Προφυλάκιση οικιακής βοηθού για τη δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα
Προφυλακίστηκε η 50χρονη οικιακή βοηθός που κατηγορείται για τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα, μετά από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας της, η κατηγορούμενη αντέτεινε ότι είναι αθώα, όμως οι αστυνομικές Αρχές διαπίστωσαν ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επισκέφτηκε το θύμα.

Η ηλικιωμένη είχε εντοπιστεί με μαχαιριά στην πλάτη πριν από δύο εβδομάδες, στο διαμέρισμά της. Τη ανακάλυψε ο ξάδελφός της, ο οποίος ανησύχησε όταν δεν μπορούσε να την επικοινωνήσει. Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ξεκλείδωτη και τα κλειδιά είχαν τοποθετηθεί από την εσωτερική πλευρά.

Η 50χρονη οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας υπό άκρα μυστικότητα. Μόλις ανακοινώθηκε η προφυλάκισή της, κατέρρευσε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι αστυνομικοί, κατά τη διερεύνηση, εντόπισαν αποδείξεις από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς και αποτύπωμα παπουτσιού στον τόπο του εγκλήματος, το οποίο ταυτοποιήθηκε με τον τύπο που φορούσε η κατηγορούμενη εκείνη την ημέρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η 50χρονη είχε περιέλθει από την αρχή στο «κάδρο» των υπόπτων, καθώς οι αντιφάσεις στις καταθέσεις της ήταν εμφανείς, ακόμη και όταν αποδείχθηκε ότι βρέθηκε στο σπίτι της ηλικιωμένης την ημέρα της δολοφονίας.

Πηγή: kathimerini.gr