Δραματική Καταδίωξη και Συλλήψεις στην Υπόθεση Αρπαγής Νεογέννητου στην Κερατέα
Νεότερες εξελίξεις προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση του 45χρονου παλαιοχριστιανού, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του είχε διαφύγει μετά την απαγωγή του νεογέννητου μωρού τους από το νοσοκομείο. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του ζευγαριού σε μια κατοικία στην Κερατέα.

Στο σπίτι της Κερατέας βρέθηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας: ο 45χρονος, η σύζυγός του, η μεγάλη κόρη τους που είναι μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, καθώς και το βρέφος. Το νεογέννητο, αφού εξετάστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», θα μεταφερθεί σε δομή, ενώ τα τρία ανήλικα παιδιά θα παραμείνουν στο νοσοκομείο «Παίδων» με εντολή του εισαγγελέα.

Η σειρά των γεγονότων δείχνει ότι το ζευγάρι είχε φτάσει στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» το μεσημέρι της 24ης Σεπτεμβρίου, όπου ο 45χρονος άρπαξε το μωρό και στη συνέχεια διέφυγαν με ταξί. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είχαν χάσει την επιμέλεια του παιδιού και το βρέφος παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει πως το οικογενειακό περιβάλλον δεν ήταν κατάλληλο.

Ο άνδρας, η γυναίκα του και η μεγάλη τους κόρη θα παρουσιαστούν στον εισαγγελέα, ενώ κατηγορίες για την απαγωγή βαραίνουν και την κόρη, καθώς της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της.

Πηγή: kathimerini.gr