Αρχική Κόσμος Daily Mail: Εδεσαν τους «δοσίλογους» σε πασσάλους

Daily Mail: Εδεσαν τους «δοσίλογους» σε πασσάλους

Οι αναγνώστες της βρετανικής Daily Mail αντέδρασαν στη φωτογραφία των ρωσόφιλων κατοίκων της Χερσώνας, στην Ουκρανία, δεμένων σε πασσάλους, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα (φωτογραφία από AP, επάνω και κάτω).

Καταδίκασαν αυτήν την πράξη, καθώς και την προσέγγιση της εφημερίδας στην κάλυψη του περιστατικού.

«Γιατί παρουσιάζεται εικόνες βασανιστηρίων με θετικό τρόπο;» αντιδρά η αναγνώστρια Naomi Mckenzie της Daily Mail.

«Αυτό είναι λάθος από την άποψη της ηθικής, και εκπλήσσομαι που πολλοί εύχονται να πεθάνουν. Ντροπή σε όλους σας», σχολιάζει άλλη αναγνώστρια για τη σκληρότητα των Ουκρανών.

«Οχι τόσο όσο η Ρωσία, οι Ρώσοι είναι πρωταθλητές σ’ αυτό» αντιτείνει ο Jonwizzbang, ταυτιζόμενος με ανάλογες απόψεις άλλων σχολιαστών που εγκρίνουν την πράξη των Ουκρανών.

«Το να δένεις ανθρώπους σε στύλους είναι απάνθρωπο, αυτό είναι φασισμός» γράφει ο Metatron από τη Ρωσία.

«Οχι, αυτό είναι δικαιοσύνη. Να είστε ευγνώμονες που οι πολίτες δεν τους κρέμασαν» του απαντάει ο roderik77, από το Εσσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Ενδιαφέρον όμως πόσοι το υποστηρίζουν. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει νομική διαδικασία εδώ, δεν υπάρχουν αποδείξεις, δικαστήριο, κ.λπ. Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που το υποστηρίζουν θα ήταν τόσο πρόθυμοι αν το δάχτυλο ήταν στραμμένο προς το μέρος τους, και ήταν δεμένοι σε στύλους, ή χειρότερα, υπό τη δικαιοσύνη του όχλου που εκτιμούν τόσο ξεκάθαρα. Προσέξτε τι επιθυμείτε, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου το υποστηρίζει πλήρως, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να το φέρουν και εδώ, τελικά είναι «ελευθερία και δημοκρατία»» τονίζει ο Mx, επίσης από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Οι συνεργοί των Ρώσων εισπράττουν αυτό που τους αξίζει» καταθέτει την άποψή του ο Heritagerider, από τις ΗΠΑ.

Η παρουσίαση της Daily Mail

Δεμένοι σε πασσάλους, δύο ύποπτοι δοσίλογοι έρχονται αντιμέτωποι με κατοίκους στη Χερσώνα, γράφει η Daily Mail για το θέμα της φωτογραφίας.

Και συνεχίζει: Συγκεντρώθηκαν όταν ουκρανικά στρατεύματα εισχώρησαν στη νότια πόλη μετά τη ρωσική εκκένωση.

Πολλοί από αυτούς που συνεργάστηκαν με τους Ρώσους αφού κατέλαβαν τη Χερσώνα στην αρχή του πολέμου τον Μάρτιο, έχουν εγκαταλείψει την πόλη τις τελευταίες εβδομάδες.

Ομως αυτοί οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες και τους φρουρούσε ένας ουκρανός στρατιώτης καθώς περίμεναν τη μοίρα τους, καταλήγει η Daily Mail στην παρουσίαση του θέματος, συνεχίζοντας με επιπλέον ρεπορτάζ για τη Χερσώνα.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης για την αντιμετώπιση της ανεργίας

Γιάννης Λάσκαρης-Επικεφαλής συνδυασμού Επανεκκίνηση για τον Δήμο ΜεσσήνηςΈνα σοβαρό πρόβλημα που αποτελεί την βασική αιτία της πληθυσμιακής αφαίμαξης και της εγκατάλειψης...

Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει σόου – Θέλει να πάει στο δικαστήριο με χειροπέδες

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι εφόσον αναγκαστεί να πάει στο δικαστήριο και να παραδοθεί στις Αρχές για να του...

Τρένα: Πώς έγινε η επιστροφή στις ράγες – Στα πίσω βαγόνια οι επιβάτες

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης ξεκίνησαν τα δρομολόγια των τρένων, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.Τα ξημερώματα της Τετάρτης, τρεις εβδομάδες μετά την...

Περιοδεία του ΚΚΕ στους Ρομά της Αγίας Τριάδας

Η άθλια κατάσταση που επικρατεί σε καταυλισμούς Ρομά στη χώρα δείχνει ότι οι σοσιαλιστικές χώρες, παρά τα προβλήματά τους, είχαν πριν από 35 χρόνια...

Σημαντικά χαμηλότερη η τιμή ρεύματος τον Απρίλιο. Πόσο κοστίζει η κιλοβατώρα ανά εταιρεία

Σημαντικά χαμηλότερα τιμολόγια ρεύματος για τον Απρίλιο ανακοίνωσαν οι περισσότεροι προμηθευτές ρεύματος σε συνέχεια της αποκλιμάκωσης των τιμών στο ελληνικό χρηματιστήριο...