Αρχική Κόσμος Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2022 – Σεισμοί… γίγαντες, πόλεμοι και...

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2022 – Σεισμοί… γίγαντες, πόλεμοι και ένας αστεροειδής!

Μπορεί ο πλανήτης να δίνει μάχη με την πανδημία του κορονοϊού ωστόσο σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου, τα χειρότερα… έρχονται μέσα στο 2022!

Η ανθρωπότητα και γενικά όλος ο πλανήτης δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό με την ελπίδα να τελειώνει γρήγορα ο εφιάλτης, ωστόσο αρκετοί λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας «έσκαψαν» στην ιστορία για να ανακαλύψουν προφητείες του Νοστράδαμου για να δουν τι… έρχεται!

Αρχικά να σημειώσουμε πως κάθε πρόβλεψη του Νοστράδαμου δεν έχει επιβεβαιωθεί, μιας και οι περισσότερες δεν είναι σαφείς οπότε επιδέχονται δεκάδων ερμηνειών.

Πριν λίγους μήνες είχαν αποκαλυφθεί οι προφητείες του Νοστράδαμου για το έτος που μας αφήνει, όπου οι αναλυτές του Γάλλου μελλοντολόγου και αποκρυφιστή έκαναν λόγο για εμφάνιση ζόμπι!

Να σημειώσουμε πως μέχρι το έτος 3793, εκκρεμούν κατά το Νοστράδαμο 942 προφητείες…

Σεισμός-τέρας στην Ιαπωνία

Τι θα ήταν μια προφητεία για τη νέα χρονιά χωρίς έναν σεισμό που θα φέρει την ισοπέδωση;

Αυτή την χρονιά η άτυχη της υπόθεσης είναι η Ιαπωνία, μια χώρα που είναι κάτι παραπάνω από μαθημένη να χορεύει στον χορό των Ρίχτερ.

Γράφει ο προφήτης: «Προς τη μεσαία ακραία επικράτεια / Στα βάθη της Ασίας θα πουν σεισμός». Οι αναλυτές του Νοστράδαμου είναι βέβαιοι πως αναφέρεται στην Ιαπωνία, αν και δεν χρειάζεται κάποιο χάρισμα για να ποντάρει κάποιος σε έναν μεγάλο σεισμό στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου…

Τρόμος στο Παρίσι

Μία από τις προφητείες του Νοστράδαμου για το 2022 φαίνεται πως αφορά το Παρίσι, σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες. Η Γαλλική πρωτεύουσα θα βρεθεί υπό πολιορκία, υποδηλώνοντας έναν πόλεμο στην Ευρώπη.

Τα γραφόμενα που αναφέρονται σε αυτό λένε: «Σε όλη τη μεγάλη Πόλη/Θα υπάρχουν στρατιώτες που θα στεγάζονται σε χωράφια και πόλεις».

Εδώ κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει τι θέλει να πει ο Νοστράδαμος. Πιθανότατα αναφέρεται σε κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα (το Παρίσι έχει άλλωστε γίνει πολλές φορές στόχος επιθέσεων), ωστόσο οι πιο… ψαγμένοι κάνουν λόγο για πόλεμο επί ευρωπαϊκού εδάφους!

Ο θάνατος του Κιμ Γιονγκ Ουν (;)

Σύμφωνα με τους ερμηνευτές των προφητειών, ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει τον θάνατο του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, τον οποίο θα ζήσουμε το 2022.

Στο 14ο τετράστιχο του Centuria IV, έγραψε: «Ο ξαφνικός θάνατος του πρώτου χαρακτήρα /Θα επιφέρει μια αλλαγή και μπορεί να τοποθετήσει έναν άλλο χαρακτήρα στο βασίλειο».

Οι αναλυτές του Νοστράδαμου υποθέτουν ότι ο «ηγέτης» είναι ο Κιμ και βλέποντας τον να έχει χάσει κιλά σε συνάρτηση με τις διαδόσεις και φήμες για την υγεία του.

Διάδοχος του Κιμ, πιθανότατα θα είναι η αδερφή του…

Ο (κλασικός) αστεροειδής

«Βλέπω φωτιά που θα πέσει από την ουρανό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νοστράδαμος στις προφητείες του για το 2022.

Η προφητεία του αστεροειδή δεν είναι ούτε καινούργια αλλά ούτε και πολύ πιθανή (όσο βέβαιος μπορεί να είναι κάποιος). Σε κάθε ετήσια πρόβλεψη, υπάρχει αναφορά για ένα ουράνιο σώμα το οποίο καταφτάνει… αγριεμένο στον πλανήτη μας. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Οι πιθανότητες, ωστόσο, να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες καθώς η νέα τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει ως ανθρώπινο είδος δεν μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον πλανήτη χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση και δράση.

Καλού, κακού η NASA έχει αναπτύξει και σχέδιο για αυτό το σενάριο…

Η πτώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για κάποιους, τα γραπτά του Νοστράδαμου προβλέπουν επίσης την πτώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει υποστεί πλήγμα σοβαρό από τότε που το Ηνωμένο Βασίλειο μάζεψε τις στερλίνες του και αποχώρησε. Γράφει ο Γάλλος προφήτης: «Οι ιεροί ναοί που έχουν ρωμαϊκό στιλ / Θα πέσουν τα θεμέλια…».

Εδώ υπάρχει και μια βάση. Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει φέρει ανθρωπιστική κρίση, ειδικά στην κατανομή των εμβολίων, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια ένταση ανάμεσα στα δυνατά κράτη που θα φέρει και την ρήξη.

Η εξέγερση των μηχανών (και των υπολογιστών)

Θυμάστε τον «Εξολοθρευτή» με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ σε ρόλο σάιμποργκ από το μέλλον; Ετοιμαστείτε να το ζήσετε στο… 2022!

«Το φεγγάρι στην πλήρη νύχτα πάνω από το ψηλό βουνό/Ο νέος σοφός με μοναχικό εγκέφαλο το βλέπει: Από τους μαθητές του που προσκαλούνται να είναι αθάνατοι, Μάτια στο νότο. Τα χέρια στους κόλπους, τα σώματα στη φωτιά».

Αυτά τα αινιγματικά λόγια, κατά τους ειδικούς του Νοστράδαμου, παραπέμπουν στην άνοδο και κυριαρχία της τεχνητής νοημοσύνης κατά των ανθρώπων.

Το μεταναστευτικό το 2022

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου φυσικά έχουν επεκταθεί και στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο Νοστράδαμος έχει γράψει: «Το αίμα και η πείνα μεγαλύτερη συμφορά. Επτά φορές ξεβρασμένος στη θαλάσσια παραλία/Απέραντη πείνα, τόπος λαβωμένος, αιχμαλωσία». Αυτό έχει ερμηνευτεί ότι οι πόλεμοι και οι ένοπλες συγκρούσεις στον κόσμο πιθανότατα θα αυξήσουν την πείνα και την μετανάστευση.

Εκρήξεις ηφαιστείων

Επιστρέφουμε στα κατακλυσμιαία events, καθώς μετά από το σεισμό και το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, υπάρχει και το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο του πλανήτη, το Γέλοουστοουν.

Ο Νοστράδαμος αναφέρει πως ένα τεράστιο ηφαίστειο θα εκραγεί στις 45 μοίρες γεωγραφικού πλάτους και όπως πολύ καλά καταλάβατε, το Γέλοουστοουν βρίσκεται στις 45 μοίρες.

 

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Μπιλ Γκέιτς: Αυτή είναι η δεύτερη επανάσταση στην τεχνολογία από το 1980

Ο συνιδρυτής της Microsoft, φιλάνθρωπος και… γκουρού της τεχνολογίας, Μπιλ Γκέιτς, δηλώνει ότι το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης GPT που ανέπτυξε η OpenAI αποτελεί την...

Σιρόπι για τον βήχα του 1900 περιείχε κοκαΐνη, μορφίνη, ινδική κάνναβη και χλωροφόρμιο

Οι γιατροί σήμερα αν έβλεπαν τι συνταγογραφούσαν στους ασθενείς οι συνάδελφοί τους το 1900 θα «τράβαγαν τα μαλλιά τους».Εκείνη την εποχή...

«Απασφάλισε» ο Κούγιας κατά Ευαγγελάτου: «Έπρεπε να λέγεται Εισαγγελάτος»

Μετά την κόντρα που είχαν live στον αέρα του Live News, ο Αλέξης Κούγιας επέστρεψε με νέα επίθεση κατά του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος...

Οδοντίατρος σκότωσε τη σύζυγό του με κυάνιο στο σέικερ πρωτεΐνης για να ζήσει με την ερωμένη

Ένας οδοντίατρος από την πολιτεία του Κολοράντο των ΗΠΑ φέρεται να δηλητηρίασε θανάσιμα τη σύζυγό του, για να μπορέσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή...

Επίθεση αγνώστων σε σχολείο – Τραυμάτισαν δύο καθηγητές!

Οι καθηγητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων καταδικάζει τα περιστατικά βίας Άγνωστοι -πιθανότατα εξωσχολικοί-επιτέθηκαν στο διευθυντή και καθηγητή...