Αρχική Πολιτική Ο Λυκούργος Καρολεμέας υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Λυκούργος Καρολεμέας υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιό του ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, που συγκεκριμένα υποδέχεται στην παράταξή του, «Νέα Πελοπόννησος», τον Λυκούργο Καρολεμέα, ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου “bookmark” στο κέντρο της Καλαμάτας. Με τον Λυκούργο Καρολεμέα η παράταξή του ανανεώνεται και ισχυροποιείται, δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης, ενώ ο ίδιος ο νέος υποψήφιος εξέφρασε τη χαρά του για τη συστράτευσή του με «μια πραγματικά ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη»…

Η δήλωση του Πέτρου Τατούλη για τη νέα προσθήκη στο συνδυασμό του έχει ως εξής: «Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά στη «Νέα Πελοπόννησο» τον δυναμικό Μεσσήνιο ενεργό πολίτη και επιχειρηματία κ.Λυκούργο Καρολεμέα με καταγωγή από την Καστανέα του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ο Λυκούργος Καρολεμέας είναι ένας νέος άνθρωπος γνωστός για την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου «bookmark» στο κέντρο της Καλαμάτας. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και στον εμπορικό κλάδο.

Με την εμπειρία του, τη γνώση του και τη διάθεση προσφοράς του, που μέχρι σήμερα την έχει αποδείξει σε τομείς, όπως ο αθλητισμός και ο εθελοντισμός, θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση δράσεων επιχειρηματικότητας και των παραγωγικών κλάδων στη Μεσσηνία και στην Πελοπόννησο.

Με την ένταξη στη «Νέα Πελοπόννησο» και του Λυκούργου Καρολεμέα, η παράταξή μας ανανεώνεται και ισχυροποιείται.

Η «Νέα Πελοπόννησος» αφουγκράζεται την ίδια την κοινωνία και με τα έμπειρα, καθώς και με τα νέα στελέχη της, παρουσιάζει μια αξιόπιστη και δημιουργική πρόταση ανάπτυξης, υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Πελοποννήσου».

Από την πλευρά του ο Λυκούργος Καρολεμέας δήλωσε: «Στην απόφασή μου να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στις επικείμενες εκλογές με οδήγησε η αγάπη μου για τη Μεσσηνία και για τους συμπολίτες μου.

Συμπορεύομαι και συστρατεύομαι με τον Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο», μια πραγματικά ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη, για να ενώσω και εγώ τις δυνάμεις μου για μια Περιφέρεια της Δημιουργίας και της Ανάπτυξης.

Πιστεύω πως με τη μέχρι σήμερα επαγγελματική μου και κοινωνική μου παρουσία έχω αποδείξει ότι οι πολίτες της Μεσσηνίας μπορούν να με εμπιστευτούν.

Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και προοπτικής που θα δώσει νέες ευκαιρίες για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Νιώθω μεγάλη χαρά και ευθύνη που θα συστρατευτώ με τον Πέτρο Τατούλη και τα έμπειρα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» και θα ενταχθώ και εγώ σε μια μεγάλη ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη, που μοναδικό της στόχο έχει να υπηρετεί τους πολίτες και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων τους».

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Ζευγάρι συνταξιούχων έκλεισε 51 κρουαζιέρες γιατί τους βγήκε φθηνότερο από έναν οίκο ευγηρίας

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες...

Νέα Υόρκη: Η σύλληψη ενός 23χρονου οδήγησε το FBI στην παγκόσμια σατανιστική αίρεση «764»

Μια σύλληψη με κατηγορίες για οπλοκατοχή στο Κουίνς της Νέας Υόρκης τον Νοέμβριο του 2021 οδήγησε το Ομοσπονδιακό Γραφείο...

Ο κορονοϊός εκτόξευσε τα διαζύγια: 4 στους 10 χώρισαν μέσα στο lockdown

Πανδημία… διαζυγίων καταγράφηκε κατά τη διάρκεια των lockdown για τον κορονοϊό, αλλά και μετά από αυτή, σύμφωνα με τα...

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το 2% των Ελλήνων είναι υποψήφιοι!

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 εκλέγονται οι αρχές των 332 Δήμων και των 13 Περιφερειών της χώρας με...

Τα νέα ραβασάκια της Εφορίας – Στέλνει «φορο-κλήσεις» σε χιλιάδες φορολογούμενους

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες...