
Στη συζήτηση για τις φασιστικές επιθέσεις στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είπε ότι κανείς δεν μίλησε για τις καταλήψεις που συνδέονται με το ζήτημα που συζητάμε, εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του με την πρακτική των καταλήψεων.
«Σωστά, είναι στη φυλακή αυτοί που σκότωσαν τον Φύσσα. Εκπτώσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν μπορεί να γίνεται. Σκοτώθηκαν όμως και άλλα δύο παιδιά στην πόρτα της Χρυσής Αυγής. Κάκιστα. Ελληνίδες μανάδες είχαν κι αυτά.
Πλέον, δεν έχουν αξία τα πιστοποιητικά δημοκρατικότητας.
Ο κ. Τζεμπετζής είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που δεν επιτέθηκε σε κανέναν. Δεν εκφράστηκε υποτιμητικά για συναδέλφους. Εκλέχτηκε με ψήφους του ελληνικού λαού. Ποιοι είμαστε εμείς που περιφρονούμε βασικές αρχές της Δημοκρατίας;
Συμφωνούμε με ένα ψήφισμα που θα καταδικάσει τις καταλήψεις των σχολείων, τις ακραίες συμπεριφορές.»
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Πηγή: gargalianoionline.gr