Αρχική Ελλάδα Μύκονος: Η πλούσια Λιβανέζα που «κλαίει» 40.000 ευρώ, το ζευγάρι των απατεώνων...

Μύκονος: Η πλούσια Λιβανέζα που «κλαίει» 40.000 ευρώ, το ζευγάρι των απατεώνων και η αγωγή

Η Μόνα Χαλάουι δεν φανταζόταν ποτέ ότι το ζευγάρι που της έκανε το τραπέζι σε κάποια από τα καλύτερα και πιο ακριβά εστιατόρια της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2019, ήταν κάτι άλλο από αυτό που έδειχνε.

Τρία χρόνια μετά η πλούσια Λιβανέζα ακόμη προσπαθεί να πάρει πίσω τις σαράντα χιλιάδες ευρώ που εμπιστεύθηκε στον επιτήδειο που πλασάρεται ως μεγάλος και τρανός.

Στην αγωγή της που φέρνει στην δημοσιότητα το protothema.gr περιγράφει τη γνωριμία της με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και την σύντροφο του που διατηρούν «επιχείρηση» στο Νησί των Ανέμων.

Ένα νησί που γνωρίζει πλέον πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες του ζεύγους που κατάφερε να ξεγελάσει την εύπορη Λιβανέζα, με δείπνα και ακριβές εξόδους.

MYKONOS_2

Το ζευγάρι είχε ήδη γνωρίσει τον αδερφό της και συνέχισε να «πολιορκεί» ακόμη και μετά το καλοκαίρι την Χαλάουι για να επενδύσει ένα κεφάλαιο και να συνεταιριστούν.

«Πράγματι μετά από συνεχείς πιέσεις προς εμένα και τον αδερφό μου με παρέπεισαν την 02/12/19 δυστυχώς και τους παρέδωσα από τις προσωπικές μου αποταμιεύσεις το ποσό των 40.000 ευρώ με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για την μίσθωση ακινήτου» αναφέρει η αγωγή της.

Της υποσχέθηκαν ότι θα της επιστρέψουν το ποσό μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 και ότι θα μοιράζονταν τα όποια κέρδη προέκυπταν από την εκμίσθωση του ακινήτου.

Έκτοτε ξεκίνησε η οδύσσεια της με το ζευγάρι των επιτήδειων της Μυκόνου, το οποίο δεν απαντούσε σχεδόν ποτέ στις συνεχείς κλήσεις της για διευθέτηση του ζητήματος.

Απάτες και κορονωπάρτι

Τελικά ο αετονύχης «επιχειρηματίας» και η σύντροφος του που αμαυρώνουν την εικόνα του επιχειρείν στη Μύκονο προσπάθησαν να την πείσουν ότι τα λεφτά τα είχε καρπωθεί ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ακινήτου.

Ο τελευταίος μέσω του δικηγόρου του παρουσίασε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι το ποσό των 40.000 ευρώ «κρατήθηκε» από το ζεύγος και όπως αναφέρει η Χαλάουι στην αγωγή της «ευθέως τους χαρακτήριζαν απατεώνες. Μάλιστα προς ενίσχυση του ισχυρισμού περί του πόσο απατεώνες είναι μου γνωστοποίησαν ότι το θέρος του 2020 ότε η χώρα μαστιζόταν από την πανδημία του covid-19, είχαν πολλαπλώς συλληφθεί για μεγάλης εκτάσεως κορωνοπάρτι, τα οποία διοργάνωναν επ’ αμοιβή».

Η περιπέτεια της τρία χρόνια μετά δεν έχει τελειώσει, αφού όπως τονίζει στην αγωγή της στις 5 Αυγούστου του 2021 το ζεύγος με επιστολή που της έστειλε αποδέχτηκε να πληρώσει το ποσό των 35.000 ευρώ από τα σαράντα για να λήξει συμβιβαστικά το θέμα.

Η Μόνα Χαλάουι δέχτηκε αλλά και πάλι δεν πήρε ούτε ένα ευρώ πίσω, οπότε κατέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη κατά του ζεύγους προκειμένου να βρει το δίκιο της.

Η δίκη έγινε και αναμένεται η απόφαση για τον επιτήδειο και την σύντροφο του που εξακολουθούν να κυκλοφορούν στο νησί, παριστάνοντας τους επιχειρηματίες.
Μόνο που όλοι πλέον τους έχουν καταλάβει…

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Κογκρέσο: Κατατέθηκε τροπολογία – Μπλόκο στα τουρκικά F-16

Με πρωτοβουλία του ελληνοαμερικανού βουλευτή Chris Pappas κατατέθηκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ τροπολογία για τα F-16 που ζητά η Τουρκία και αποτελούν διακαή πόθο...

Η αστυνομία «έκοψε» πρόστιμο στο αυτοκίνητο των 490 χλμ./ώρα

Κατάπληκτοι από την ομορφιά του μοντέλου έμειναν οι Γάλλοι αστυνομικοί που ακινητοποίησαν μια Bugatti Chiron Super Sport 300+. Ένα από τα...

Απορρίπτει η Κίνα τις κατηγορίες της NASA ότι έχει πρόθεση να «καταλάβει» το φεγγάρι

«Ορισμένοι Αμερικανοί αξιωματούχοι ενοχοποιούν και συκοφαντούν συνεχώς την κανονική και λογική διαστημική δραστηριότητα της Κίνας. Η Κίνα αντιτίθεται σθεναρά σε τέτοιες...

Τροχαία: Ποια ηλικιακή ομάδα εμπλέκεται με μεγαλύτερη συχνότητα σε ατυχήματα

Οι οδηγοί μέχρι 30 ετών είναι αυτοί που εμπλέκονται με μεγαλύτερη συχνότητα σε τροχαία ατυχήματα. Το 26,8% των οδηγών που είχαν εμπλακεί σε ατυχήματα...

Εξοικονομώ: Ποια θα είναι η συνέχεια του προγράμματος

Στο πρόγραμμα Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή θα συνεχιστεί  το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, ενώ  θα χρηματοδοτηθούν παρεμβάσεις Greco...