Αρχική Αστυνομικά Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2022: Τα αποτελέσματα για Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2022: Τα αποτελέσματα για Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2022: Ανακοινώθηκαν την Τρίτη (11/10) τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ σε στρατό, ναυτικό και αεροπορία.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαγωνισμών πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα, αναρτήθηκαν οι Πίνακες επιτυχόντων – επιλαχόντων ΕΠ.ΟΠ. στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Για τον Στρατό Ξηράς:

  • Για προσωποποιημένη πληροφόρηση πατήστε ΕΔΩ.
  • Για να δείτε τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων πατήστε ΕΔΩ.

Για το Πολεμικό Ναυτικό:

1. Για προσωποποιημένη πληροφόρηση πατήστε ΕΔΩ.

2. Για να δείτε τους πίνακες επιτυχόντων πατήστε ΕΔΩ.

3. Για να δείτε τους πίνακες επιλαχόντων πατήστε ΕΔΩ.

Για την Πολεμική Αεροπορία:

Το ΓΕΑ ανακοίνωσε τους κυρωμένους πίνακες τελικών αποτελεσμάτων «ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ», «ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ» υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ. ανά ειδικότητα και με απόλυτη σειρά βαθμολογίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται σε ποιούς από τους παραπάνω πίνακες περιλαμβάνονται πληκτρολογώντας Ctrl και F και στο πλαίσιο «Εύρεση» τον κωδικό της αίτησής τους (π.χ. Ctrl και F 223512).

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι (αποτυχόντες στις ψυχοτεχνικές – υγειονομικές εξετάσεις ή αθλητικές δοκιμασίες) μπορούν να ενημερώνονται, με αποκλειστικά δική τους ευθύνη, για τον λόγο απόρριψής τους, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης ΕΔΩ.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα κληθούν για κατάταξη με Σημείωμα Κατάταξης που θα τους αποσταλεί έγκαιρα από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Για την κάλυψη των κενών θέσεων, όσων δεν καταταγούν ή αποχωρήσουν πριν από την ορκωμοσία, θα κληθούν για κατάταξη ισάριθμοι από τους επιλαχόντες υποψήφιους κατά σειρά επιτυχίας στην ειδικότητά τους.

Για το Κοινό Νομικό Σώμα:

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ. στο Κοινό Νομικό Σώμα, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε ο Πίνακας επιτυχόντων – επιλαχόντων ΕΠ.ΟΠ, ο οποίος είναι διαθέσιμος ΕΔΩ.

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τον λόγο απόρριψής τους με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από την ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι οι επιτυχόντες ΕΠ.ΟΠ θα ενημερωθούν για τις ημερομηνίες που θα κληθούν για κατάταξη με νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

«Δωμάτια του έρωτα» σε ιταλική φυλακή – Κρατούμενοι θα συνευρίσκονται με τις συντρόφους τους

Δωμάτια του έρωτα ετοιμάζονται στις φυλακές της Πάδοβας, στην περιφέρεια Βένετο της Ιταλίας. Πρόκειται για ένα πιλοτικό σχέδιο που προβλέπει...

Το απίστευτο ποσό που κέρδισαν οι αεροπορικές το 2023 από χειραποσκευές και βαλίτσες

Οι 20 κορυφαίες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες συγκέντρωσαν έσοδα 33,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν συνδυασμό τελών για χειραποσκευές, αυξήσεις τιμών για...

Υδρογονάνθρακες: Ξεκίνησαν 3D σεισμογραφικές έρευνες στην Κρήτη από την ExxonMobil [χάρτης]

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

Ένα αεροπλάνο σε ταράτσα της Εθνικής Οδού -Το πιο θρυλικό καφέ στον κόσμο βρισκόταν στην Ελλάδα

Ουδείς πίστευε στην ύπαρξη του συγκεκριμένου καφέ μέχρι να δει ιδίοις όμμασι το αεροπλάνο να δεσπόζει πάνω σε ταράτσα οικοδομής. Δεν είναι λίγες φορές...

Σχολικές εκδρομές: Αλλάζουν όλα στις μονοήμερες και τις 5ημερες – Νέα εγκύκλιος

Αλλαγές στην προετοιμασία και διενέργεια μονοήμερων και πολυήμερων σχολικών εκδρομών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας κατόπιν πληθώρας ερωτημάτων από την...