Αρχική Πολιτική Π. Τατούλης: Η συστράτευση της Μαργαρίτας Σπυριδάκου αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή...

Π. Τατούλης: Η συστράτευση της Μαργαρίτας Σπυριδάκου αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13.12.2022

Σε αυτή τη δύσκολη και ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο που βιώνει η Χώρα μας, ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα της Αιρετής Περιφέρειας, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης και τη δημιουργία νέων ευκαιριών και νέων προοπτικών ενδυνάμωσης των τοπικών οικονομιών.

Οι επερχόμενες Αυτοδιοικητικές-Περιφερειακές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023, απαιτούν περισσότερο από ποτέ συσπείρωση των υγιών δυνάμεων, υπερβάσεις και συνενώσεις, θέτοντας στο επίκεντρο την εξεύρεση συγκεκριμένων λύσεων για τα προβλήματα των συμπολιτών μας.

Ο Άδολος Ακομμάτιστος Πατριωτισμός ήταν και παραμένει η βασική πολιτική αρχή της «Νέας Πελοποννήσου». Ο αγώνας θα είναι σκληρός και δύσκολος, με δεδομένο ότι από τη σημερινή Κυβέρνηση η Αυτοδιοίκηση δέχτηκε επίθεση, απαξιώνοντας τα Συλλογικά της Όργανα και υποτιμώντας τα πολιτικά πρόσωπα που την υπηρετούν.

Η Πελοπόννησος πλήρωσε ακριβά την επιλογή της απόλυτης κομματικοποίησης, γεγονός το οποίο οδήγησε σε μία Περιφερειακή Αρχή από την οποία έλειπε εντελώς η διεκδίκηση, η αγωνιστικότητα, το όραμα, το πρόγραμμα και ο στόχος.

Ο κ.Νίκας οδήγησε την Πελοπόννησο στην παρακμή και στην οπισθοδρόμηση και σίγουρα οι ευθύνες ανήκουν και σε όλους όσοι τον επέλεξαν, αφού ως μοναδικό σκοπό είχαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου να έχει έναν Περιφερειάρχη, ο οποίος θα ήταν «υπό τον απόλυτο έλεγχο τους». Ελέω της …Κυβερνησιμότητας, το σύνολο σχεδόν των σημαντικών αποφάσεων ελήφθησαν με το Νόμο του κ. Θεοδωρικάκου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες κρίθηκε Αντισυνταγματικός και ως Νόμος που δεν υπηρετεί το Δημόσιο συμφέρον. Αναμένουμε την αντίδραση της Κυβέρνησης προκειμένου να διαπιστώσουμε αν σέβεται ή όχι τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όπως πολύ συχνά δηλώνει.

Το δίλημμα των εκλογών του 2023 είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι πολίτες της Πελοποννήσου θα πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχίσει η πολιτική του κομματισμού της Αυτοδιοίκησης, όπου η κάθε Περιφερειακή Αρχή θα λειτουργεί ως το «μακρύ χέρι» της εκάστοτε Κυβέρνησης που την έχει επιλέξει ή εάν θέλουν την ανατροπή και την αλλαγή αυτής της πολιτικής κατάστασης που θα οδηγήσει σε μία ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση και Περιφερειακή Διακυβέρνηση.

Η συστράτευση της Περιφερειακής Συμβούλου Μαργαρίτας Σπυριδάκου από τη Λακωνία αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου». Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου με τη δική της προσωπική πολιτική διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει πως θέτει σε πρώτη προτεραιότητα τα προβλήματα των Λακώνων συμπολιτών της. Αγωνίζεται για τις αρχές και τις αξίες της, δεν συμβιβάζεται και λαμβάνει

τολμηρές πολιτικές αποφάσεις ακόμα και αν αυτές, της στερούν έμμισθα αξιώματα.

Η «Νέα Πελοπόννησος» ανανεώνεται, ενισχύεται και δυναμώνει. Μαζί με τους πολίτες θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο της καταστροφικής Διοίκησης του κ.Νίκα και να ξαναδημιουργήσουμε συνθήκες ελπίδας και προοπτικής.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Αναμορφώνεται ο ΚΟΚ: Οι ποινές θα αφορούν τον οδηγό και όχι το όχημα – Χαμηλώνουν τα όρια ταχύτητας στον αστικό ιστό

«Ο αναμορφωμένος ΚΟΚ θα έχει νέα πολιτική ποινών, επικεντρωμένη στην οδική ασφάλεια. Δεν μας ενδιαφέρει να τιμωρήσουμε, πρωτίστως, τους παραβάτες, μας ενδιαφέρει να είναι...

Πάσχα 2024: Στα ύψη θα είναι η τιμή στα καύσιμα – Θα ξεπερνάει τα 2 ευρώ η βενζίνη

Ο Γιώργος Ασμάτογλου, αντιπρόεδρος του συνδέσμου πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων, μίλησε στην κάμερα του «MEGA Σαββατοκύριακο» για τα καύσιμα,...

Άγιοι Ανάργυροι: Όλα όσα κατέθεσε ο φίλος της Κυριακής Γρίβα

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

Το βίντεο με την αναχαίτιση ιρανικού πυραύλου έξω από την ατμόσφαιρα της Γης

Το Ιράν εξαπέλυσε κατά τη νύχτα του Σαββάτου (13/4) περισσότερα από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους...

Τρεις συλλήψεις στη Μεσσηνία για ναρκωτικά

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...