Αρχική Κόσμος Κυνηγός σκότωσε με βαλίστρα και έγδαρε γερμανικούς ποιμενικούς, τα μπέρδεψε με κογιότ...

Κυνηγός σκότωσε με βαλίστρα και έγδαρε γερμανικούς ποιμενικούς, τα μπέρδεψε με κογιότ είπε

Μια οικογένεια από το Κονέκτικατ θρηνεί την απώλεια των αγαπημένων της σκύλων, αφού ένας κυνηγός πέρασε τα ζώα για κογιότ και αφού τα πυροβόλησε θανάσιμα στη συνέχεια τα έγδαρε για το δέρμα τους.

Ο κυνηγός, Μικαέλ Κονσχάκ, 61 ετών, από το Κάρμελ της Νέας Υόρκης, ο οποίος οδηγήθηκε σε δίκη, είπε ότι ντρέπεται για αυτό που έκανε.

«Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν είχα ποτέ πρόθεση εκείνο το πρωί να βλάψω τα κατοικίδια των θυμάτων», είπε.

Η αστυνομία και το Τμήμα Ενέργειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος του Κονέκτικατ συνέλαβε τον Κονσχάκ τον Φεβρουάριο με κατηγορίες όπως παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων, πλαστογραφία και παραβιάσεις που σχετίζονται με το κυνήγι.

Οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων προέτρεψαν τις αρχές να προσθέσουν κατηγορίες για κακοποίηση των ζώων. Ο εισαγγελέας της Πολιτείας Ντάνμπερι, Ντέιβιντ Απλγκέιτ, δήλωσε ότι η υπόθεση εξακολουθεί να διερευνάται και ότι είναι πιθανές περισσότερες κατηγορίες.

Ο Κονσχάκ, του οποίου ο δικηγόρος χαρακτήρισε τους θανάτους των σκύλων ατύχημα, υπέβαλε αίτηση για ένα ειδικό πρόγραμμα επιτήρησης που θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα τη διαγραφή των κατηγοριών, αλλά ένας δικαστής απέρριψε αυτό το αίτημα.

Η Έριν Καβιόλα, από το Ρίτζφιλντ, είπε ότι αυτή και η οικογένειά της έψαχναν τα σκυλιά τους για εβδομάδες. Μάλιστα τοποθέτησαν φυλλάδια μετά την εξαφάνισή τους τονίζοντας ότι είναι συντετριμμένοι γι’ αυτό που τους συνέβη. Είπε ότι τα κεφάλια των σκύλων αφαιρέθηκαν.

«Ζούμε με τον συναισθηματικό πόνο καθώς σκεφτόμαστε τι ένιωσαν τις τελευταίες τους στιγμές που ήταν ο ένας δίπλα στον άλλο και πέθαναν», είπε.

Σε ένορκη κατάθεση εντάλματος σύλληψης, η αστυνομία είπε ότι ο Κονσχάκ σκότωσε τα σκυλιά με βαλλίστρα στις 18 Νοεμβρίου, αφού έφυγαν από την αυλή της οικογένειας Ρίτζφιλντ. Η οικογένεια είπε ότι τα σκυλιά – ο Λίεμπεν, ένα θηλυκό, και ο Κίμο, ένα αρσενικό, και τα δύο 10 ετών – βγήκαν έξω επειδή ένας φράκτης έπαθε ζημιά, πιθανώς από μια αρκούδα.

Ο Κονσχάκ κυνηγούσε ελάφια σε κοντινή ιδιοκτησία και είπε ότι τα σκότωσε γιατί νόμιζε ότι ήταν δύο κογιότ, ανέφερε στην ένορκη κατάθεση της. Ο δικηγόρος του, Μπράιαν Ρομάνο, είπε ότι ο Κόνσχακ έγδαρε το δέρμα των ζώων για τα δέρματά τους. Το κυνήγι και η παγίδευση κογιότ είναι νόμιμο στο Κονέκτικατ.

Ο Κονσχάκ θα επιστρέψει στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Γιατί έχει συνδεθεί με την 25η Μαρτίου

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για τον λόγο που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι τόσο δημοφιλής, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι ο μπακαλιάρος σκορδαλιά...

Δάνεια: Πόσο επιβαρύνει τους δανειολήπτες η νέα αύξηση των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Σε απόγνωση βρίσκονται οι δανειολήπτες μετά την νέα αύξηση των επιτοκίων που έχει επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον μηνιαίο τους προϋπολογισμό.Όσο τυπικοί...

Ρόμπερτ Μενέντεζ: Η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα F-16

Νέα σκληρή επίθεση κατά της Τουρκίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ. Η νέα επίθεση...

Πού ψηφίζω στις εκλογές 2023 – Δες ΕΔΩ στο gov.gr

Με βάση τις αιτήσεις που θα υποβληθούν, καταρτίζονται ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι και ψηφίζετεΔείτε πού ψηφίζετε στις εκλογές 2023 μέσα από την...

ΚΟΚ: Γιατί δεν πρέπει να γεμίζουμε μέχρι πάνω το πορτ-μπαγκάζ

Πολλοί οδηγοί, ειδικά όταν ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ταξίδι, γεμίζουν ασφυκτικά το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, αρκετές φορές έως την οροφή, στην προσπάθειά...