Αρχική Ελλάδα Κολωνός: Ταυτοποιούνται άλλα 4 άτομα για τον βιασμό της 12χρονης – Έρχονται...

Κολωνός: Ταυτοποιούνται άλλα 4 άτομα για τον βιασμό της 12χρονης – Έρχονται νέες συλλήψεις

Κοντά στην ταυτοποίηση προσώπων που είχαν τακτική επαφή με τον 53χρονο μαστροπό – βιαστή και το 12χρονο κορίτσι βρίσκονται οι αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για 4 άτομα τα οποία περιλαμβάνονται στο «πελατολόγιο» του κατηγορούμενου, που είχε δημιουργηθεί μέσω γνωστής εφαρμογής «ανώνυμων» διαδικτυακών επικοινωνιών.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι τα συγκεκριμένα άτομα έχουν ποινική εμπλοκή, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν απευθείας στον Ανακριτή.

Με βάση την κατάθεση της 12χρονης, μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι 10-15 άτομα έχουν βιάσει το κορίτσι μέσα σε 4 μήνες.

Οι εκτιμήσεις όμως των αρχών, κάνουν λόγο για αρκετά μεγαλύτερο αριθμό, τον οποίο επιχειρούν να ταυτοποιήσουν, αναζητώντας τα στοιχεία των 213 «πελατών» – εν δυνάμει βιαστών που επικοινώνησαν με τον 53χρονο.

Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των βιαστών της, όπως συνέβη και στην περίπτωση του 42χρονου που συνελήφθη καθώς είχε βιάσει την ανήλικη αρκετές φορές.

Για τις νέες συλλήψεις, που αναμένονται τις επόμενες ώρες και ημέρες, θα σχηματιστεί συμπληρωματική δικογραφία με νέες διώξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή που έχει σχηματιστεί, αριθμεί περισσότερες από 1.500 σελίδες και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνομιλίες του 53χρονου, με την ίδια τη 12χρονη, εκτός από τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους που τον προσέγγισαν μέσω του ανώνυμου προφίλ.

Σε δεύτερο στάδιο, οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν στοιχεία μέσα από τη διαδικτυακή δράση του 53χρονου, για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και άλλα ανήλικα θύματα του, εκτός από τη 12χρονη. Για τον ίδιο σκοπό, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα με εισαγγελική διάταξη να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του και η φωτογραφία του προσώπου του.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Πεντάγωνο – Τμήμα έρευνας UFO: Εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα

Εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα, αναφέρει προσχέδιο εγγράφου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών όλων...

Άνθρωπος που «πέθανε» και επέστρεψε στη ζωή λέει ότι βρέθηκε στο «ειρηνικό πνευματικό βασίλειο»

Ένας άνδρας που πέθανε πριν επανέλθει στη ζωή λέει ότι δεν πηγαίνεις απλώς προς το φως – όπως προτείνουν τόσες πολλές δημοφιλείς ερμηνείες του...

Η μυστηριώδης δολοφονία στη Θεσσαλονίκη που πήρε παγκόσμιες διαστάσεις

Θεσσαλονίκη, πρωινό Κυριακής 16 Μαΐου 1948. Δύο βαρκάρηδες περπατούν αμέριμνοι στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης. Μιλούν και παρατηρούν τη θάλασσα. Λίγα βήματα...

Η Βόρεια Κορέα δοκίμασε υποβρύχιο drone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πυρηνική επίθεση

Στη δοκιμή ενός νέου υποβρύχιου drone, ικανού να χρησιμοποιηθεί για πυρηνική επίθεση, ανακοίνωσε πως προχώρησε τις περασμένες 48 ώρες η Βόρεια Κορέα, αντιδρώντας στις...

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Λουκέτο έως 90 ημέρες σε βενζινάδικα και πρόστιμα έως 500.000 ευρώ

Προβλέπονται «λουκέτα», πρόστιμα και ποινές φυλάκισης για το λαθρεμπόριο καυσίμων, όπως επίσης και για τη φοροδιαφυγή από τα πρατήρια βενζίνης...