Αρχική Κόσμος Έκθεση Πενταγώνου: Τα UFO άφησαν «εγκαύματα από ακτινοβολία» και «ακατανόητες εγκυμοσύνες»

Έκθεση Πενταγώνου: Τα UFO άφησαν «εγκαύματα από ακτινοβολία» και «ακατανόητες εγκυμοσύνες»

Οι συναντήσεις με UFO φέρεται να έχουν αφήσει τους Αμερικανούς να υποφέρουν από εγκαύματα από ακτινοβολία, βλάβες στον εγκέφαλο και στο νευρικό σύστημα, ακόμη και «αφανείς για εγκυμοσύνη», σύμφωνα με μια τεράστια βάση δεδομένων με αναφορές της κυβέρνησης των ΗΠΑ που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα μέσω ενός αιτήματος Freedom of Information Act (FOIA).

Η βάση δεδομένων των εγγράφων περιλαμβάνει περισσότερες από 1.500 σελίδες υλικού που σχετίζεται με UFO από το Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) – ένα μυστικό πρόγραμμα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ που διήρκεσε από το 2007 έως το 2012. Παρά το γεγονός ότι δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ ως μυστικό ή άκρως απόρρητο, το AATIP έγινε γνωστό στο κοινό μόλις το 2017, όταν ο πρώην διευθυντής προγράμματος Λουίς Ελιζόντο παραιτήθηκε από το Πεντάγωνο και κυκλοφόρησε αρκετά διαβόητα πλέον βίντεο με ένα άγνωστο αεροσκάφος να κινείται με φαινομενικά ακατόρθωτους τρόπους στα μέσα ενημέρωσης.

Τέσσερα χρόνια αργότερα – στις 5 Απριλίου 2022 – η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ (DIA) τίμησε το αίτημα δημοσιεύοντας περισσότερες 1.574 σελίδες υλικού στη Sun.

Σύμφωνα με τη Sun, τα έγγραφα περιλαμβάνουν αναφορές για τις βιολογικές επιπτώσεις των θεατών UFO στους ανθρώπους, μελέτες για προηγμένες τεχνολογίες όπως οι μανδύες αορατότητας και σχέδια για εξερεύνηση και αποικισμό στο βαθύ διάστημα. Ορισμένα τμήματα των εγγράφων «κρατήθηκαν εν μέρει» για λόγους απορρήτου και εμπιστευτικότητας, είπε η AATIP στη The Sun.

Ένα αξιοσημείωτο έγγραφο από τη συλλογή είναι μια έκθεση με τίτλο Anomalous Acute and Subacute Field Effects on Human and Biological Tissues, με ημερομηνία Μαρτίου 2010. Η έκθεση περιγράφει υποτιθέμενους τραυματισμούς σε «ανθρώπους παρατηρητές από ανώμαλα προηγμένα αεροδιαστημικά συστήματα», μερικά από τα οποία μπορεί να αποτελούν «απειλή στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών», σύμφωνα με το έγγραφο.

Η έκθεση περιγράφει 42 περιπτώσεις από ιατρικούς φακέλους και 300 «αδημοσίευτες» περιπτώσεις όπου άνθρωποι υπέστησαν τραυματισμούς μετά από υποτιθέμενες συναντήσεις με «ανώμαλα οχήματα», στα οποία περιλαμβάνονται και UFO. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι εμφάνισαν εγκαύματα ή άλλες καταστάσεις που σχετίζονται με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ανέφερε η έκθεση – μερικά από αυτά φαίνεται να έχουν προκληθεί από «προωστικά συστήματα που σχετίζονται με την ενέργεια». Η έκθεση σημείωσε επίσης περιπτώσεις εγκεφαλικής βλάβης, νευρικής βλάβης, καρδιακών παλμών και πονοκεφάλων που σχετίζονται με ανώμαλες συναντήσεις με οχήματα.

Δεν είναι σαφές τι είδους διαδικασία ελέγχου, εάν υπάρχει, χρησιμοποίησε η AATIP για να διερευνήσει αυτές τις υποτιθέμενες υποθέσεις. Η Sun δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει το πλήρες περιεχόμενο των αναφορών που ζητήθηκαν.

Η έκθεση περιλαμβάνει επίσης μια λίστα με τις υποτιθέμενες βιολογικές επιδράσεις των θεατών UFO σε ανθρώπους παρατηρητές μεταξύ 1873 και 1994, που συντάχθηκε από το Mutual UFO Network (MUFON) – μια μη κερδοσκοπική ομάδα που μελετά ανέφερε εμφανίσεις UFO. Οι αναφερόμενες επιπτώσεις των συναντήσεων με ΑΤΙΑ περιλαμβάνουν «αφανής εγκυμοσύνη», «φαινομενική απαγωγή», παράλυση και εμπειρίες αντιληπτής τηλεπάθειας, τηλεμεταφοράς και αιώρησης.

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία «για να υποστηρίξουν μια υπόθεση ότι ορισμένα προηγμένα συστήματα έχουν ήδη αναπτυχθεί και είναι αδιαφανή για την πλήρη κατανόηση των ΗΠΑ».

Πηγή: Livescience

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Food Pass για σούπερ μάρκετ: Τα τελευταία δεδομένα

Ενισχύονται τα σενάρια για food pass για τις αρχές του 2023.Για νέα επιδόματα κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης που...

Εξετάζεται παράταση της Κοινωφελούς Εργασίας των 25.000 θέσεων

Πρόσθετη χρηματοδότηση στο ΤΕΒΑ ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης – Δυνατότητα παράτασης της Κοινωφελούς Εργασίας των 25.000 θέσεων εξετάζει η κυβέρνησηΤους πέντε άξονες στους οποίους...

Με γεώτρηση στα 4.000 μέτρα κάτω από τη γη, οι Γάλλοι αλλάζουν το τοπίο στην ενέργεια

Σε βάθος 4.000 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης πρόκειται να φτάσει το γεωτρύπανο της Renault με σκοπό να αντλήσει...

Διπλασιάστηκε η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου

Αύξηση κατά 78% καταγράφεται στα έσοδα σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της ΕλλάδοςΑύξηση κατά 78,3% εμφάνισαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου σε...

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Στεγαστικά δάνεια μόνο για παλαιές κατοικίες

Μόνο για την αγορά παλαιών ακινήτων θα ισχύει η επιδότηση των τόκων των στεγαστικών δανείων που θα καταβάλει το κράτος, στο...