Αρχική Ελλάδα Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει ο Καλλιακμάνης – Πώς ανακοίνωσε στη γυναίκα του ότι...

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει ο Καλλιακμάνης – Πώς ανακοίνωσε στη γυναίκα του ότι τον σκότωσαν

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας για την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ αλλά και για την πρώτη επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του, Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Τις συγκλονιστικές στιγμές από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, περιγράφει ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων μίλησε για τα πρώτα λόγια που είπε στη σύζυγό του, Στάθα Αλεξανδροπούλου αλλά και για το πώς βρέθηκε δολοφονημένος ο αστυνομικός ρεπόρτερ.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας συνάδελφος και μου είπε ότι σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Δεν το πίστεψα εκείνη την ώρα και μπήκα στο ίντερνετ να δω αν έχουν γράψει κάτι και είδα ότι δεν είχε γραφτεί τίποτα. Μετά τον πήρα τηλέφωνο, αλλά το τηλέφωνο ήταν νεκρό γιατί είχε φάει μια σφαίρα. Συνέχισα να παίρνω αλλά, τίποτα», περιγράφει ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Μετά πήρα τη γυναίκα του και της λέω: είναι καλά ο Γιώργος; Και μου είπε: Ναι, γιατί το λες; Της λέω: Σκοτώσανε κάποιον εδώ από κάτω», συνεχίζει.

«Της είπα ότι θα προσπαθήσω να πάω εκεί και πήρα τηλέφωνο έναν ψυχολόγο της αστυνομίας και του είπα ότι πρέπει να πάμε στο σπίτι του Καραϊβάζ. Φτάσαμε στο σημείο. Έφαγε 10 σφαίρες ο Γιώργος. Ανέβηκα στο σπίτι, μου άνοιξε η γυναίκα του και με ρώτησε: Ποιον σκοτώσανε, τον Γιώργο; Το είχε ακούσει, αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Ήταν μια κατάσταση που όσο και να προσπαθείς να περιγράψεις, πώς να την περιγράψεις. Μάλιστα ο άνθρωπος από το Γραφείο Τελετών μου είπε ότι έβρισκε σφαίρες ακόμα και στο πουκάμισο του Γιώργου», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας στο τέλος «Θεωρώ ότι δεν ήταν έγκλημα εκδίκησης, ήταν έγκλημα για να του κλείσουν το στόμα».

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

ΑΑΔΕ: Μήνυμα σε «ξεχασιάρηδες» οφειλέτες – Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή

Ένα ψηφιακό εργαλείο που θα ενημερώνει τον φορολογούμενο για τις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι στο Δημόσιο, προκειμένου να αποφεύγεται...

Η πραγματική «Ατλαντίδα»: Εντυπωσιακά ευρήματα από αρχαία πόλη στο βυθό της Μεσογείου

Νέους θησαυρούς από τη χαμένη πόλη του Ηρακλείου (ή Θώνις, όπως την αποκαλούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι) στο βυθό της...

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Ιούνιο

Το α’ εξάμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας αύξηση 11,6% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της...

Πέναλτι σε επαγγελματίες του χιλιάρικου

Μέχρι το τέλος του έτους ή στην αρχή του επόμενου θα γίνουν γνωστές οι αλλαγές που θα...

Ώρες κοινής ησυχίας: Τα τραγούδια, τα ραδιόφωνα και τα άλλα… περίεργα που απαγορεύονται από Κυριακή

Οι ώρες κοινής ησυχίας αλλάζουν από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου – Ποιες απαγορεύσεις ισχύουν μέσα στο συγκεκριμένο ωράριο Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του...