Αρχική Κόσμος Φρίκη: Αίρεση «λάτρευε» τα πτώματα, ζούσαν στη ζούγκλα και έτρωγαν κόπρανα και...

Φρίκη: Αίρεση «λάτρευε» τα πτώματα, ζούσαν στη ζούγκλα και έτρωγαν κόπρανα και ούρα

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στην Ταϊλάνδη, όταν ο αρχηγός μιας θρησκευτικής αίρεσης, οι οπαδοί του οποίου «κατανάλωναν ούρα και κόπρανα και λάτρευαν πτώματα» συνελήφθη στο σπίτι του στη ζούγκλα, όπου η αστυνομία βρήκε και 11 πτώματα

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομία πραγματοποίησε χθες έφοδο στο το σπίτι του 75χρονου Thawee Nanra στην επαρχία Chaiyaphum.

Οι οπαδοί του ούρλιαζαν και ακολούθησαν σκηνές χάους με τους αστυνομικούς, καθώς προσπαθούσαν να σώσουν τον ηγέτη τους, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο «πατέρας κάθε θρησκείας».

Η αστυνομία είπε ότι βρήκε 11 πτώματα στο σπίτι του στη ζούγκλα, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για σορούς των οπαδών του.

Ο ηγέτης της αίρεσης ισχυρίστηκε ότι αποθήκευσε τα νεκρά σώματα για να… περιμένει τα πνεύματα να επιστρέψουν στον παράδεισο.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Kraisorn Kongchalad ανέφερε ότι ο 75χρονος είχε τουλάχιστον 12 οπαδούς που ζούσαν μαζί του, ενώ φέρετρα με πτώματα ήταν διάσπαρτα γύρω από το σπίτι.

Ωστόσο, οι οπαδοί του φέρεται να είπαν στις αρχές ότι τα ούρα και τα φλέγματα του ηγέτη τους είναι θεραπείες για ασθένειες.

Έξω από το καταφύγιο βρέθηκαν πέντε φέρετρα, το ένα από τα οποία ήταν νεκρό βρέφος και το άλλο της νεκρής μητέρας του. Όλα τα φέρετρα είχαν τρυπηθεί για να μπορούν τα υγρά να ρέουν έξω από αυτά.

«Δεν ανάγκασα κανέναν να μείνει εδώ»

«Δεν ανάγκασα κανέναν να μείνει εδώ ή να κάνει κάτι που δεν ήθελε» δήλωσε ο Thawee Nanra.

Ένας από τους οπαδούς επισήμανε ότι «έχουμε έγγραφα που δείχνουν ότι οι συγγενείς έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους με πιστοποιητικό θανάτου. Μερικοί από αυτούς έχουν ασκήσει διαλογισμό σε αυτό το μέρος».

Όσον αφορά στη διαδικασία της ταφή, επισήμανε ότι παρακολουθείται από ιατρική ομάδα. «Το σώμα τοποθετείται σε μια σφραγισμένη σακούλα και εγχέεται φορμαλδεΰδη για να αποφευχθεί η σήψη του πτώματος», πρόσθεσε.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η ομάδα μετρά περισσότερα από τέσσερα χρόνια χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί το οτιδήποτε, εξαιτίας του γεγονότος ότι ζει σε απομακρυσμένη περιοχή μέσα στη ζούγκλα.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Φλαμανδοί Γίγαντες: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα κουνέλια του κόσμου

Με το βάρος του στις περισσότερες περιπτώσεις να ξεπερνά τα δέκα κιλά, ο Φλαμανδός Γίγαντας αποτελεί με διαφορά τη ράτσα με...

Ξύπνησαν «ιούς ζόμπι» 50.000 ετών στους παγετώνες

Καθώς ο πλανήτης θερμαίνεται και οι παγετώνες λιώνουν, απελευθερώνονται πάσης φύσεως υλικά που παρέμεναν παγωμένα εδώ και αιώνες.Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από μικρόβια που...

Αμύθητη αρχαιολογική ανακάλυψη: Η πιο παλιά εκδοχή της Οδύσσειας μπροστά στα μάτια μας

Πρόκειται για την σπουδαιότερη αρχαιολογική ανακάλυψη της δεκαετίας στην Ελλάδα Με τόσο πλούσιο ιστορικό παρελθόν και «βιογραφικό» που ξεκίνησε να «γράφεται» πριν χιλιάδες...

Ασφαλιστικό – Αυξήσεις: Πώς διαμορφώνονται οι συντάξεις βάσης (Παραδείγματα)

Στα 520 εκ. ευρώ υπολογίζει η κυβέρνηση τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες θα διεκπεραιωθούν – τακτοποηθούν το 2023. Το...

Ακίνητα: Τα πάρκινγκ στις πιλοτές «μπλοκάρουν» τις μεταβιβάσεις

Μια πληγή από τις δεκαετίες του ’70, του ’80 αλλά και τις αρχές του ’90 εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή και να προκαλεί – ακόμη και...