Αρχική Πολιτική Γερονικολός: «Οι γενικόλογες αναφορές του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα αποτελούν κακόγουστο αναμάσημα προηγούμενων...

Γερονικολός: «Οι γενικόλογες αναφορές του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα αποτελούν κακόγουστο αναμάσημα προηγούμενων υποσχέσεων»

Αποτυχημένο επικοινωνιακό πάρτι χαρακτηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μενέλαος Γερονικολός, την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Καλαμάτα, καθώς, όπως τονίζει, ο πρωθυπουργός προέβη σε ένα κακόγουστο αναμάσημα προηγούμενων υποσχέσεων. «Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ανέμελος μπροστά στους πολίτες της Μεσσηνίας και έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει ότι είναι αυτός που έχει την ευθύνη για την ανυπαρξία έργου της κυβέρνησής του στον Νομό» σημειώνει σε γραπτή του δήλωση ο Μενέλαος Γερονικολός…

Ειδικότερα η δήλωση του Μενέλαου Γερονικολού έχει ως εξής: «Το επικοινωνιακό πάρτι που επιχείρησε να στήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός στη Μεσσηνία απέδειξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του κόμματός του θεωρούν τους κατοίκους του Νομού ιθαγενείς.

Τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ανέμελος μπροστά στους πολίτες της Μεσσηνίας και έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει ότι είναι αυτός που έχει την ευθύνη για την ανυπαρξία έργου της κυβέρνησής του στον Νομό.

Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ανακοίνωσε κάτι ουσιαστικό, σε σχέση με τα μεγάλα έργα και τα προβλήματα του Νομού, αλλά επιχείρησε συνειδητά να κοροϊδέψει τους πολίτες.

Οι γενικόλογες αναφορές του στον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, στο ζήτημα της αξιοποίησης του αεροδρομίου της Καλαμάτας, οι αόριστες αναφορές του σε έργα μείζονος σημασίας, όπως ο βιολογικός του Πεταλιδίου, τα αρδευτικά έργα και το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας, αποτελούν κακόγουστο αναμάσημα προηγούμενων υποσχέσεων, τις οποίες ποτέ δεν τήρησε.

Η σιωπή του για έργα που έχει ανάγκη ο Νομός, όπως το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, η σιωπή του απέναντι στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου του Νομού, έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί μια κυβέρνηση, η οποία δεν είχε και δεν έχει κανένα σχέδιο για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.

Το επικοινωνιακό πάρτι που επιχείρησε να στήσει η Νέα Δημοκρατία στη Μεσσηνία, τελικά, δεν ήταν διασκεδαστικό, αλλά ήταν άκρως αποκαλυπτικό και διδακτικό.

Οι πολίτες του Νομού κατανόησαν για πολλοστή φορά ότι αυτός ο Πρωθυπουργός, αυτή η κυβέρνηση, αυτό το κόμμα αδυνατούν να δώσουν λύσεις, αδυνατούν να δώσουν προοπτική και ελπίδα στους πολίτες».

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

ΑΑΔΕ: Μήνυμα σε «ξεχασιάρηδες» οφειλέτες – Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή

Ένα ψηφιακό εργαλείο που θα ενημερώνει τον φορολογούμενο για τις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι στο Δημόσιο, προκειμένου να αποφεύγεται...

Η πραγματική «Ατλαντίδα»: Εντυπωσιακά ευρήματα από αρχαία πόλη στο βυθό της Μεσογείου

Νέους θησαυρούς από τη χαμένη πόλη του Ηρακλείου (ή Θώνις, όπως την αποκαλούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι) στο βυθό της...

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Ιούνιο

Το α’ εξάμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας αύξηση 11,6% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της...

Πέναλτι σε επαγγελματίες του χιλιάρικου

Μέχρι το τέλος του έτους ή στην αρχή του επόμενου θα γίνουν γνωστές οι αλλαγές που θα...

Ώρες κοινής ησυχίας: Τα τραγούδια, τα ραδιόφωνα και τα άλλα… περίεργα που απαγορεύονται από Κυριακή

Οι ώρες κοινής ησυχίας αλλάζουν από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου – Ποιες απαγορεύσεις ισχύουν μέσα στο συγκεκριμένο ωράριο Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του...