Αρωματικό Αρνίσιο Μπούτι με Μέλι και Λεμόνι στην Κατσαρόλα
Για την προετοιμασία του πιάτου, χρειάζεστε τα παρακάτω υλικά για 4 μερίδες: 1.500 γρ. αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκαλο, κομμένο σε κομμάτια 3-4 εκ., 60 γρ. θυμαρίσιο μέλι, 2 σκελίδες ψιλοκομμένου σκόρδου, 1 κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη, χυμό από 2 λεμόνια και ξύσμα από 1 λεμόνι (συν λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα), 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι σε ψιλά καρέ, 200 ml λευκού ξηρού κρασιού, 500 ml ζωμού λαχανικών ή νερού, 3 πιπεριές κέρατο σε ψιλά καρέ, 300 γρ. ντομάτες κομμένες σε καρέ, 2-3 πατάτες σε μικρά κομμάτια, 300 γρ. κεφαλοτύρι σε κυβάκια, 1 κουταλάκι γλυκού γλυκιά πάπρικα, τα φυλλαράκια από 4-5 κλωνάρια φρέσκου θυμαριού, 70 ml ελαιόλαδου, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Πηγή: kathimerini.gr