ιούνιο

Το α’ εξάμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας αύξηση 11,6% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της...

Πέναλτι σε επαγγελματίες του χιλιάρικου

Μέχρι το τέλος του έτους ή στην αρχή του επόμενου θα γίνουν γνωστές οι αλλαγές που θα...

Ώρες κοινής ησυχίας: Τα τραγούδια, τα ραδιόφωνα και τα άλλα… περίεργα που απαγορεύονται από Κυριακή

Οι ώρες κοινής ησυχίας αλλάζουν από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου – Ποιες απαγορεύσεις ισχύουν μέσα στο συγκεκριμένο ωράριο Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του...