Αρχική Πολιτική Επίσκεψη του Μενέλαου Γερονικολού στην περιοχή του Άρι του δήμου Καλαμάτας

Επίσκεψη του Μενέλαου Γερονικολού στην περιοχή του Άρι του δήμου Καλαμάτας

Κατοίκους της περιοχή του Άρι του δήμου Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντήσει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός.

Το κυρίαρχο ζήτημα που απασχολεί την περιοχή είναι αυτό της παραβατικότητας, ζήτημα που τέθηκε στον κ. Γερονικολό από τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δυσκολεύει και επιδεινώνει τις συνθήκες διαβίωσης του μόνιμου πληθυσμού της περιοχής, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα γενικότερο ζήτημα, το οποίο αφορά σημαντικά τμήματα περιοχών του Νομού. 

Με αφορμή την επίσκεψή του ο κ. Γερονικολός δήλωσε:

«Η παραβατικότητα αποτελεί ανοιχτή πληγή για ολόκληρες περιοχές του Νομού μας, καθώς πολλά χωριά του δήμου Μεσσήνης και του δήμου Καλαμάτας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Η επίλυση του προβλήματος προϋποθέτει την πλήρη ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού και την υλοποίηση ενός σύγχρονου σχεδίου, το οποίο θα μπορέσει να απαντήσει στη ρίζα του προβλήματος.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να ενισχυθεί και η αποτροπή και στο πλαίσιο αυτό είναι αναγκαία η παρουσία ικανών δυνάμεων της αστυνομίας στην περιοχή, προκειμένου να διασφαλιστεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε τις προσπάθειες των γυναικών και των ανδρών της αστυνομίας που υπηρετούν στον Νομό, είναι αυτονόητο ότι ζητάμε από την πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου το πρόβλημα της παραβατικότητας να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά και μακροχρόνια. 

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

“Ο Βορίδης θυμήθηκε τα νιάτα του”

Ανακοίνωση- καταγγελία Θ. Πετράκου και Δ. ΔρούγκαΗ Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου καταγγέλλει την πρωτοφανή εκφοβιστική ενέργεια του υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη να...

25η Μαρτίου: Η ιστορία της ελληνικής σημαίας

Διακόσια συν δύο χρόνια από τις 25 Μαρτίου 1821 – Οι εκδοχές για την επιλογή των σχημάτων και των χρωμάτων της...

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει το Taxisnet – Ποιοι κερδίζουν έκπτωση 3%

H πλατφόρμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να ανοίξει στις 30 Μαρτίου, φέτος, ενώ η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φόρου...

Κύπρος: Ανατροπή στον θάνατο της 28χρονης Ουκρανής – Ελεύθερος ο σύντροφός της

Μία μεγάλη ανατροπή συνέβη στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης Lesya Bykova στην Κύπρο, για την οποία είχε κατηγορηθεί ο 31χρονος σύντροφός...

Η ελληνική πόλη που πρωτοπορεί -Βλέπεις πού υπάρχει ελεύθερη θέση στάθμευσης από το κινητό σου

Μόνο με λίγα κλικ, μέσω του smartphone, γίνεται η ανίχνευση μιας ελεύθερης θέσης στάθμευσης σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας. Τέλος στην...