Αρχική Πολιτική Εκλογές 2023: Οι στοιχηματικές εταιρείες προεξοφλούν την πρωτιά ΝΔ

Εκλογές 2023: Οι στοιχηματικές εταιρείες προεξοφλούν την πρωτιά ΝΔ

Tην δική τους εκλογική ανάλυση κάνουν οι στοιχηματικές εταιρείες, που δείχνουν να πιστεύουν σχεδόν απόλυτα στην πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου: είναι χαρακτηριστικό ότι στο στοίχημα για το κόμμα με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, το «ποντάρισμα» στο κυβερνών κόμμα έχει ελάχιστη απόδοση, από 1,10 έως 1,12, αναλόγως την εταιρεία.

stoiximan-ekloges-1

Η πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ έχει απόδοση 6 ενώ η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ – που θεωρείται εντελώς απίθανη με βάση τα δημοσκοπικά δεδομένα – έχει απόδοση 300. Δηλαδή, αν κάποιος ποντάρει ένα ευρώ, θα βάλει στην τσέπη του 300 ευρώ. Αντίστοιχα, η πρωτιά ΚΚΕ έχει απόδοση 2000 και της Ελληνικής Λύσης 5000.

Για τη Νέα Δημοκρατία, οι στοιχηματικές πληρώνουν απόδοση 1,87 για ποσοστό μεγαλύτερο του 32,75%, όπως και για την περίπτωση που η κάλπη βγάλει μικρότερο ποσοστό από αυτό. Σε ό,τι αφορά  τη διακύμανση του εκλογικού ποσοστού της ΝΔ, τη χαμηλότερη απόδοση ( 3.7 – 3.5) έχει το διάστημα μεταξύ 33,01% – 35%, ενώ ένα ποσοστό μεταξύ 36.01% και 37% έχει σήμερα απόδοση 9,00.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, το στοίχημα «over – under» με απόδοση 1.87 έχει στηθεί στο 29,5%, πράγμα που σημαίνει ότι οι στοιχηματικές δίνουν 50% – 50% είτε να περάσει αυτόν τον πήχη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε να τον…ρίξει. Πάντως, το διάστημα μεταξύ 27,01% – 29% είναι που έχει την χαμηλότερη απόδοση – στο 2.40, ενώ και ένα ποσοστό από 31,01% ως 33% πληρώνει με απόδοση 3.10.

Σημειώνεται πάντως ότι ως προς την διαφορά των δύο κομμάτων, οι στοιχηματικές με βάση τα σημερινά δεδομένα δίνουν χαμηλότερη απόδοση (επομένως, μεγαλύτερη πιθανότητα) σε μία διαφορά μικρότερη των 3,5 ποσοστιαίων μονάδων.

Τα άλλα κόμματα

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, το «over – under» προσδιορίζεται στο 9,75%, αλλά το «over» – να λάβει υψηλότερο ποσοστό από αυτό – έχει χαμηλότερη απόδοση (1.45) από το «under», που πληρώνει 2,65. Οι χαμηλότερες αποδόσεις για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είναι για εκλογικό αποτέλεσμα από 8,01% ως 13%.

Αντίστοιχα, για το ΚΚΕ, η απόδοση για ποσοστό άνω του 6,15% είναι 1,60, ενώ για χαμηλότερο αποτέλεσμα είναι 2.25. Παράλληλα, τις χαμηλότερες αποδόσεις (3.20 – 3.70) έχει το ΚΚΕ για ποσοστά μεταξύ 5,5% – 7%.

Το «over – under» για την Ελληνική Λύση προσδιορίζεται σήμερα στο 1.87 και για τα δύο ενδεχόμενα, ενώ για το ΜεΡΑ25 στο 3,75%, με το «over» ωστόσο να πληρώνει 1.60 και το «under» 2.25, πράγμα που σημαίνει ότι οι στοιχηματικές θεωρούν πιο πιθανό να ξεπεράσει το όριο αυτό στην κάλπη.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Η Βόρεια Κορέα έβαλε στο Σύνταγμά της ότι είναι «πυρηνική δύναμη»

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσπαθεί εδώ και χρόνια να κάνει τη Βόρεια Κορέα «πυρηνική δύναμη». Και τώρα,...

Βατραχάνθρωποι ψάχνουν τον πιλότο του ελικοπτέρου που έπεσε στην Εύβοια -Τα σενάρια για τη συντριβή

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας για τον εντοπισμό του πιλότου του ιδιωτικού ελικοπτέρου που έπεσε υπό...

ΑΑΔΕ: Μήνυμα σε «ξεχασιάρηδες» οφειλέτες – Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή

Ένα ψηφιακό εργαλείο που θα ενημερώνει τον φορολογούμενο για τις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι στο Δημόσιο, προκειμένου να αποφεύγεται...

Η πραγματική «Ατλαντίδα»: Εντυπωσιακά ευρήματα από αρχαία πόλη στο βυθό της Μεσογείου

Νέους θησαυρούς από τη χαμένη πόλη του Ηρακλείου (ή Θώνις, όπως την αποκαλούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι) στο βυθό της...

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Ιούνιο

Το α’ εξάμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας αύξηση 11,6% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της...