Αρχική Πολιτική Προτάσεις Δριμή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Προτάσεις Δριμή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Η “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία”, με τον επικεφαλή της Δημήτρη Δριμή τοποθετήθηκε και έθεσε θέματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (7/9).
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.
Η προχειρότητα στην προανάρτηση έχει αναστατώσει την Τριφυλία καθώς έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις ιδιοκτησίες.
Ο Δ. Δριμής ζήτησε την απόσυρση της προανάρτησης του κτηματολογίου στην Τριφυλία, ώστε να διορθωθούν τα λάθη στα όρια των ιδιοκτησιών αλλά και άλλες παραλείψεις που βάζουν σε περιπέτειες τους δημότες μας.
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΟΚΑΣ.
Ο Δ. Δριμής έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του πρώην δημοτικού σχολείου Φλόκας και ζήτησε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να προβούν οι υπηρεσίες σε άμεσο έλεγχο της «επικινδυνότητας του μανδροτοίχου», όπως, με το από 03/9/2021 έγγραφό του, ζητάει ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γεωργακόπουλος Π..
ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ..
Ο Δ. Δριμής ζήτησε, μαζί με άλλους δημοτικούς συμβούλους, να ξεκινήσουν οι δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπονται. Με δυνατότητα, δηλαδή, όσοι δεν μπορούν να μετέχουν διά ζώσης να μπορούν να μετέχουν διαδικτυακά.
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.
Ο Δημήτρης Δριμής, τέλος, έθεσε υπόψη του συμβουλίου το θέμα της πρόσφατης απώλειας του Μίκη Θεοδωράκη και ζήτησε από τον Πρόεδρο να έρθει ως θέμα στο επόμενο συμβούλιο η «συζήτηση και λήψη απόφασης για την απόδοση τιμής στον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη από το δήμο μας».

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Ινδία: Λεωφορείο γεμάτο κόσμο πέφτει με ταχύτητά μέσα σε ποτάμι

Σοκάρει το βίντεο που έρχεται από την Ινδία και το οποίο έχει καταγράψει ένα λεωφορείο με αρκετούς...

Φυλακή και 15.000 ευρώ πρόστιμο για συνδρομητές «πειρατικής» τηλεόρασης – Η IP θα δείξει τους παραβάτες

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ξεκινά το «κυνήγι», των πολιτών που διαθέτουν παράνομα συστήματα συνδρομητικής τηλεόρασης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ξεκινά...

Ακρίβεια: Τα 11 προϊόντα που αποφεύγουν οι Έλληνες στο σούπερ μάρκετ

Αρκετά είναι τα προϊόντα στα οποία οι Έλληνες έβαλαν φρένο στην κατανάλωσή του λόγω της ακρίβειας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η ακρίβεια στις...

Απίστευτο περιστατικό στα Φάρσαλα: Πυροβόλησε σε καφενείο επειδή δεν έβαζαν μουσική

Σκηνές τρόμου έζησαν θαμώνες καφενείου στα Φάρσαλα. Ένας 60χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για...

Τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον 13 νεκροί μετά από πυρκαγιά σε κλαμπ – Αγωνία για τους αγνοούμενους

Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί μετά την πυρκαγιά σε κλαμπ της πόλης Μούρθια στην Ισπανία, ενώ σύμφωνα με τοπικά...