Μυστήριο γύρω από τον θάνατο 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα
Μια ηλικιωμένη γυναίκα, 84 ετών, ανακαλύφθηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο 77χρονος ξάδερφός της, ο οποίος δεν είχε λάβει νέα της τις τελευταίες 24 ώρες, συνεργάστηκε με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για να την αναζητήσουν.

Κατά την έρευνα, με τη βοήθεια ενός κλειδαρά, παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού, η οποία δεν ήταν κλειδωμένη, καθώς το κλειδί βρισκόταν στην εσωτερική πλευρά της κλειδαριάς και δεν παρουσίαζε σημάδια παραβίασης. Στην είσοδο του σπιτιού, οι αστυνομικοί βρήκαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα, ενώ κοντά της υπήρχαν πατημασιές και κηλίδες αίματος.

Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι το σπίτι δεν είχε αναστατωθεί και η σορός της γυναίκας δεν έφερε ίχνη πάλης. Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας καθώς και ο ιατροδικαστής της περιοχής. Στην εξέταση του ιατροδικαστή προέκυψε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό όργανο, ενώ ο θάνατός της εκτιμάται ότι προσδιορίζεται στις μεσημβρινές ώρες της 11ης Οκτωβρίου.

Πηγή: kathimerini.gr