
Σήμερα Τρίτη στις 5 το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η αποξήλωση του μπαλκονιού, το οποίο κρέμεται εδώ και μέρες σε ξενοδοχείο επί της της λεωφόρου Συγγρού.
Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Κώστας Σπηλιόπουλος μίλησε για το συμβάν στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Open, όπου ανέφερε αστειευόμενος: “Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία ατραξιόν έχουμε και εμείς”, ενώ στη συνέχεια σημείωσε:
“Ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε θόρυβο ο νυχτερινός της βάρδιας βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο. Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα. Η πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα, απέκλεισε το χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποίησε την αστυνομία και την πολεοδομία”.
Πηγή: gargalianoionline.gr