Αρχική Ελλάδα Εκλογές 2023: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία

Εκλογές 2023: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία

Λιγότερο από μήνας έχει απομείνει για τις εκλογές της 21ης Μαΐου του 2023.

Οι προετοιμασίες ήδη έχουν ξεκινήσει για την εκλογική ανάμετρηση και τα σχολεία έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους, ώστε να είναι όλα έτοιμα όσο πλησιάζουμε στην κάλπη.

Όπως έχει τονίσει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βαρίδης, (λόγω των εκλογών χρέη υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών από την Κυριακή 23 Απριλίου έχει αναλάβει η καθηγήτρια Διοικητικής Επιστήμης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καλλιόπη Σπανού) τα σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή πριν τις εκλογές και την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Δηλαδή, δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα τελευταία μαθήματα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιουνίου.

Την ίδια ώρα, στα γυμνάσια όλης της χώρας τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαΐου και οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο διάστημα 1-15 Ιουνίου.

Στα λύκεια τα μαθήματα θα τελειώσουν στις 18 Μαΐου και για τις τρεις τάξεις. Στη συνέχεια οι εξετάσεις για τους μαθητές της Α’ και Β’ λυκείου θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.

Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου θα διεξαχθούν πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών, από 23 έως 30 Μαΐου.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Βρετανός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε δάσος στην Πορτογαλία ενώ έπαιζε το παιχνίδι αυτοκτονίας Blue Whale

Το διαδικτυακό «παιχνίδι», «μπλε φάλαινα» κόστισε τη ζωή σε έναν 35χρονο Βρετανό, ο οποίος φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Σύμφωνα...

Σπίτι μου: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Υποβλήθηκαν ήδη περισσότερες από 40.000

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες...

Γυναίκες: Σύνταξη στα 55 με Βαρέα – Παραδείγματα

Ακόμη και στα 55 έτη μπορεί να συνταξιοδοτηθεί μια γυναίκα η οποία είχε 4.500 ένσημα το 2010, εκ των...

New York Times: «Η Ελλάδα ανθεί έπειτα από μία δεκαετία»

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες...

Προχωράει το έργο κατασκευής της μεγαλύτερης γέφυρας στη Μεσόγειο -Ποιες περιοχές θα ενώσει

Την άγουσα της υλοποίησης παίρνει σιγά-σιγά το πρότζεκτ της κατασκευής της μεγαλύτερης γέφυρας της Μεσογείου που θα βρίσκεται στον...