Αρχική Κόσμος Πωλείται η πιο παράξενη παμπ της Βρετανίας – Βίντεο με ποτά να...

Πωλείται η πιο παράξενη παμπ της Βρετανίας – Βίντεο με ποτά να πηγαίνουν… ανηφορικά σε πελάτες στο μπαρ

Υπάρχει κίνδυνος ότι θα κλείσει έπειτα από 192 χρόνια λειτουργίας

Κίνδυνος πτώχευσης απειλεί την πιο περίεργη παμπ της Μεγάλης Βρετανίας και πρόκειται για την «The Crooked House» στο Χίμλεϊ. Από την μια μεριά είναι είναι 4 πόδια χαμηλότερη και αυτό είναι ένα στοιχείο που έχουν εκμεταλλευτεί εδώ και δεκαετίες οι μπάρμαν, κάνοντας κάτι μαγικό και στέλνοντας στους πελάτες μόνα τους, αλλά όχι εκεί που κατηφορίζει, αλλά στην… ανηφόρα.

Σίγουρα πρόκειται για μία οπτική ψευδαίσθηση, που μπορείτε δείτε στο παρακάτω βίντεο. Μάλιστα, κάνουν το ίδιο κόλπο και με κέρματα πάνω στο μπαρ.

Η παμπ αποτελεί πόλος τουριστών, καθώς την έχουν επισκεφτεί εκατομμύρια άτομα στα 192 χρόνια λειτουργιας, όμως τώρα πωλείται από τους ιδιοκτήτες της, διότι υπάρχει κίνδυνος ότι θα κλείσει. H παμπ «The Crooked House» εδράζει στα West Midlands και έχει χτιστεί το 1765 αρχικά ως αγροικία, αλλά μετατράπηκε  σε μαγαζί διασκέδασης το 1830.

Στο εσωτερικό, τα παράθυρα και οι τοίχοι της παμπ φαίνονται όλα στραβά λόγω ενός παράξενου φαινομένου που προκλήθηκε από καθίζηση, η οποία έγινε στις αρχές του 1800.

Ωστόσο, το απίθανο τουριστικό αξιοθέατο αντιμετωπίζει τώρα ένα αβέβαιο μέλλον, αφού η ζυθοποιία Marston’s ανακοίνωσε ότι πωλείται, λίγους μήνες μετά την απόκτηση της παμπ.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

ΑΑΔΕ: Μήνυμα σε «ξεχασιάρηδες» οφειλέτες – Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή

Ένα ψηφιακό εργαλείο που θα ενημερώνει τον φορολογούμενο για τις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι στο Δημόσιο, προκειμένου να αποφεύγεται...

Η πραγματική «Ατλαντίδα»: Εντυπωσιακά ευρήματα από αρχαία πόλη στο βυθό της Μεσογείου

Νέους θησαυρούς από τη χαμένη πόλη του Ηρακλείου (ή Θώνις, όπως την αποκαλούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι) στο βυθό της...

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Ιούνιο

Το α’ εξάμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας αύξηση 11,6% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών Αύξηση 26,7% καταγράφηκε στον όγκο της...

Πέναλτι σε επαγγελματίες του χιλιάρικου

Μέχρι το τέλος του έτους ή στην αρχή του επόμενου θα γίνουν γνωστές οι αλλαγές που θα...

Ώρες κοινής ησυχίας: Τα τραγούδια, τα ραδιόφωνα και τα άλλα… περίεργα που απαγορεύονται από Κυριακή

Οι ώρες κοινής ησυχίας αλλάζουν από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου – Ποιες απαγορεύσεις ισχύουν μέσα στο συγκεκριμένο ωράριο Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του...