Ξεκινάμε ξετυλίγοντας το φύλλο σφολιάτας και το τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα. Πρώτον, ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας, το αλάτι και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ. Αλείφουμε με δυο κουταλιές της λευκής γέμισης τη μισή επιφάνεια του φύλλου και προσθέτουμε λίγη ρίγανη. Στη συνέχεια, σκορπίζουμε το τριμμένο τυρί.
Διπλώνουμε το φύλλο στη μέση, με την πλευρά που έχει την γέμιση να καλύπτεται. Με μια ροδέλα πίτσας, κόβουμε το φύλλο σε μικρά τετράγωνα κομμάτια, χωρίς να τα ξεχωρίσουμε. Το δεύτερο φύλλο σφολιάτας γεμίζουμε με εναλλακτική γέμιση. Τοποθετούμε φέτες τυρί του τοστ, καλύπτουμε με τις φέτες σαλάμι και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη σφολιάτα, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κόβοντας και αυτό σε τετράγωνα κομμάτια.
Τοποθετούμε τα σφολιατάκια σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, τα αλείφουμε με ένα ελαφρά χτυπημένο αυγό και πασπαλίζουμε με λευκό και μαύρο σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή: kathimerini.gr