Αρχική Ελλάδα Απίστευτη κατάσταση στο Ίλιον: Περιμένουν από τις 4:00 στο υποθηκοφυλακείο για να...

Απίστευτη κατάσταση στο Ίλιον: Περιμένουν από τις 4:00 στο υποθηκοφυλακείο για να πάρουν σειρά

Την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για «Ελλάδα 2.0» και εκσυγχρονισμό του κράτους, η κατάσταση που επικρατεί στο υποθηκοφυλακείο στο Ίλιον επαναφέρει και τον πιο εύπιστο στην πραγματικότητα.

Ειδικότερα, η κατάσταση στο εν λόγω υποθηκοφυλακείο είναι τέτοια, που οι πολίτες είναι αναγκαίο να στηθούν από τα… αξημέρωτα έξω από το κτήριο, ελπίζοντας ότι θα εξυπηρετηθούν. Ωστόσο, καμιά φορά ακόμα κι αυτό ίσως δεν είναι αρκετό.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, το υποθηκοφυλακείο ανοίγει στις 9:00 και κλείνει στις 13:00 και κάθε μέρα. Όπως λένε πολίτες που στήθηκαν και σήμερα τα ξημερώματα έξω από την υπηρεσία, μόλις 4-5 είναι οι υπάλληλοι που εργάζονται εκεί, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να εξυπηρετούνται 8-9 άτομα.

Μάλιστα, υπάρχουν πολίτες που πηγαίνουν στο υποθηκοφυλακείο από τις 4:00 τα ξημερώματα προκειμένου να προλάβουν να κάνουν τη δουλειά τους στις 4 ώρες που θα είναι αυτό ανοιχτό.

«Ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερο προσωπικό να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Αν δεν εξυπηρετηθούμε αναγκαζόμαστε να έρθουμε την επόμενη ημέρα για να πιάσουμε σειρά. Ήρθα νωρίς για να μπορέσω να εξυπηρετηθώ μέχρι το μεσημέρι» δήλωσε ένας πολίτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Βέβαια, υπάρχουν και οι λιγότερο «τυχεροί» που χρειάζεται να χάσουν και δεύτερη ημέρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν. «Ήρθα την Παρασκευή, δεν μπόρεσα να εξυπηρετηθώ. Ήμουν το νούμερο 15. Εξυπηρέτησε γύρω στα 7 άτομα εκείνη την ημέρα» δήλωσε άλλος πολίτης.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

NASA: Αναζητά ανθρώπους για να ζήσουν σαν αρειανοί έναν ολόκληρο χρόνο

Η NASA ελπίζει να στείλει αστροναύτες στον Άρη στο εγγύς μέλλον. Το ταξίδι δεν θα είναι εύκολο και η...

Επιστολική ψήφος: Πάνω από 11.000 αιτήσεις – Υψηλό ενδιαφέρον εντός και εκτός Ελλάδας

Στην εφαρμογή epistoliki.ypes.gov.gr, που ενεργοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, εγγράφονται οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και που επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό...

Σοκ: Έριξε στην 4χρονη κόρη του καυτό νερό και της έσπασε τα πλευρά

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

Τέμπη: Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα του Γεράσιμου – «Είναι σε κώμα μετά από έναν χρόνο»

Πέρασε ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και ο επιζών του πρώτου βαγονιού παραμένει σε κώμα ακόμα...

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Τέλος χρόνου για την πληρωμή

Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, η νέα ημερομηνία είναι οριστική και δεν θα δοθεί καμία περαιτέρω...