Αρχική Αστυνομικά Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2022: Τα αποτελέσματα για Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2022: Τα αποτελέσματα για Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2022: Ανακοινώθηκαν την Τρίτη (11/10) τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ σε στρατό, ναυτικό και αεροπορία.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαγωνισμών πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα, αναρτήθηκαν οι Πίνακες επιτυχόντων – επιλαχόντων ΕΠ.ΟΠ. στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Για τον Στρατό Ξηράς:

  • Για προσωποποιημένη πληροφόρηση πατήστε ΕΔΩ.
  • Για να δείτε τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων πατήστε ΕΔΩ.

Για το Πολεμικό Ναυτικό:

1. Για προσωποποιημένη πληροφόρηση πατήστε ΕΔΩ.

2. Για να δείτε τους πίνακες επιτυχόντων πατήστε ΕΔΩ.

3. Για να δείτε τους πίνακες επιλαχόντων πατήστε ΕΔΩ.

Για την Πολεμική Αεροπορία:

Το ΓΕΑ ανακοίνωσε τους κυρωμένους πίνακες τελικών αποτελεσμάτων «ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ», «ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ» υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ. ανά ειδικότητα και με απόλυτη σειρά βαθμολογίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται σε ποιούς από τους παραπάνω πίνακες περιλαμβάνονται πληκτρολογώντας Ctrl και F και στο πλαίσιο «Εύρεση» τον κωδικό της αίτησής τους (π.χ. Ctrl και F 223512).

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι (αποτυχόντες στις ψυχοτεχνικές – υγειονομικές εξετάσεις ή αθλητικές δοκιμασίες) μπορούν να ενημερώνονται, με αποκλειστικά δική τους ευθύνη, για τον λόγο απόρριψής τους, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης ΕΔΩ.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα κληθούν για κατάταξη με Σημείωμα Κατάταξης που θα τους αποσταλεί έγκαιρα από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Για την κάλυψη των κενών θέσεων, όσων δεν καταταγούν ή αποχωρήσουν πριν από την ορκωμοσία, θα κληθούν για κατάταξη ισάριθμοι από τους επιλαχόντες υποψήφιους κατά σειρά επιτυχίας στην ειδικότητά τους.

Για το Κοινό Νομικό Σώμα:

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ. στο Κοινό Νομικό Σώμα, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε ο Πίνακας επιτυχόντων – επιλαχόντων ΕΠ.ΟΠ, ο οποίος είναι διαθέσιμος ΕΔΩ.

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τον λόγο απόρριψής τους με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από την ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι οι επιτυχόντες ΕΠ.ΟΠ θα ενημερωθούν για τις ημερομηνίες που θα κληθούν για κατάταξη με νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Χάρλαντ Σάντερς: Γιατί ο ιδρυτής των KFC μισούσε το… φαγητό τους – «Δεν θα το έδινα ούτε στα σκυλιά μου»

Στις 20 Μαρτίου 1930 ιδρύεται η αμερικανική αλυσίδα fast food KFC (Kentucky Fried Chicken) από τον Συνταγματάρχη Χάρλαντ Σάντερς, στο Κεντάκι.Το...

Δανία: Πανεπιστήμιο έχει στο υπόγειό του συλλογή 9.479 εγκεφάλων από ψυχικά ασθενείς

Στο υπόγειο του Πανεπιστημίου της Δανίας στο Οντένσε, μια σειρά διαδρόμων φιλοξενεί τη «Συλλογή Εγκεφάλων». Περιλαμβάνει 9.479 δείγματα εγκεφάλων που διατηρούνται...

Πόσο ασφαλείς είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων;

Για αναθεώρηση των οικονομικών στοιχείων επί τα βελτίω μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Ανέφερε ότι η ανάπτυξη φέτος θα είναι υψηλότερη...

Τα «μυστικά» της νέας ρύθμισης των 36 και 72 δόσεων

Σε πολλές δόσεις που φθάνουν έως και 72 και με δόση που ξεκινάει από 30 ευρώ τον μήνα, χιλιάδες πολίτες έχουν την ευκαιρία να...

Κύθνος: Έτοιμο για απόπλου το σούπερ γιοτ “007” που είχε μισοβυθιστεί [εικόνες]

Τον Σεπτέμβρη του 2022, η εντυπωσιακή θαλαμηγός “007” είχε προσαράξει στα αβαθή, πιθανότατα, από αστοχία του συστήματος πλοήγησης του σκάφους, με...