Δολοφονία στην Κυψέλη με φόντο μακροχρόνια σεξουαλική κακοποίηση από ξάδελφο
Δύο αδέλφια, 17 και 19 ετών, καθ΄ομολογίαν δράστες της δολοφονίας του 28χρονου, δήλωσαν ότι υπήρξαν θύματα μακροχρόνιας σεξουαλικής κακοποίησης από τον ξάδελφό τους. Ο 17χρονος στην κατάθεση του ανέφερε πως ο 28χρονος τους παρενοχλούσε κατά την παιδική τους ηλικία στην Αλβανία. Έκανε λόγο για περιστασιακά μηνύματα που λάμβανε από αυτόν μέσω Instagram τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά την ημέρα της δολοφονίας, ο 19χρονος περιέγραψε ότι είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν με τον 28χρονο στην οδό Χανίων. Κατά την εξέλιξη της συνάντησης, και οι δύο αδελφοί, υπενθυμίζοντας τις κακοποιήσεις που είχαν υποστεί, ήρθαν σε αντιπαράθεση και τον μαχαίρωσαν. Ο 17χρονος παραδέχτηκε ότι είχε μαζί του ένα μαχαίρι και ότι επιτέθηκε στον 28χρονο, ενώ ο 19χρονος δεν ήταν σίγουρος αν είχε και εκείνος μαχαίρι.

Ο 19χρονος τόνισε ότι ο 28χρονος γινόταν όλο και πιο βίαιος όσο περνούσε ο χρόνος και ότι αυτό συνέβαινε κατά την διάρκεια που η οικογένειά τους ζούσε στην Αλβανία. Επίσης, κατέθεσε πως πριν από δύο χρόνια συνειδητοποίησε ότι ο αδελφός του είχε υποστεί παρόμοια κακοποίηση. Ο πατέρας τους είχε επικοινωνήσει με τον 28χρονο, ο οποίος παραδέχτηκε τις πράξεις του λέγοντας ότι ήταν λάθη της παιδικής του ηλικίας. Επιπλέον, φέρεται να έστειλε μήνυμα μέσω messenger ζητώντας συγγνώμη.

Την ημέρα του συμβάντος, ο 19χρονος ανέφερε ότι η συνάντηση είχε προγραμματιστεί στη Φωκίωνος Νέγρη τη Δευτέρα το βράδυ. Κατά την διάρκεια της σύγκρουσης, τα δύο αδέλφια φέρεται να χρησιμοποίησαν και σουγιά κατά της επίθεσης.

Πηγή: kathimerini.gr