Αρχική Ελλάδα Κολωνός: Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ και για άλλο θύμα βιασμών στα 7 αδέλφια...

Κολωνός: Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ και για άλλο θύμα βιασμών στα 7 αδέλφια της 12χρονης

Και άλλο θύμα βιασμού και μαστροπείας, ανάμεσα στα επτά αδέρφια της 12χρονης, αναζητούν οι αρχές μετά τη σύλληψη της μητέρας τους. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του Κολωνού, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και άλλο παιδί της οικογένειας να είχε βιώσει την ίδια φρίκη με το ανήλικο κορίτσι και για αυτό το λόγο το επόμενο διάστημα, ένα – ένα, τα αδέρφια θα εξεταστούν από ιατροδικαστές και ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Τραπεζικά εμβάσματα από τον 53χρονο κατηγορούμενο μαστροπό – βιαστή στο λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, αλλά και… αφύσικα συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες και μηνύματα, οδήγησαν στη σύλληψη της 37χρονης γυναίκας, την Τρίτη. Οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργασία ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, με φόντο τη σεξουαλική εκμετάλλευση του κοριτσιού.

Συνομιλίες και εμβάσματα «καίνε» την μητέρα

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του 53χρονου, επέσπευσε τη διαδικασία σύλληψης της 37χρονης μητέρας, που είχε μπει από την πρώτη στιγμή ως «ύποπτο» πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον 53χρονο, είχαν καταγράψει συνομιλίες και ανταλλαγή πλήθους μηνυμάτων με τη μητέρα της 12χρονης, στοιχείο που επιβεβαίωνε ότι τα δύο πρόσωπα είχαν επαφές, ακόμα και μετά την καταγγελία της σοκαριστικής υπόθεσης στις αρχές. Τα παραπάνω ευρήματα, ενισχύθηκαν από την έρευνα στους λογαριασμούς του 53χρονου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν τακτικά εμβάσματα προς την 37χρονη. Αυτά φαίνεται ότι δεν δικαιολογούνταν από την εργασία της στο κατάστημα του κατηγορούμενου.

«Υπάρχουν δύο εμβάσματα τα οποία τα είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά, 20 και 25 ευρώ», ανέφερε ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας, σημειώνοντας ότι η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήξερε για τα εμβάσματα και αρνείται τις κατηγορίες. Το ένταλμα σε βάρος της 37χρονης αφορούσε την κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η οικογένεια δεν εμπιστευόταν τη μητέρα

Αρχές Σεπτεμβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δέχθηκε ανώνυμη κλήση, χωρίς να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία, για να υποστηρίξει συμβουλευτικά και να κατευθύνει τους οικείους ανήλικης που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από ενήλικο άνδρα. Οι άνθρωποι του Οργανισμού έδωσαν άμεσα τις απαραίτητες κατευθύνσεις και ζήτησαν να μιλήσουν, τόσο με το ίδιο το παιδί, όσο και με τους γονείς του με στόχο να τους στηρίξουν. Το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει και οι γονείς δεν επικοινώνησαν ποτέ με τη Γραμμή Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μη έχοντας κάποιο στοιχείο κατηύθυνε την οικογένεια να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων». Αυτή η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», αποκάλυψε ότι η οικογένεια της 12χρονης, είχε απευθυνθεί στον οργανισμό, στις 3 Σεπτεμβρίου, ανώνυμα, πριν την επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Η κλήση είχε γίνει από τη θεία του κοριτσιού και τον σύζυγο της, που αντιλήφθηκαν πρώτοι τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί. Η παραπάνω κίνηση, σύμφωνα με τις αρχές, μαρτυρά ότι η οικογένεια, δεν εμπιστευόταν την μητέρα και απευθύνθηκε ανώνυμα στον οργανισμό σε μια προσπάθεια να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Αντίστοιχες ήταν και οι υποψίες που δημιουργήθηκαν από την πρώτη στιγμή στα στελέχη της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση, καθώς δεν θεωρούσαν «φυσιολογικό» το γεγονός ότι η 37χρονη δεν είχε αντιληφθεί για τόσους μήνες το «Γολγοθά» που ζούσε το παιδί της. Η 12χρονη, απουσίαζε καθημερινά για ώρες από το σπίτι, χωρίς αυτό να έχει θορυβήσει την μητέρα, ενώ όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, δεν αναρωτήθηκε ποτέ για τον τρόπο με τον οποίο το κορίτσι αποκτούσε ακριβά αντικείμενα (κινητό, ποδήλατο κ.α.).

Τα αδέρφια αποκαλύπτουν το μέγεθος της φρίκης

Παιδοψυχολόγοι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ιατροδικαστής, πρόκειται τις επόμενες ημέρες να εξετάσουν και τα 7 αδέρφια της 12χρονης, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ενδείξεις που θα μαρτυρούν και άλλη περίπτωση βιασμού. Μετά τη σύλληψη της 37χρονης, το κορίτσι, οδηγήθηκε για ακόμα μια φορά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Παράλληλα αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, από όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και usb. Τα ευρήματα, θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάσυρση δεδομένων, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν και άλλα κρίσιμα στοιχεία για την σοκαριστική υπόθεση. Τρία από τα αδέρφια της 12χρονης, που ήταν στο σπίτι, μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Τα δύο από τα παιδιά, τα παρέλαβαν λίγη ώρα αργότερα οι παππούδες του. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, ο Εισαγγελέας ανηλίκων, θα αποφασίσει για το που θα φιλοξενηθούν και τα 8 παιδιά της οικογένειας. Τα πέντε αδέρφια, ανάμεσα τους και η 12χρονη, έχουν τον ίδιο πατέρα, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια, λόγω σοβαρών προβλημάτων, ενώ τα υπόλοιπα τα είχε αποκτήσει η 37χρονη με τον προηγούμενο σύντροφο της από το Πακιστάν.

Ερευνούν τις 300 τηλεφωνικές επαφές της 12χρονης

Περισσότερες από 300 αποθηκευμένες τηλεφωνικές επαφές ενηλίκων, εντόπισαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης. Τα τηλέφωνα θα βρεθούν ένα προς ένα στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών, για να διαπιστωθεί εάν ανάμεσα τους βρίσκονται άτομα που έχουν συνευρεθεί με τη 12χρονη.

«Είναι πολλοί αυτοί που εμπλέκονται. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες, για να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα 15 «ύποπτα» προφίλ, της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών, μέσω της οποία εξέδιδε την 12χρονη, ο μαστροπός. «Αυτό που διαφαίνεται μέχρι τώρα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο κύκλωμα. Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, πολλές από ότι δείχνει….», ανέφερε ο συνήγορος των δύο συλληφθέντων, Βασίλης Χρονόπουλος αμέσως μετά την απολογία τους.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Αυστραλία: Συνοδός κυριών ο μακελάρης – Πένθος στο Σίδνεϊ μετά την επίθεση στο εμπορικό κέντρο

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο βρέφος 5,5 μηνών ‑ Χειρουργήθηκε λόγω εσωτερικής αιμορραγίας στο κεφάλι

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 5,5 μηνών. Το βρέφος χρειάστηκε μάλιστα...

Αναμορφώνεται ο ΚΟΚ: Οι ποινές θα αφορούν τον οδηγό και όχι το όχημα – Χαμηλώνουν τα όρια ταχύτητας στον αστικό ιστό

«Ο αναμορφωμένος ΚΟΚ θα έχει νέα πολιτική ποινών, επικεντρωμένη στην οδική ασφάλεια. Δεν μας ενδιαφέρει να τιμωρήσουμε, πρωτίστως, τους παραβάτες, μας ενδιαφέρει να είναι...

Πάσχα 2024: Στα ύψη θα είναι η τιμή στα καύσιμα – Θα ξεπερνάει τα 2 ευρώ η βενζίνη

Ο Γιώργος Ασμάτογλου, αντιπρόεδρος του συνδέσμου πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων, μίλησε στην κάμερα του «MEGA Σαββατοκύριακο» για τα καύσιμα,...

Άγιοι Ανάργυροι: Όλα όσα κατέθεσε ο φίλος της Κυριακής Γρίβα

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...