Αρχική Πολιτική Μπούζα: “Συναινείτε κ.Νίκα με τα …..καραγκιοζιλίκια;”

Μπούζα: “Συναινείτε κ.Νίκα με τα …..καραγκιοζιλίκια;”

ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ          Καλαμάτα 3 Αυγούστου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Όταν η θεσμική ενσυναίσθηση της ευθύνης  εκλείπει, τα φαινόμενα παρακμής στο πολιτικό-αυτοδιοικητικό σκηνικό, δυστυχώς πολλαπλασιάζονται.

Ελέω απλής αναλογικής και περιορισμένου αριθμού εκλεγέντων σε διάφορες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, εισήλθαν ύστερα  από πολλές καραμπόλες και συγκρούσεις,  στο απαιτητικό  αυτοδιοικητικό πεδίο νέα πρόσωπα, τα οποία απροετοίμαστα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις θέσεων , δυστυχώς κινούνται με απόλυτη ελαφρότητα, άγνοια κινδύνου και ευθύνης  και τα οποία με δηλώσεις, ενέργειες και συμπεριφορές, τροφοδοτούν συνεχώς παραπολιτικά σχόλια και εκθέτουν και υποτιμούν το θεσμό που υπηρετούν.

Είναι σαφές πως όλοι οι αιρετοί, κρινόμαστε από το έργο, την απόδοσή μας, τις ιδέες μας, τη συμπεριφορά μας, το δημόσιο λόγο μας και την προσφορά μας εν γένει στα κοινά πράγματα του τόπου μας και όχι για  τις προσωπικές μας επιλογές και το lifestyle.

Όταν όμως επιλέγεις συνειδητά  να γελοιοποιείς μέσω δηλώσεων ή αναρτήσεων  σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης το φορέα που εκπροσωπείς, δηλ. την Περιφέρεια, τότε επιβάλλεται άμεσα συμμόρφωση και επαναφορά στη σοβαρότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της  «αλλού γι αλλού» συμπεριφοράς,  η ανάρτηση σε προσωπικό λογαριασμό μίας ανάλαφρης  και με στοιχεία έλλειψης ενσυναίσθησης,  της στενής συνεργάτιδας του κ.Νίκα , της κας Καλογεροπούλου.

Σε αθλητική εκδήλωση στη Μεγαλόπολη, στο Junior MotoCross ,όντας εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής Νίκα, που ειρήσθω εν παρόδω, με συνεχείς δηλώσεις της ψέγει σε βαθμό συκοφαντίας το έργο των προκατόχων της δηλ. την Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα κορυφαία αθλητικά, πολιτιστικά και τουριστικά  γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Πελοπόννησο, ως «πανηγυράκια» όπου πήγαιναν και «χόρευαν» τα στελέχη της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής,  θεώρησε δόκιμο ,να αστειευτεί με τα έπαθλα και ιδίως με τον αμφορέα, γνήσιο αντίγραφο αγγείου, που με σεβασμό και περηφάνια για την πολιτιστική μας κληρονομιά, οι διοργανωτές προσέφεραν στους νικητές  των αγώνων ως έπαθλο, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα  ως …..βίκα!!!

Η  Miss Summer Vika σήμερα , η Μπουμπουλίνα  χθες , η αναλύτρια της αναπαραγωγής των Τσιπούρων προχθές, με όλα αυτά και άλλα ακόμη, εκθέτει, προκαλεί και προσβάλει το θεσμό που υπηρετεί.

Αναμένοντας τη θέση σας κ. Περιφερειάρχα επί των απρεπειών αυτών  και της ακολουθούμενης πολιτικής των κρατικών γευμάτων, των οστρακοειδών κλπ, θα ήταν χρήσιμο να διευκρινίσετε  αν θεωρείτε πως με τέτοιες κακογουστιές και αμετροέπεια,  προσώπων που δεν έχουν συναισθανθεί το μέγεθος της ευθύνης τους, μπορεί να προχωρήσει η Περιφερειακή σας Αρχή , στα απαιτητικά πεδία της ολοκλήρωσης των εορτασμών των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης 1821 και φυσικά στο νευραλγικό τομέα του τουρισμού .

 

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Άδεια μητρότητας: Με δήλωση στο gov.gr «πάει» από 6 στους 9 μήνες

Να επεκτείνουν την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας από έξι σε εννέα μήνες μπορούν μέσω του gov.gr οι δικαιούχοι. Τη δήλωση μέσω...

Dayanışma: Οι Τούρκοι λένε ευχαριστώ στους Έλληνες διασώστες – «Ήρθαν ξαφνικά ένα βράδυ…»

«Ήρθαν ξαφνικά ένα βράδυ για βοήθεια», γράφουν στα social media οι Τούρκοι για τους Έλληνες διασώστες της ΕΜΑΚ, που εδώ και...

Λέκκας για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία: Eξανεμίζονται οι πιθανότητες να υπάρχουν ζωντανοί

Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία σε Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό για να απεγκλωβίσουν όσους περισσότερους...

Σεισμός στην Τουρκία: Άλλοι 35 Έλληνες διασώστες αναχωρούν – Αγώνας με τον χρόνο για τους επιζώντες

Η ελληνική αποστολή ενισχύει τις δυνάμεις της στη γείτονα χώρα.Καταλυτικός είναι ο ρόλος των Ελλήνων διασωστών στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό...

Προσφυγές με λίγα κλικ για φόρους και πρόστιμα

Πιο εύκολα και με διαδικασίες εξπρές μπορούν πλέον οι φορολογούμενοι να προσφεύγουν κατά της Εφορίας κάθε φορά που αμφισβητούν αποφάσεις για...