Αρχική Κόσμος Η χειρότερη οικογένεια της Αυστραλίας: Αιμομιξία και κακοποίηση σε μια φάρμα ξεχασμένη...

Η χειρότερη οικογένεια της Αυστραλίας: Αιμομιξία και κακοποίηση σε μια φάρμα ξεχασμένη από τον πολιτισμό

Η συγκλονιστική ιστορία της πιο αλλόκοτης οικογένειας της Αμερικής, φέρνει ξανά στη δημοσιότητα την ιστορία της χειρότερης οικογένειας της Αυστραλίας, μιας οικογένειας τα μέλη της οποίας είναι συνδέονται με νοσηρούς δεσμούς αιμομιξίας και φρικτά περιστατικά κακοποίησης.

“Η φάρμα της αιμομιξίας”

Βρετανικά, αυστραλιανά και αμερικανικά δημοσιεύματα μιλούν για τη “φάρμα της αιμομιξίας”, σε έναν τόπο ξεχασμένο από τον πολιτισμό, όπου κατοικούσε επί χρόνια η πολυμελής οικογένεια Κολτ, ένα ψευδώνυμο όπως αποδείχθηκε για μην εντοπίζονται από τις αρχές. Πατριάρχης της οικογένειας, ένας παιδεραστής που διαιώνισε την αιμομιξία επί τουλάχιστον τέσσερις γενιές. Η δύσβατη πρόσβαση στη φάρμα της οικογένειας καθιστούσε τα μέλη της πρακτικά άγνωστα για τις κοινωνικές υπηρεσίες. Άγνωστα και άρα αβοήθητα και εγκαταλελειμμένα στις ορέξεις του αρρωστημένου νου του πατέρα τους.

Η αδιανόητη κατάσταση στην οποία ζούσαν αποκαλύφθηκε το 2012, όταν ένα από τα παιδιά, από τα ελάχιστα της οικογένειας που πήγαινε στο σχολείο, είπε κάτι που ήχησε περίεργα στα αυτιά των δασκάλων που το άκουσαν. Το σχολείο σήμανε συναγερμό στις τοπικές αρχές και έτσι άρχισαν οι έρευνες.

Η χειρότερη οικογένεια της Αυστραλίας: Αιμομιξία και κακοποίηση σε μια φάρμα ξεχασμένη από τον πολιτισμό

Από αυτή την ύποπτη κουβέντα στήθηκε μια μεγάλη έρευνα που αποκάλυψε ότι τα μέλη της οικογένειας ζούσαν απομονωμένοι σε συνθήκες εξαθλίωσης, σε βρώμικα παραπήγματα, χωρίς υδροδότηση και ηλεκτροδότηση ή εγκαταστάσεις υγιεινής. Τα δε παιδιά της οικογένειας ήταν υποσιτισμένα ενώ είχαν πολύ χαμηλό επίπεδο γλωσσικής ικανότητας και μιλούσαν ακατανόητα αγγλικά, με εξαιρετικά χαμηλό λεξιλόγιο. Η “φάρμα της αιμομιξίας” βρισκόταν 150 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Αυστραλίας, Καμπέρα που βρίσκεται στη Νέα Νότια Ουαλία.

Τα στοιχεία ήταν συγκλονιστικά. Στην πρώτη δίκη αυτής της υπόθεσης, στο εδώλιο κάθισε ένας άνδρας ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 17χρονης ανιψιάς του η οποία ήταν και αδελφή του.

Αυστραλία φάρμα αιμομιξίας

Στιγμιότυπο από τη σύλληψη του άνδρα (θείου και αδελφού) που βίαζε την ανιψιά και αδελφή του.

Όλα ξεκίνησαν το 1966 όταν παντρεύτηκαν δύο αδέλφια από τη Νέα Ζηλανδία. Τα αδέλφια αυτά, ο Τιμ και η Τζον Κολτ, μετανάστευσαν στην Αυστραλία. Στον νέο τόπο κατοικίας τους, απέκτησαν επτά παιδιά, ενώ ο Τιμ ήταν ο πατέρας άλλων δεκαέξι παιδιών που τα απέκτησε με δύο από τις πέντε κόρες του.

Αυστραλία φάρμα αιμομιξίας

Οι αιμομικτικές σχέσεις δεν σταμάτησαν. Οι κόρες και οι εγγονές του Τιμ Κολτ είχαν ερωτικές σχέσεις και αποκτούσαν παιδιά με τους αδελφούς, τους θείους και τους εξαδέλφους τους.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιόντουσαν από αυτές τις αιμομικτικές σχέσεις είναι ο στραβισμός, η δυσμορφία στα αυτιά, ενώ και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν γερασμένα.

Αυστραλία φάρμα αιμομιξίας

Παρότι οι εγκυμοσύνες ήταν πολύ συνηθισμένες μεταξύ των μελών της οικογένειας, ποτέ κανείς δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια. Οι γυναίκες της οικογένειας Κολτ γεννούσαν μόνες υπό άθλιες συνθήκες. Για να μην εντοπιστούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες, είχαν αλλάξει πολλές φορές τό

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Μετά το στέγαστρο του ΟΑΚΑ, συναγερμός και για τη γέφυρα Καλατράβα στην Κατεχάκη

Μετά το ΟΑΚΑ, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το στέγαστρο του σταδίου, εμφανή είναι τα σημάδια...

Επικουρικές συντάξεις: Ποιες θα δοθούν μέχρι το τέλος του 2023

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, οι μισές από τις εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις θα έχουν δοθεί μέχρι το τέλος του...

Περιοδεία Κουτσούλη στη Μεσσηνία

Επίσκεψη στους Γαργαλιάνους, πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Κουτσούλης, στο πλαίσιο του εορτασμού του...

Η Apple κατηγορεί το Instagram για την υπερθέρμανση των iPhone 15

Η Apple κατηγορεί το Instagram και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές για ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης με το iPhone 15. Ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας είπε ότι ένα σφάλμα...

Ο ΕΚΦΑ ζητά 28.726 ευρώ από 24χρονο ανάπηρο φοιτητή – Στα κάγκελα στο ΑΠΘ

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκειμένου να στηρίξουν 24χρονο, συμφοιτητή τους ο οποίος βρίσκεται σε...