Αρχική Κόσμος «Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας 100%» – Τι λέει καθηγητής του πανεπιστημίου...

«Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας 100%» – Τι λέει καθηγητής του πανεπιστημίου Στάνφορντ

Ο Δρ Γκάρι Νόλαν καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ θεωρεί ότι οι εξωγήινοι «βρίσκονται στη Γη εδώ και πολύ καιρό».

Ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και διακεκριμένος ερευνητής UFO δήλωσε πως είναι «100% σίγουρος» ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά «βρίσκονται στη Γη εδώ και πολύ καιρό».

Ο Δρ Γκάρι Νόλαν, καθηγητής στην ιατρική σχολή του Στάνφορντ, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Salt iConnections στο Μανχάταν με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα συντριβή UFO», υποστήριξε την πεποίθησή του.

«Νομίζω ότι μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, δεν έχουν επισκεφτεί [τη Γη] απλώς, είναι εδώ πολύ καιρό και είναι ακόμα εδώ», τόνισε. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο “Wow signal”, το οποίο αναφέρεται σε μια έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκε από το διάστημα το 1977. Το σήμα ήταν 30 φορές ισχυρότερο από την τυπική ακτινοβολία υποβάθρου και ώθησε ορισμένους αστρονόμους να πιστέψουν ότι μπορεί να προήλθε από εξωγήινους που αναζητούσαν άλλα σημάδια ζωής. Έκτοτε, οι επιστήμονες είπαν ότι ο ήχος μπορεί να προέρχεται από ένα ζευγάρι κομητών.

Full Segment – Dr. Garry Nolan – Aliens & Crashed UFOs – SALT – New York 2023

«Το “Wow signal” το βλέπουν οι άνθρωποι σχεδόν σε καθημερινή βάση, πρόκειται για επικοινωνία που υπάρχει ήδη εδώ», είπε ο Νόλαν.

Ο συντονιστής του συνεδρίου σημείωσε ότι θα ήταν «δύσκολο να πιστέψει» κάποιος κάτι τέτοιο και του ζήτησε να δώσει μια πιθανότητα στους ισχυρισμούς του.

«Εκατό τοις εκατό», είπε ο Νόλαν. «Και αυτή δεν είναι μόνο η γνώμη μου. Ο Νόμος περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας που ψηφίστηκε πέρυσι, υπογράφηκε από τον [Πρόεδρο] Μπάιντεν τον Δεκέμβριο. Τριάντα σελίδες από αυτό είναι η ίδρυση ενός γραφείου εναέριων φαινομένων αγνώστων στοιχείων», συμπλήρωσε.

U.S. tracking more than 650 potential UFOs

Σύμφωνα με τον Νόλαν, το ειδικό γραφείο του υπουργείου Άμυνας (AARO) έχει προσωπικό περίπου 25 ατόμων που έχουν επιφορτιστεί με το «να συλλέγουν τις πληροφορίες σε όλο το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, τα γραφεία πληροφοριών και να τα συλλέγουν σε ενιαία μορφή για πρώτη φορά, και η παροχή αυτού στη συνέχεια στο Κογκρέσο».

Έχει επίσης δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα πληροφοριοδοτών που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με το Κογκρέσο και να δίνουν πληροφορίες.

«Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο», είπε ο καθηγητής.

Σύμφωνα με τον Νόλαν, 12 Αμερικανοί γερουσιαστές από κάθε υπόβαθρο και πεποιθήσεις υπέγραψαν τη δήλωση ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

«Σε τι βασίζουν τις απόψεις τους; Βασίζουν τις απόψεις τους σε δεκάδες άτομα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν εμφανιστεί και έχουν μιλήσει μαζί τους σε απόρρητα περιβάλλοντα», κατέληξε.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Νεκρή βρέθηκε μία 14χρονη που είχε απαχθεί στα Σκόπια – Ύποπτος ο πατέρας του κοριτσιού

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον θάνατο και την κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα

Έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας ώστε να συλληφθεί ο δράστης Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου...

Αναμονή ακόμα και στο 100: «Αδύνατον να απαντηθούν 1000 κλήσεις το 10λεπτο από 16 τηλεφωνητές»

Μέχρι και 1000 κλήσεις μέσα σε δέκα λεπτά, έχει δεχθεί η Άμεση Δράση. «Η Άμεση Δράση δεν είναι για τα...

«Νέα Αριστερά»: Αποκαλυπτήρια της ΚΟ των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποκαλυπτήρια για το νέο σχήμα των 11 ανεξάρτητων βουλευτών, 12 ημέρες μετά την οριστική αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-...

Φλόριντα: Μητέρα χτύπησε άγρια τον 6χρονο γιο της επειδή έβγαλε τη ζώνη από το κάθισμά του

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...