Αρχική Ελλάδα Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων διέταξε η εισαγγελία.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News του MEGA αυτό συνέβη για να απαντηθούν τα ερωτήματα των 10 με 12 γιατρών γύρω από την τραγική αυτή υπόθεση.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί ο θάνατός τους. Ειδικότερα, το δεύτερο παιδί φαίνεται να είχε διαγνωστεί με αγενεσία βλεφόκομβου, με τους γιατρούς να λένε ότι αν το παιδί έπασχε από κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ζήσει για επτά μήνες. Θα είχε χάσει τη ζωή της από τις πρώτες ώρες.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι η μητέρα ήταν δίπλα στο παιδί της όταν πέθανε και η οποία συγκλονίστηκε από αυτό το γεγονός.

Σε εκείνο το σημείο ο Νίκος Ευαγγελάτος υπογράμμισε ότι δεν θα μπορούσε να μην είχε συγκλονιστεί και με τον θάνατο του πρώτου παιδιού που πέθανε λίγο μετά που η νοσηλεύτρια του έδωσε ένα φάρμακο. Στη συνέχεια το άτυχο παιδάκι έγινε «μπλε» και πέθανε.

Έπειτα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι και το τρίτο περιστατικό προκαλεί ερωτήματα. Φαινόταν να έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Και αυτό το παιδί, το τρίτο, πέθανε με τη μητέρα του δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων. Η μητέρα ανέφερε ότι είχε ξαφνικό πρόβλημα.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι οι γιατροί δεν πήραν από τον απινιδωτή που είχαν στο μωρό καμία ένδειξη ώσπου ξαφνικά αυτό κατέληξε.

Συμπερασματικά, οι γιατροί και οι ιατροδικαστές λένε ότι πρέπει να ερευνηθούν και οι τρεις περιπτώσεις για να αποκαλυφθεί τι ακριβώς έχει γίνει. Η έρευνα θα εστιάσει στον τελευταίο θάνατο, της Τζωρτζίνας, που μπορεί να δώσει απαντήσεις και για τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα, θα εξετάσουν και το επεισόδιο εγκεφαλοπάθειας που είχε παρουσιάσει το κοριτσάκι, πώς προήλθε.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Πως το κλέψιμο μιας αγελάδας οδήγησε στην ίδρυση της Hyundai

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1967 στη Νότια Κορέα και πλέον έχει 75 χιλιάδες εργαζόμενους σε όλον τον κόσμο, έχοντας τη δυνατότητα...

Ποια κρίση; Διπλασιάστηκαν οι υπερπλούσιοι στην Ελλάδα – Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα

Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες αγωνιούν για τις αυξημένες τιμές στην ενέργεια και τα τρόφιμα, 64.000 ζουν μια πλούσια και πολυτελή ζωή αδιαφορώντας για...

Παν. Τζαβάρας: Ρυθμιστές της αυτοδυναμίας τα κόμματα εκτός Βουλής

Οι επερχόμενες εκλογές του 2023, οι δέκατες ένατες της περιόδου της Μεταπολίτευσης, έχουν κάποια τεχνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά που τις καθιστούν...

Έκτακτο επίδομα 600 ευρώ τα Χριστούγεννα – Η επίσημη απόφαση για δικαιούχους

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που αφορά στο έκτακτο επίδομα, ύψους 600 ευρώ, στο ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη...

Βέλγιο: Ένα χωριό 165 κατοίκων κέρδισε το τζχακ ποτ στο λαχείο και πήρε 143 εκατ. ευρώ

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για 165 Βέλγους σε ένα μικρό χωριό του βελγικού βορρά ονόματι Όλμεν, οι οποίοι κέρδισαν στη λαχειοφόρο...