Αρχική Πολιτική Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη για τα ενεργειακά και για την μεταλιγνιτική...

Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη για τα ενεργειακά και για την μεταλιγνιτική εποχή

Εκδήλωση – συζήτηση για το θέμα που έχει να κάνει με τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και της μεταλιγνιτικής εποχής, οργανώνει η Τ.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ, το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, στην Τρίπολη.

Θέμα της εκδήλωσης, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Τρίπολης, είναι “οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας – το πρόγραμμα ”δίκαιης μετάβασης” και οι θέσεις του ΚΚΕ”.

Ομιλητής θα είναι ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος του τμήματος οικονομίας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Για το λόγο αυτό, ο Αριστείδης Δαμαλάς, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου και γραμματέας τη Τ.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ, παραχώρησε στην Τρίπολη, συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

” Η επιλογή του θέματος είναι επίκαιρη, γιατί σήμερα, στα λόγια, όλοι είναι προστάτες του περιβάλλοντος, όλοι έχουν αποκτήσει περιβαλλοντικές ευαισθησίες, οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, τα μονοπώλια, οι διεθνείς οργανισμοί, οι ιμπεριαλιστικές ενώσεις, θέτουν ως προμετωπίδα την προστασία του περιβάλλοντος (…).

Καταλήγοντας, ο Αριστείδης Δαμαλάς, τόνισε τα πιο κάτω:

“Στην πραγματικότητα και αυτό θα προσπαθήσουμε να γίνει καθαρό στην εκδήλωση του Σαββάτου, ο κύριος στόχος του πράσινου new deal, είναι η θωράκιση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου. Την ίδια κατεύθυνση έχουν και τα προγράμματα της Ευρωπαικής Ένωσης. Ο λογαριασμός για όλα αυτά, έχει αρχίσει να πληρώνεται απ’ το λαό, με τα αυξημένα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, του πετρελαίου θέρμανσης, των υγρών καυσίμων και του φυσικού αερίου”.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Τη βίασαν, έμεινε έγκυος και πέρασε 9 χρόνια στη φυλακή για άμβλωση!

Εννέα χρόνια πέρασε σε φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ μια γυναίκα που κατηγορείται ότι έκανε έκτρωση. Η γυναίκα αποφυλακίστηκε την Τρίτη (18.1.2022)...

Οι 3 πιο τρομακτικές προβλέψεις για το 2022

Σύμφωνα με πολλούς το 2022 θα είναι μια χρονιά πολύ καλύτερη από τις δύο που προηγήθηκαν, το 2021 και το 2020....

Σαν σήμερα: Βυθίστηκε «ο Τιτανικός της Ελλάδας»

Στις 19 Ιανουαρίου του 1947, βυθίστηκε το ατμόπλοιο «Χειμάρρα», το πιο πολύνεκρο ναυάγιο στην ιστορία της Ελλάδας. Γι΄ αυτόν τον λόγο...

ΕΦΚΑ-Κορωνοχρέη: Προς νέα παράταση η ρύθμιση των 72 δόσεων

Νέα παράταση της προθεσμίας για την ένταξη στη ρύθμιση των έως 72 δόσεων για τα χρέη που δημιουργήθηκαν στον ΕΦΚΑ την...

Rafale – Ένα ιπτάμενο υπερόπλο πολλαπλών δυνατοτήτων – Η ιστορία της 332 Μοίρας στην Τανάγρα

Rafale σημαίνει «ριπή του ανέμου» και από σήμερα τα πρώτα 6 υπερσύγχρονα Γαλλικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων εντάσσονται στην υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας.Οι «ριπές του...