Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου λόγω Εργασιών στην Ελευσίνα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να εφαρμοστούν στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, συγκεκριμένα στο σημείο του μετωπικού σταθμού διοδίων (Μ.Σ.Δ.) της Ελευσίνας, λόγω κατασκευής νέου στεγάστρου. Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου 2024.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει αποκλεισμός, 24 ώρες το 24ωρο, τμήματος στα δεξιά της διατομής του οδοστρώματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο αποκλεισμένος τομέας θα ξεκινά πριν την χοάνη του Μ.Σ.Δ. (περί την 26,900 χ/θ) και θα φτάνει 100 μέτρα πριν το τέλος της χοάνης μετά τον Μ.Σ.Δ. (περί την 26,200 χ/θ), περιλαμβάνοντας τις 11 δεξιές λωρίδες του Μ.Σ.Δ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω του υπόλοιπου τμήματος της διατομής του οδοστρώματος, το οποίο θα διαχωρίζεται αναλόγως για τις δύο κατευθύνσεις. Οι 11 αποκλεισμένες λωρίδες θα αποδίδονται σταδιακά στην κυκλοφορία καθώς προχωρούν οι εργασίες.

Η Τροχαία προειδοποιεί τους οδηγούς να εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της διέλευσής τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τη σχετική οδική σήμανση.

Πηγή: kathimerini.gr