Αρχική Οικονομία Επιμελητήριο Messhn;iaw: Επιδότηση συμμετοχής των μελών του στην Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Επιμελητήριο Messhn;iaw: Επιδότηση συμμετοχής των μελών του στην Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πενθήμερη Παμπελοποννησιακή έκθεση η οποία θα διεξαχθεί στην Αργολίδα από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο εργοστάσιο «Φραγκίστα», στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο αλλά και την υπόλοιπη χώρα στους παρακάτω τομείς:

·       Τρόφιμα – Ποτά – Αγροδιατροφή
·       Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
·       Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Τεχνολογία Περιβάλλοντος
·       Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
·       Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
·       Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
·       Υπηρεσίες Υποστήριξης ΜΜΕ – Βιοτεχνικές Δραστηριότητες

Σκοπός είναι να αποκομίσουν οι εκθέτες τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών.
Επιπρόσθετα, οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις της έκθεσης να γνωρίσουν τα παραδοσιακά Πελοποννησιακά προϊόντα και να δοκιμάσουν τη γνήσια Αργολική Κουζίνα.
Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Ανάδοχος της έκθεσης είναι η εταιρεία PROEXPO, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείρισή της έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει τη χρήση ενός βιομηχανικού κτιρίου με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 4.000 τ.μ. και με διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης 40 στρεμμάτων.
Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: Καθημερινές: 16:00- 22:00, Σαββατοκύριακο: 10:30- 22:00

Επιδότηση Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των μεσσηνιακών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με 20% το κόστος ανά τετραγωνικό (εκθεσιακό χώρο), την κάθε επιχείρηση – μέλος του που θα συμμετάσχει στην έκθεση.
Αρχικό κόστος: 35€/τμ + 24% ΦΠΑ

Πληροφορίες για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Αν είστε μέλος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας επικοινωνήστε όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 8.30 π.μ – 3 μ.μ. στo τηλ.: 2721062200, emailinfo@mcci.gr, υπεύθυνη κα. Αναστασία Βασιλοπούλου, για να σας ενημερώσουμε για τις διαδικασίες επιδότησης.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την συνημμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την στείλετε στο email: info@mcci.gr με την ένδειξη – θέμα: “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022” μέχρι την επόμενη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022.
Γενικές Πληροφορίες
Αναπτυξιακή Επιμελητηριακή Αργολίδας  στο Επιμελητήριο Αργολίδας (Κορίνθου 23, Άργος)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2751067216 και 2751067663
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας : Δανούσης Μανώλης (6944440986) και Κουλεντιανός Γιάννης (6932326768)
Ε – mail: 
epanmke@gmail.com – website: www.arcci.gr

Pro Expo (Ελ. Βενιζέλου 131α  142 31  Αθήνα)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2102232441 και 2117505705.
Ε – mailsecretary@proexpo.gr – website: www.proexpo.gr

μέσω της ιστοσελίδας της Εκθεσιακής Δραστηριότητας:  www.peloponnisosexpo.gr

Συνημμένα αρχεία:
1.     φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
2.     αφίσα EXPO 2022
3.     κάτοψη χώρου
4.     επιπρόσθετος εξοπλισμός

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Φορολογικές δηλώσεις: Πώς εκδίδουν ΑΦΜ και κλειδάριθμο οι 18άρηδες

Είσαι φοιτητής και θέλεις να κάνεις την φορολογική σου δήλωση αλλά δεν έχεις κλειδάριθμο;Η ΑΑΔΕ άνοιξε την πλατφόρμα των των φετινών δηλώσεων για περίπου...

Ηλιακός θερμοσίφωνας: Πλησιάζουν οι αιτήσεις, το «μυστικό» για διπλή επιδότηση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την υποβολή αιτήσεων για τα voucher έως 900 ευρώ για ηλιακό θερμοσίφωνα.Πιθανότατα πριν το Πάσχα – και συγκεκριμένα πριν...

Ο «κυβερνοπόλεμος» που σχεδίαζε η Ρωσία

Επιθέσεις σε κρίσιμες υποδομές ευρωπαϊκών – και όχι μόνο – χωρών, εκτροχιασμούς τρένων και άλλες παρεμβολές στη λειτουργία σιδηροδρομικών δικτύων μέχρι επιθέσεις χάκερ και μπλοκάρισμα...

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Τα SOS για τη συμπλήρωση, λύση όλες οι απορίες σε 20 ερωτήσεις-απαντήσεις

Προθεσμία τριών μηνών έχουν οι φορολογούμενοι για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, στις οποίες θα περιλαμβάνονται τα εισοδήματα που εισέπραξαν μέσα...

Ρώμη: Aκτιβιστές έριξαν μαύρο υγρό στο ιστορικό σιντριβάνι της Πιάτσα ντι Σπάνια

Ακτιβιστές έριξαν σήμερα το πρωί μαύρη μπογιά στο ιστορικό σιντριβάνι της πλατείας Πιάτσα ντι Σπάνια της Ρώμης. Πρόκειται, ως γνωστόν, για...