Σύλληψη Δύο Ατόμων για Εμπορία Ανθρώπων στο Ηράκλειο
Στην έρευνα που διεξήχθη στην κατοικία των δύο συλληφθέντων, ανακαλύφθηκαν αντικείμενα που ανήκαν στην παθούσα, καθώς και το ποσό των 260 ευρώ, τα οποία θεωρούνται προϊόντα παράνομων δραστηριοτήτων. Στη συνέχεια, οι συλληφθέντες θα παραπεµφθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά τη διερεύνηση ενός περιστατικού που αφορούσε την 25χρονη, η οποία βρέθηκε τραυματισμένη σε περιοχή του Ηρακλείου. Η επίθεση εις βάρος της είχε διαπραχθεί από την 30χρονη, όταν το θύμα βρισκόταν μέσα σε όχημα, όπου βρίσκονταν και οι δύο συλληφθέντες. Μετά την επίθεση, οι δράστες άφησαν την 25χρονη στο σημείο όπου βρέθηκε.

Ο 42χρονος και η 30χρονη προσάπτονται κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, καθώς, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, κρατούσαν την 25χρονη παράνομα στην οικία τους, αναγκάζοντάς την να συμμετάσχει σε γενετήσιες πράξεις με αγνώστους, εισπράττοντας εκείνοι τα χρήματα.

Στο μεταξύ, η δικογραφία που έχει συγκροτηθεί για τη γυναίκα περιλαμβάνει και την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών εις βάρος της 25χρονης. Η έρευνα για την υπόθεση διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πηγή: kathimerini.gr