Αρχική Κόσμος Ο δήμαρχος που θέλει να δώσει σε όλους 1.000 δολάρια σε Bitcoin

Ο δήμαρχος που θέλει να δώσει σε όλους 1.000 δολάρια σε Bitcoin

Ο δήμαρχος Jayson Stewart θέλει να δώσει σε κάθε κάτοικο 1.000 δολάρια σε bitcoin. Ο Jayson Stewart είναι δήμαρχος της Cool Valley, στο Μιζούρι, μία πόλη που έχει μόνο 1.500 κατοίκους.

Υπάρχει όμως μια παγίδα. Τα κρύπτο που λαμβάνουν οι κάτοικοι από τον δήμαρχο δεν μπορούν να πωληθούν. Οι κάτοικοι καλούνται να κρατήσουν τα νομίσματα που λαμβάνουν.

Ο Στιούαρτ πιστεύει ότι τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν τη ζωή κάθε κατοίκου της μικρής πόλης.  Αρκεί να διατηρηθούν για μερικά χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργούσε η διανομή μοιάζει με ένα ταμείο εμπιστοσύνης. Τα κέρματα θα δοθούν σε κάθε κάτοικο.

Αλλά θα κλειδωθεί έτσι ώστε να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στα νομίσματα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μετά από αυτό οι κάτοικοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο BTC και στη συνέχεια να το κάνουν ό,τι θέλουν.

Το Bitcoin είναι ψηφιακός χρυσός

Ο δήμαρχος Jayson Stewart δεν θέλει να δει τους ψηφοφόρους του να χάνουν την ευκαιρία που παρουσιάζει το Bitcoin, λέγοντας πως πραγματικά ένας ψηφιακός χρυσός. Και θέλει κάθε κάτοικος της Cool Valley να παίρνει λίγο bitcoin, ανεξάρτητα από το ποσό. «Είναι ψηφιακός χρυσός. Θα ήθελα να δω κάθε νοικοκυριό στην πόλη μου να λαμβάνει κάποιο επίπεδο Bitcoin », είπε ο Στιούαρτ. «Είτε πρόκειται για $ 500 είτε για $ 1.000».

Ο Στιούαρτ πιστεύει ότι το περιουσιακό στοιχείο αναμένεται να συνεχίσει το ράλι του τα επόμενα χρόνια. Και αν ναι, τότε ολόκληρη η πόλη θα είναι καλύτερα μετά την επένδυση των 150.000 που θα κάνει.

Καθόλου κακή ιδέα

Οι αντιδράσεις από τους κατοίκους ήταν ευνοϊκές για την πρόταση του Στιούαρτ. Τα χρήματα για τη χρηματοδότηση θα προέλθουν από αρκετούς ανώνυμους επενδυτές Bitcoin.
Εκτός από την ιδιωτική χρηματοδότηση, ο Stewart σχεδιάζει επίσης να λάβει χρηματοδότηση από την κυβέρνηση. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ο Στιούαρτ ελπίζει ότι μπορεί να πάρει κάποια από τα χρήματα που δόθηκα για την στήριξη από την πανδημία. Ο δήμαρχος πιστεύει επίσης ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πόρους της πόλης για να χρηματοδοτήσουν μέρος του σχεδίου.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Ανακαλύφθηκε μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο στον γαλαξία μας

Παρόμοιο του δεν έχουν ξαναδεί οι αστρονόμοιΟι αστρονόμοι που χαρτογραφούν τα ραδιοκύματα στο σύμπαν, ανακάλυψαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο στον γαλαξία μας,...

Αττική Οδός: Συγκλονιστικές οι καταγγελίες από πολίτες, μέχρι και για πλιάτσικο σε αυτοκίνητα

Η Αττική Οδός αποδείχθηκε μια τεράστια «χιονοπαγίδα» για τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί, ενώ τώρα έρχονται μηνύσεις μετά από συγκλονιστικές καταγγελίεςΤρεις...

Κιλκίς: Πατέρας και γιος προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΗ και άρπαξαν από 94χρονη 300.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από οικία 94χρονης σε περιοχή του Κιλκίς.Τριακόσιες χιλιάδες ευρώ ήταν, σύμφωνα με υπέργηρη γυναίκα, η «λεία»...

Καλαμάτα: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της Υπαπαντής

Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλία Αξιοτόπουλου, απαγορεύεται η στάθμευση και κίνηση παντός είδους οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις...

Τοκετοί, αιμοκαθάρσεις, εγκεφαλικά & καρδιακά επεισόδια, δηλητηριάσεις – 3 ημέρες, 50 περιστατικά σε ένα Δήμο

Περισσότερα από 50 περιστατικά άκρως επείγοντα εξυπηρέτησαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας εν γένει του Δήμου Αμαρουσίου, κατά τις ημέρες (24,...