Αρχική Ελλάδα «Κόλαφος» το πόρισμα των ελεγκτών για τον Πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα

«Κόλαφος» το πόρισμα των ελεγκτών για τον Πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα

Στην Εισαγγελία βρίσκονται ήδη τα πρώτα στοιχεία από τον έλεγχο στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου με το πόρισμα των ελεγκτών της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος να είναι επιβαρυντικό για τον Πατέρα Αντώνιο και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα των δέκα σελίδων που συνέταξε το κλιμάκιο των ελεγκτών της Αρχής προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης τριών κακουργημάτων από τον ιδρυτή της Κιβωτού, την Σταματία Γεωργαντή και τουλάχιστον δύο στενούς τους συνεργάτες.

Πρόκειται για τα αδικήματα της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, της Υπεξαίρεσης και της Απιστίας για τα οποία υπάρχουν στοιχεία πως έχουν τελεστεί από τον Πατέρα Αντώνιο, την Πρεσβυτέρα και τα δύο πρώην στελέχη της Οργάνωσης.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη κατόπιν εντολής του επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος και επίτιμου αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη, αφορά τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα.

Οι ελεγκτές έκαναν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά στοιχεία των τεσσάρων προσώπων και κατέληξαν πως ο Πατέρας Αντώνιος και η σύζυγός του φέρονται να ζούσαν με τα λεφτά της Κιβωτού.

Το κλιμάκιο εντόπισε ακόμη και κάποιες “ύποπτες” αγορές ακινήτων από τον Πατέρα Αντώνιο ενώ η Πρεσβυτέρα ελέγχεται για τη διαχείριση των οικονομικών της Οργάνωσης.

Αναφορικά με τα δύο στελέχη, οι ελεγκτές της Αρχής βρήκαν στους λογαριασμούς τους “περίεργα” χρηματικά ποσά για τα οποία μέχρι στιγμής δεν προκύπτει η προέλευσή τους.

Παράλληλα, με διάταξη του κ. Βουρλιώτη δεσμεύτηκε η περιουσία του Πατέρα Αντωνίου, της Σταματίας Γεωργαντή και των δύο, πρώην στελεχών της Κιβωτού του Κόσμου.

Το πόρισμα έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο Εισαγγελέας, κ. Ιωάννης Σεβης.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης για την αντιμετώπιση της ανεργίας

Γιάννης Λάσκαρης-Επικεφαλής συνδυασμού Επανεκκίνηση για τον Δήμο ΜεσσήνηςΈνα σοβαρό πρόβλημα που αποτελεί την βασική αιτία της πληθυσμιακής αφαίμαξης και της εγκατάλειψης...

Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει σόου – Θέλει να πάει στο δικαστήριο με χειροπέδες

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι εφόσον αναγκαστεί να πάει στο δικαστήριο και να παραδοθεί στις Αρχές για να του...

Τρένα: Πώς έγινε η επιστροφή στις ράγες – Στα πίσω βαγόνια οι επιβάτες

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης ξεκίνησαν τα δρομολόγια των τρένων, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.Τα ξημερώματα της Τετάρτης, τρεις εβδομάδες μετά την...

Περιοδεία του ΚΚΕ στους Ρομά της Αγίας Τριάδας

Η άθλια κατάσταση που επικρατεί σε καταυλισμούς Ρομά στη χώρα δείχνει ότι οι σοσιαλιστικές χώρες, παρά τα προβλήματά τους, είχαν πριν από 35 χρόνια...

Σημαντικά χαμηλότερη η τιμή ρεύματος τον Απρίλιο. Πόσο κοστίζει η κιλοβατώρα ανά εταιρεία

Σημαντικά χαμηλότερα τιμολόγια ρεύματος για τον Απρίλιο ανακοίνωσαν οι περισσότεροι προμηθευτές ρεύματος σε συνέχεια της αποκλιμάκωσης των τιμών στο ελληνικό χρηματιστήριο...