Αρχική Ελλάδα Λάρισα: 16χρονος έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης γιατί τον απέρριψε ερωτικά

Λάρισα: 16χρονος έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης γιατί τον απέρριψε ερωτικά

Ένας 16χρονος μαθητής Λυκείου συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για απλή σωματική βλάβη. Ειδικότερα, ο 16χρονος έσβησε τσιγάρο του στο πόδι 15χρονης επειδή η ίδια δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προάσεις. Στην ανήλικη προκλήθηκε ένα μικρό έγκαυμα, μια απλή σωματική βλάβη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Στην κεντρική πλατεία, προχθές το απόγευμα, βρέθηκαν η 15χρονη μαζί με μία συνομήλικη φίλη της και ο 16χρονος στο πλαίσιο κοινής παρέας με άλλα παιδιά. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο 16χρονος αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μία 15χρονη, για να επιμείνει ωστό­σο στη συνέχεια με προτάσεις, απαιτώντας δηλαδή από τη μαθή­τρια να προχωρήσει σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη αρνήθηκε παρατηρώντας τον 16χρονο για τη στάση του, ο οποίος επέμενε μάλιστα και με χει­ρονομία. Ο16χρονος δεν πτοήθηκε και εκδήλωσε το ίδιο ενδιαφέρον για άλλη 15χρονη της ίδιας παρέας.

Όταν και εκείνη του αρνήθηκε επίσης παρατηρώντας την απαράδεκτη στάση του τότε, απειλώντας την ότι θα της σβήσει το τσιγάρο του πάνω της, την πίεζε με τα χέρια του επίσης σε πράξεις που προσέβαλαν τη γε­νετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη όχι μόνο αρνήθηκε, αλ­λά ευτυχώς αντιστάθηκε κιόλας στις παράλογες απαιτήσεις του 16χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να κατασβήσει το τσιγάρο που κρατούσε στο πόδι της μαθήτριας (ύψος γονά­του από την έσω πλευρά) και να της προκαλέσει ένα μικρό έγκαυμα.

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την κα­ταγγελία της υπόθεσή στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλά­βη σε βάρος της μιας κοπέλας. Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εν­τολή, καθότι ανήλικος ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματί­ζεται δικογραφία σε βάρος τού νεα­ρού μαθητή.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

O άνθρωπος που πληρώνεται αδρά για να μην κάνει τίποτα – Έχει βγάλει ήδη 280.000 δολάρια

«Πόσο θα ήθελα να μην κάνω τίποτα», είναι μια ευχή που ο καθένας μας έχει μουρμουρίσει, λίγο πριν χωθεί ξανά στην εβδομαδιαία του ρουτίνα. Προφανώς,...

Leasing και όχι αγορά αυτοκινήτου επιλέγουν όλο και περισσότεροι Έλληνες

Ποιες εταιρείες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο Η εγχώρια αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων εξελίσσεται σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής...

Neom: Η φουτουριστική mega city αλά Blade Runner – Το μεγαλύτερο οικοδόμημα που χτίστηκε ποτέ (Βίντεο)

Φανταστείτε έναν οριζόντιο ουρανοξύστη μήκους 105 μιλίων, λεπτό σαν μολύβι που διασχίζει ψηλά βουνά και άνυδρη έρημο και θα...

Πρόστιμο 700 ευρώ για χιλιάδες Έλληνες οδηγούς -Το επικίνδυνο λάθος που κάνουν

Συνθήκες ζούγκλας επικρατούν στο αστικό δίκτυο της χώρας μας, με δεκάδες χιλιάδες οδηγούς να προβαίνουν σε παράνομες ενέργειες πίσω...

Πακέτο 2,1 δισ. ευρώ για την πολιτική προστασία – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ» [λίστα]

Ποσό ύψους 2,1 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση και διαχείριση φυσικών καταστροφών διαθέτει η ελληνική κυβέρνηση για...