Αρχική Κόσμος Ιδιοκτήτες Tesla στη Βρετανία περιγράφουν το… χάος που βίωσαν στις γιορτές

Ιδιοκτήτες Tesla στη Βρετανία περιγράφουν το… χάος που βίωσαν στις γιορτές

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Tesla καταγγέλλουν το χάος στη φόρτιση αυτοκινήτων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Δεκάδες οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων αναγκάστηκαν να περιμένουν σε ουρές επί ώρες ώστε να φορτίσουν σε διάφορα σημεία της χώρας.

Οι τεράστιες ουρές προέκυψαν καθώς οι απεργίες των σιδηροδρομικών αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να αναγκαστούν να βγουν στους δρόμους με τα αυτοκίνητα για την εορταστική περίοδο. Άλλα 12 εκατομμύρια αυτοκίνητα επιπλέον αναμενόταν επίσης να βρίσκονται σήμερα στο πιεσμένο οδικό δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου εν μέσω των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που σαρώνουν τη χώρα.

Ένας χρήστης του TikTok υποστήριξε ότι η αναμονή στο σταθμό ήταν περίπου μία ώρα, λέγοντας: «Εδώ όλοι περιμένουν στην ουρά, περιμένοντας μία ώρα και παραπάνω για τη φόρτιση τους. Συμβαίνει παντού».

2 ώρες αναμονή για φόρτιση

Τα μέλη μιας ομάδας στο Facebook με την ονομασία «Tesla Owners Club UK» εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τις ουρές και την ταλαιπωρία.

Κάποιος ανέφερε:«Κάποιος κάνει πλάκα…Βρισκόμαστε εδώ πάνω από μία ώρα. Ακόμα 15 μπροστά μου στην ουρά για έναν φορτιστή. Εύκολα άλλες 2 ώρες αναμονής, το λιγότερο».

Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε περισσότερους υπερφορτιστές. Λατρεύω την Tesla, αλλά αυτή η χώρα δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα αν θέλουν πλήρη ηλεκτρική ενέργεια!

Ένας τρίτος δήλωσε: «Νέος ιδιοκτήτης Tesla και είμαι πολύ απογοητευμένος με τη φόρτιση. Κανείς δεν μου είπε ότι μια χειμερινή φόρτιση θα επιτύχει μόλις και μετά βίας τη μισή απόδοση».

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά ενοχλητικό να περιμένει όλη η οικογένεια δύο ώρες για να φορτίσει το αυτοκίνητο».

«Η φόρτιση όλων είναι αργή λόγω του πλήθους των πάγκων που χρησιμοποιούνται. Ο κόσμος χτυπάει τα παράθυρα και ρωτάει για πόση ώρα θα φορτίζουν».

Ένας οδηγός στο Westmorland, στη βορειοδυτική Αγγλία, πρόσθεσε: «Δύο ώρες και 30 λεπτά αναμονής για μια φόρτιση. Το χειρότερο ταξίδι ως οδηγός Tesla».

Μείωση της ζήτησης ρίχνει τις τιμές στα αυτοκίνητα Tesla στση Βρετανία

Το χριστουγεννιάτικο χάος έρχεται καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας άρχισε να προσφέρει εκπτώσεις ύψους 7.000 ευρώ στση Βρετανία στα οχήματα Model 3 και Model Y που παραδόθηκαν αυτόν τον μήνα, τροφοδοτώντας τις ανησυχίες ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει μείωση της ζήτησης καθώς η παγκόσμια οικονομία επιβραδύνεται.

Η τιμή των 78.000 ευρώ του Model Y και του Model 3 των 63.000 ευρώ περίπου δεν έχει μειωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά όσοι αγοράσουν ένα αυτό το μήνα θα λάβουν αρκετά χιλιόμετρα δωρεάν φόρτισης.

Ο Dan Ives, αναλυτής της Wedbush, δήλωσε: «Αυτό είναι ένα σημάδι ρωγμών στη ζήτηση και δεν αποτελεί καλό σημάδι για την Tesla ενόψει του τέλους του Δεκεμβρίου».

Η τιμή της μετοχής της Tesla έχει πέσει μετά την εκστρατεία του Έλον Μασκ να τα βρει με το twitter ύστερα από την αγορά του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Πληθαίνουν οι δεσμεύσεις σε ακατάσχετους λογαριασμούς – Τι ισχύει και τι να προσέξετε

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για δεσμεύσεις ποσών σε ακατάσχετους λογαριασμούς, σύμφωνα με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας Αυξάνονται οι διαμαρτυρίες για δεσμεύσεις...

Το 30% ξοδεύει τουλάχιστον 750 ευρώ στην εκπαίδευση των παιδιών του

Το 30% ξοδεύει τουλάχιστον €750 στην εκπαίδευση των παιδιών του – Τα σημαντικότερα ευρήματα έρευνας του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βαρύ είναι το κόστος της εκπαίδευσης για τους...

Βρετανία: 16χρονος αυτοκτόνησε επειδή τον εκβίαζαν με γυμνές φωτογραφίες

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

AEGEAN και Olympic Air: Ανακοίνωση για αλλαγή αεροπορικών εισιτηρίων

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

Σοκ σε 5ήμερη μαθητών από τη Θεσσαλονίκη: Αστυνομία, κλοπές χρημάτων και ναρκωτικά στο ξενοδοχείο

Μαθητές από τη Θεσσαλονίκη έκλεβαν χρηματικά ποσά από βαλίτσες συμμαθητών σε πενθήμερη στην Αλεξανδρούπολη ενώ αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία...