Αρχική Πολιτική Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη για τα ενεργειακά και για την μεταλιγνιτική...

Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη για τα ενεργειακά και για την μεταλιγνιτική εποχή

Εκδήλωση – συζήτηση για το θέμα που έχει να κάνει με τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και της μεταλιγνιτικής εποχής, οργανώνει η Τ.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ, το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, στην Τρίπολη.

Θέμα της εκδήλωσης, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Τρίπολης, είναι “οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας – το πρόγραμμα ”δίκαιης μετάβασης” και οι θέσεις του ΚΚΕ”.

Ομιλητής θα είναι ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος του τμήματος οικονομίας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Για το λόγο αυτό, ο Αριστείδης Δαμαλάς, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου και γραμματέας τη Τ.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ, παραχώρησε στην Τρίπολη, συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

” Η επιλογή του θέματος είναι επίκαιρη, γιατί σήμερα, στα λόγια, όλοι είναι προστάτες του περιβάλλοντος, όλοι έχουν αποκτήσει περιβαλλοντικές ευαισθησίες, οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, τα μονοπώλια, οι διεθνείς οργανισμοί, οι ιμπεριαλιστικές ενώσεις, θέτουν ως προμετωπίδα την προστασία του περιβάλλοντος (…).

Καταλήγοντας, ο Αριστείδης Δαμαλάς, τόνισε τα πιο κάτω:

“Στην πραγματικότητα και αυτό θα προσπαθήσουμε να γίνει καθαρό στην εκδήλωση του Σαββάτου, ο κύριος στόχος του πράσινου new deal, είναι η θωράκιση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου. Την ίδια κατεύθυνση έχουν και τα προγράμματα της Ευρωπαικής Ένωσης. Ο λογαριασμός για όλα αυτά, έχει αρχίσει να πληρώνεται απ’ το λαό, με τα αυξημένα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, του πετρελαίου θέρμανσης, των υγρών καυσίμων και του φυσικού αερίου”.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Πλεύρης: Πώς θα επιστραφούν τα πρόστιμα σε όσους άνω των 60 δεν εμβολιάστηκαν

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή για το πρωτόκολλο επιστροφής των ανεμβολιαστών υγειονομικών από την 1η ΙανουαρίουΔιευκρινίσεις για το πώς θα γίνει αναδρομικά...

Φλόριντα: Συνευρέθηκε σεξουαλικά με σκύλο μπροστά σε περαστικούς

Ο κτηνοβάτης στη συνέχεια, κατέστρεψε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έξω από μια τοπική εκκλησία.Μια απίστευτη ιστορία κτηνοβασίας, προκάλεσε χάος σε γειτονιά της...

Φρίκη στο Ρέθυμνο: Ιερείς βίαζαν αγόρι ΑμεΑ για χρόνια – «Θα σε σταυρώσουμε σαν τον Χριστό»

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη φρίκη που βίωνε ένα αγόρι ΑμεΑ στο Ρέθυμνο ήρθαν στο φως κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σεξουαλικής...

ΕΦΚΑ: «Ληστρικό» επιτόκιο 7% για ρύθμιση οφειλών σε 24 δόσεις

Με 7% επιτόκιο καλούνται να «ξεχρεώσουν» τις οφειλές τους όσοι προχωρήσουν σε ρύθμιση 24 δόσεων στον ΕΦΚΑ -ΚΕΑΟ.Όπως επισημαίνει ο Αλέξης...