Αρχική Ελλάδα Αρνητές κορωνοϊού: Τα απίστευτα έγγραφα που καταθέτουν – Επικαλούνται τους «Έλληνες αυτόχθονες»

Αρνητές κορωνοϊού: Τα απίστευτα έγγραφα που καταθέτουν – Επικαλούνται τους «Έλληνες αυτόχθονες»

Η αρχή έγινε με τους εκατοντάδες ανθρώπους που είχαν πιστέψει τον Αρτέμη Σώρρα και έσπευδαν προς τις εφορίες με κάτι απίστευτα έγγραφα που τους είχε προμηθεύσει για να σβήσουν τα χρέη τους. Φυσικά κάτι τέτοιο εν συνέβη ποτέ, γιατί αυτά τα έγγραφα δεν είχαν καμία νομική ισχύ.

Τη σκυτάλη τώρα πήραν τα έγγραφα των «Ελλήνων αυτοχθόνων» που τα συναντήσαμε πριν λίγες ημέρες όταν με ένα τέτοιο έγγραφο πληρωμής ενός ποσού της τάξης των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ παρουσιάστηκε πατέρας στη Θεσσαλονίκη στο σχολείο του παιδιού του και τα διεκδικούσε από την διευθύντρια.
Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή: Ο πατέρας δεν έκανε κάποια αγωγή ή μήνυση, αλλά αποφάσισε μόνος του ότι δικαιούται να εισπράξει 2,7 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας της «παραβατικής συμπεριφοράς» της διευθύντριας (δηλαδή χρήση μάσκας στα παιδιά και κάρτα με το αποτέλεσμα του self test).

Τι έκανε λοιπόν: έφτιαξε ένα χαρτί, στο οποίο έγραψε ό,τι του κατέβηκε στο κεφάλι. Και σε αυτό στηρίζεται για να εισπράξει τα εκατομμύρια. Το έγγραφο αυτό δεν έχει Καμία νομική αξία. Καμία. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως οι άνθρωποι αυτοί παρασύρουν και άλλους στον αντιεμβολιαστικό τους παραλογισμό, και όχι μόνο.
Μάλιστα το προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι τη σύμβαση αυτήν, το χαρτί που προσκόμισε και δεν μεγαλύτερη αξία από ένα φωτοτυπικό χαρτί Α4, ο πατέρας αυτός είπε ότι το έχει αποδεχτεί η υπουργός Παιδείας με τη σιωπηρή αποδοχή της.

Ηδη η πολιτεία λαμβάνοντας τα μέτρα της σπεύδει να θωρακίσει τους εκπαιδευτικούς και τους γιατρούς με μέτρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη αλλά φυσικά και με παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.

Αυτόχθονες Έλληνες και στην Κρήτη

Είχαμε και νέο περιστατικό πάλι με «αυτόχθονες Έλληνες» στην Κρήτη. Υπάλληλος του Δήμου Μίνωα μηνύθηκε από τον δήμο καθώς παρότι ανεμβολίαστη και παρά το γεγονός ότι είχε βγει σε αναστολή, συνέχιζε να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της. Εκείνη τότε ταμπουρώθηκε στο ΚΑΠΗ μαζί με τον σύζυγό της αρνούμενη να αποχωρήσει. Μάλιστα άλλαξε τις κλειδαριές στη δομή για να μην μπορεί να μπει κανείς άλλος μέσα.

Κάποια στιγμή όταν την καλούσαν να βγει εκείνη άρχισε να μετακινεί έπιπλα και παράλληλα να φωνάζει ότι είναι… «αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο»

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Η Ελβετία ψήφισε νόμο που κάνει όλους τους πολίτες δωρητές οργάνων

Η Ελβετία ψήφισε υπέρ της αύξησης της διαθεσιμότητας οργάνων για μεταμόσχευση, καθιστώντας τους πάντες δυνητικούς δότες μετά θάνατον, εκτός εάν έχουν...

Ερωτική απογοήτευσή, bullying ή «blackout challenge»; Τρεις μαρτυρίες ρίχνουν φως στην αυτοκτονία του 14χρονου

«Του πέταγαν νεράντζια την Παρασκευή από το σχολείο μέχρι το σπίτι του…», «…κανείς δεν θα μπορούσε, πιστεύω, να του κάνει bullying»,...

ΤτΕ: Λιγότερες κατά 22 δισ. ευρώ θα ήταν οι καταθέσεις αν δεν είχαμε πανδημία

Στις ειδικές, λόγω πανδημίας, συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, αποδίδεται το μεγαλύτερο της ανόδου των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.Σύμφωνα με τα επίσημα...

Ινδία: 49 βαθμοί Κελσίου στο Δελχί καθώς κύμα καύσωνα σαρώνει τη χώρα

Κύμα ακραίου καύσωνα σαρώνει τη βόρεια Ινδία, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν τους 49,2 βαθμούς σε κάποιες περιοχές στην πρωτεύουσα, Δελχί.Όπως...

383% “πάνω” η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια

Στα ύψη έφθασε η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια της χώρας το τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2022 με τον συνολικό αριθμό των διακινηθέντων επιβατών να φθάνει...