Κάθε χρονιά Πανελληνίων που… σέβεται τον εαυτό της έχει έναν μαθητή που με τις δηλώσεις του γίνεται viral. Αυτός ο μαθητής βρέθηκε και για τις Πανελλήνιες 2022, είναι από τη Λέσβο και ο λόγος για τον οποίο οι δηλώσεις του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι επειδή… ερωτεύτηκε την επιτηρήτρια.
Ειδικότερα, μόλις ο μαθητής τελείωσε με το μάθημα της Έκθεσης, βγαίνοντας από το εξεταστικό κέντρο μίλησε στο Aeolos TV λέγοντας πως έγραψε καλά στο μάθημα της έκθεσης και πως σκέφεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός. Αυτό όμως που έκανε την περισσότερη εντύπωση είναι ότι μίλησε και για την «όμορφη» επιτηρήτρια της αίθουσας λέγοντας, μάλιστα, πως ευελπιστεί να την ξαναδεί τη Δευτέρα.
«Να κάνω και μια δήλωση επειδή είμαι και γνωστός εδώ πέρα; Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω. Μας έφτιαξαν πάρα πολύ καλά, 25χρονη και ευελπιστώ να είναι ξανά εδώ. Ευελπιστώ να την ξαναδώ την Δευτέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε τον στο 05:23:
Οι μαθητές που είχαν γίνει viral στο παρελθόν
Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, τον μαθητή του 1997, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τα θέματα του μαθήματος της Ιστορίας «πανωλεθρία», λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν «θέματα για πολύ καλούς παπαγάλους», αφού «έπεσαν όλα τα αντι-SOS».
Από τους μαθητές που πολλοί μπορούν να θυμούνται ήταν και ένας μαθητής από τη Θεσσαλονίκη το 2016, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τα θέματα «βατά», χωρίς να είχε ωστόσο διαβάσει αρκετά και τον οποίο «δεν τον πολυένοιαζε, κιόλας» που θα περάσει, ενώ viral είχε γίνει και ένας μαθητής πέρυσι, ο οποίος πήγε να δώσει Χημεία, εξεταζόταν στην Ιστορία και τελικά έγραψε… Μαθηματικά.
Πηγή: gargalianoionline.gr