Αρχική Πολιτική Νικολάκου: “Όσοι προσπαθούν να «εξαφανίσουν» τον Τατούλη από υποψήφιο, θα υποστούν τις...

Νικολάκου: “Όσοι προσπαθούν να «εξαφανίσουν» τον Τατούλη από υποψήφιο, θα υποστούν τις πολιτικές συνέπειες του μοιραίου λάθους τους!”

Σε ανάρτησή της, η περιφερειακή σύμβουλος, Ντίνα Νικολάκου, αναφέρει … “Μετά τα σενάρια «επιστημονικής φαντασίας» που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και τις «αναλύσεις»σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 , οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε το θολό πολιτικό τοπίο που σκόπιμα κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν στην Πελοπόννησο !

Ο Πέτρος Τατούλης και όλοι εμείς που συκοφαντηθήκαμε και δεχθήκαμε «βρώμικο πόλεμο» το 2019 , δεν ξεχνάμε !

Οφείλουμε να σταθούμε στην πρώτη γραμμή και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την Ανατροπή του συστήματος της κομματικής εξουσίας ,των τοπικών «κουμανταδόρων» , των διαγραφών , των αποστατών ,των απειλών ,των εκβιασμών και των ανοίκειων πολιτικών συμμαχιών !

Όσοι δεν αντέχουν την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον «εξαφανίσουν» από υποψήφιο θα πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι θα υποστούν τις πολιτικές συνέπειες του μοιραίου λάθους τους !

Ένα «λάθος» που στοίχισε στην Πελοπόννησο τέσσερα χαμένα χρόνια αλλά θα στοιχίσει ιδιαίτερα στους ίδιους τους πρωταγωνιστές της «πολιτικής σκευωρίας» , αφού η επιλογή τους αποδείχθηκε άκρως αλαζονική ,αχάριστη και διχαστική !

Αν θέλουν να βρουν λύση και να «σωθούν»πολιτικά και προσωπικά ,τους προτείνω να αλλάξουν σενάριο …

Η στρατηγική «εξαφάνιση Τατούλη» θα τους οδηγήσει σε όλεθρο …

Το «τυράκι» το βρήκαν αλλά στην «φάκα» δεν μπορουν να μας βάλουν …απλά καταλαβαίνουμε το πολιτικό αδιέξοδο που βρίσκονται !

Αν για κάποιους στη πολιτική υπάρχει «σφουγγάρι» για μας δεν υπάρχει…

Αν για κάποιους η πολιτική ταυτίζεται με την «κωλοτούμπα» για μας ταυτίζεται με τη Συνέπεια!

Αν για κάποιους η πολιτική ταυτίζεται με το ψέμα για μας ταυτίζεται με την Αλήθεια!

Αν κάποιοι εκτελούν εντολές των τοπικών «παράκεντρων» της εξουσίας εμείς εκτελούμε τις εντολές μόνο των πολιτών ,αφού από αυτούς αντλούμε τη Δύναμη μας !

Είμαστε Ενωμένοι και Αποφασισμένοι για τη μεγάλη Ανατροπή με αρχηγό μας τον ασυμβίβαστο πολιτικό Πέτρο Τατούλη !

Σε ό,τι αφορά την «αποχώρηση» του Παναγιώτη Νίκα ,που την σχεδιάζουν τα ίδια «συστήματα» που την επέβαλαν , αναρωτιέμαι…είναι στο χέρι τους άραγε να την πετύχουν;”

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου ο Δημήτριος Αλεξόπουλος

Ο Δημήτριος Αλεξόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας, νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Οιχαλίας, συστρατεύεται στο πλευρό της Δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, δηλώνοντας την πρόθεσή...

Tράπεζες: Μελετούν επέκταση επιδότησης σε δάνεια για ευάλωτους

Τρόπους για να περάσουν σε περισσότερα ευάλωτα νοικοκυριά με δάνεια τα μέτρα στήριξης για την ανακούφιση από την αύξηση των επιτοκίων...

H Βόρεια Κορέα “αποκαλύπτει” τις νέες της πανίσχυρες, μικρές πυρηνικές κεφαλές

Η Βόρεια Κορέα αποκάλυψε πως έχει στην κατοχή της νέες, μικρότερες πυρηνικές κεφαλές και υποσχέθηκε να παράγει περισσότερο πυρηνικό υλικό για όπλα για να...

Ριπές αέρα παρέσυραν στέγαστρο και καταπλάκωσε ηλικιωμένη στο Αιγίνιο

Μία άνευ προηγουμένου τραγωδία σημειώθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας την Τρίτη, όταν μία ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από ένα στέγαστρο στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα...

Οριστικό: Η Ευρώπη αποφάσισε ποιο θα είναι το καύσιμο του μέλλοντος -Τι θα γίνει με βενζίνη και diesel

Μέρα ορόσημο για το μέλλον των αυτοκινήτων είναι η Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, μιας και οι Υπουργοί Ενέργειας των χωρών της...