Αρχική Ελλάδα Πάτρα: Πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου επιχειρούσε να «χτίσει» άλλοθι – Η ημερομηνία...

Πάτρα: Πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου επιχειρούσε να «χτίσει» άλλοθι – Η ημερομηνία ορόσημο

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και τους γονείς τους, Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τη διαρκή προσπάθειά της να βρίσκεται εντός νοσοκομείου η μικρή Τζωρτζίνα όταν της επέφερε τον θάνατο, προκειμένου να «χτίσει» ένα ισχυρό άλλοθι.

Η Ρούλα ήθελε να «χτίσει» ένα άλλοθι, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι και αυτό το άλλοθι δεν το «έχτισε» μόνη της. Γιατί όταν και ο Μάνος παρακαλούσε να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί, είχε κάνει εξετάσει ο Μάνος στο δικό του εργαστήριο ότι το παιδί χρειαζόταν ενυδάτωση;

Διαβάστε επίσης: Νέο εμπόδιο στις έρευνες βάζει η Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές – Η κίνηση που επιβαρύνει τη θέση της

«Ένα παιδί χάθηκε στο σπίτι. Αυτό το άτυχος βρέφος έξι μηνών. Ένα άλλο παιδί πέθανε στο νοσοκομείο, η μικρή Μαλένα και στράφηκαν κατά γιατρών, αναζητώντας ευθύνες. Εάν και η Τζωρτζίνα άφηνε την τελευταία της πνοή στο σπίτι, τότε θα υπήρχε μεγάλος κώδωνας κινδύνου, θα εγείρονταν ερωτηματικά. Άρα έπρεπε να μεθοδευτεί να πεθάνει μέσα σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Ήταν όλα μεθοδευμένα», υπογράμμισε ο ταξίαρχος.

«Γιατί να είναι μόνοι τους σε μονόκλινο; Γιατί επέμεναν να μπει σε ΜΕΘ; Όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, είναι ενδείξεις, όχι αποδείξεις», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

Οι αποδείξεις όπως είπε θα έρθουν από τους έγκυρους επιστήμονες για τους θανάτους των παιδιών.
Απλήρωτα τα έξοδα για τους τάφους των παιδιών

Παράλληλα, ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στο πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης από τη σπιτονοικοκυρά, στα υπέρογκα ποσά που υπολείπονται σε λογαριασμούς ρεύματος, ενώ αποκάλυψε πως ότι η εκταφή της Μαλένας δεν έγινε, καθώς δεν έχουν πληρωθεί τα έξοδα για τους τάφους των παιδιών.

«Είχε ένα πληρεξούσιο στα χέρια του και αναλάμβανε να πληρώνει τα πάντα για τη σπιτονοικοκυρά. Πώς γίνεται να υπάρχει ένας λογαριασμός ΔΕΗ 8.000 ευρώ απλήρωτος; Υπάρχει και άλλος λογαριασμός του σπιτιού που χρησιμοποιούσε ως στούντιο 6.000 – 7.000 ευρώ απλήρωτος και υπάρχει και άλλος ένας κοινόχρηστος λογαριασμός ρεύματος απλήρωτος και αυτός. Και από την άλλη πλευρά, έκανε αγορές ο ίδιος», υπογράμμισε ο ταξίαρχος.

Διαβάστε επίσης: Τα 9 λεπτά που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Το… απροσδόκητο δώρο στην αστυνομία και οι μαρτυρίες των γιατρών

Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ούτε οι τάφοι των τριών παιδιών είχαν εξοφληθεί: Σήμερα έπρεπε να γίνει η εκταφή του πρώτου παιδιού που «έφυγε». Αυτό, όμως, δεν έγινε, όχι μετά από αίτημα του παππού ή της γιαγιάς, αλλά επειδή δε δεχόταν το νεκροταφείο να μεταφέρουν τα οστά στον τάφο που είναι τα άλλα δύο παιδιά, γιατί οι τάφοι είναι και αυτοί απλήρωτοι. Δε φρόντισε ούτε τους τάφους τους να πληρώσει. Έχει πόνο μέσα του αυτός; Έχει πόνο μέσα της αυτή; Δεν έχουν βάλει ακόμα φωτογραφίες στους τάφους, υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος.
Στο μικροσκόπιο οι επικοινωνίες της Πισπιρίγκου

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου όχι μόνο πριν τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας αλλά και σήμερα που βρίσκεται στη φυλακή.

Το τηλεφωνικό απόρρητο ενδέχεται να δώσει νέες απαντήσεις, όπως με ποιους επικοινωνούσε πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, από ποιους ζήτησε, αν ζήτησε την κεταμίνη. Σημείο κλειδί στις έρευνες, άλλωστε, αποτελεί η 17η Ιανουαρίου η μέρα κατά την οποία γίνεται πρώτη φορά αναζήτηση στο διαδίκτυο, μέσω μιας ιστοσελίδας.

Όπως αποκάλυψε και ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος Βασίλης Λαμπρόπουλος, σύμφωνα με συγκεκριμένα ευρήματα που έχουν προκύψει από τον έλεγχο των αρχών στα λάπτοπ και κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου η 33χρονη είχε φροντίσει να διαγράψει από όλο το ψηφιακό της περιβάλλον και το εφεδρικό, όλες τις πιθανώς ύποπτες αναζητήσεις της.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπήρχε καρδιολογικό ή γενετικό πρόβλημα στη Τζωρτζίνα» – Το σκίτσο της ασφυξίας της Μαλένας

Εχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός κάνει λόγο για την ουσία «χλωράλη», και αντί η 33χρονη να αναζητήσει αυτή την ουσία, βάζει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ στο άρθρο της εμφανίζεται και η κεταμίνη.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.

Σχετικά με τις διαδικτυακές αναζητήσεις της 33χρονης για αναισθητικές ουσίες, που έγιναν στο διάστημα 12 Ιανουαρίου έως και της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος της επεσήμανε, στο MEGA, λέγοντας πως «εκανε έρευνα την ημέρα που υποβλήθηκε η Τζωρτζίνα σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου για να δει τις ουσίες που είχαν χορηγηθεί στο παιδί. Μέσα σε όλη τη λίστα των ουσιών, σε άλλο σημείο γίνεται αναφορά και στην κεταμίνη. Η αναζήτησή της στο διαδίκτυο ήταν για ‘αναισθητικά φάρμακα’, όχι για δολοφονικές ουσίες η οτιδήποτε άλλο».

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι, όπως έχει προκύψει από την έρευνα των Αρχών στα ψηφιακά ίχνη της 33χρονης, στα αποτελέσματα που βρήκε δε γίνεται αναφορά σε παρενέργειες των ουσιών αυτών ή υπεροδοσολογία.

«Από την έρευνα επιβεβαιώνεται ότι για την κεταμίνη έψαξε στις 30/3 όταν ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ η κεταμίνη».

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Φλόριντα: Βιολόγοι έπιασαν πύθωνα 95,5 κιλά, το τελευταίο του γεύμα ήταν ένα ελάφι

Βιολόγοι κατάφεραν να πιάσουν τον μεγαλύτερο πύθωνα Βιρμανίας που έχει καταγραφεί ποτέ στην πολιτεία της Φλόριντα. Το φίδι έπιασε η ομάδα...

Γιος ξυλοκόπησε τον πατέρα του και έσπασε στη συνέχεια το αυτοκίνητο του

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Εύβοια και στη συγκεκριμένα τη Νέα Αρτάκη.Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ένας 54χρονος πατέρας...

Βολιβία: Είπε το όνομα άλλης γυναίκας στον ύπνο του και η σύζυγος του, του έριξε βραστό νερό στα γεννητικά όργανα

Ούτε να ονειρευτεί , έτσι για να αποδράσει λίγο, δεν μπόρεσε ο άνθρωπος. Και το όνειρο του το πλήρωσε πολύ ακριβά. Για την ακρίβεια...

Το χειρότερο ναυάγιο της Μεσογείου έγινε στην Ελλάδα: Ο υγρός τάφος του «Oria», με πάνω από 4.000 νεκρούς

Όταν ακούει κανείς για ναυάγια και ναυτικές τραγωδίες, το μυαλό των περισσότερων πάει αναπόφευκτα στον «Τιτανικό», ή, αν μιλάμε για την...

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ραγδαία επιδείνωση καιρού – Μπορεί να δούμε και ανεμοστρόβιλους

Για επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφερόμενος στον καιρό τα επόμενα 24ωρα. Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, τους ενισχυμένους...