Αρχική Πολιτική «Προτρέπουμε τον κ.Περιφερειάρχη να εγκαταλείψει τις πολιτικές εμμονές του και να ασχοληθεί...

«Προτρέπουμε τον κ.Περιφερειάρχη να εγκαταλείψει τις πολιτικές εμμονές του και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα του»

Δελτίο Τύπου

 

15.12.2020

Η παράταξη του κ.Νίκα και ο ίδιος προσωπικά, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα «ασχολούνται» και «αγωνιούν» για τη λειτουργία της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου». Προτρέπουμε τον κ.Περιφερειάρχη να εγκαταλείψει τις πολιτικές εμμονές του και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα του.

Για να τελειώνουμε, λοιπόν μαζί σας κ.Νίκα ως μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, σας ενημερώνουμε ότι:

Η Αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» με τον επικεφαλής της, Πέτρο Τατούλη, από το 2010 έως σήμερα, έχουν παρουσιάσει στους Πελοποννήσιους πολίτες ένα συνεκτικό σχέδιο δράσης, το οποίο με ρεαλισμό και υψηλή τεχνογνωσία υπηρετεί την τοπική ανάπτυξη και έχει στο επίκεντρο του τον άνθρωπο.

Τα εννέα τελευταία χρόνια, η παράταξη μας ως Περιφερειακή Αρχή παρουσίασε ένα ολιστικό αναπτυξιακό πρόγραμμα. Οι υποδομές αναβαθμίστηκαν, οι Ευρωπαϊκοί πόροι μοχλεύτηκαν και αξιοποιήθηκαν έως το τελευταίο ευρώ, η Πελοπόννησος μπήκε στον διεθνή τουριστικό χάρτη, άνοιξαν νέοι δρόμοι για τις εξαγωγές των πελοποννησιακών προϊόντων μας ενισχύοντας το πολιτικό προφίλ της Περιφέρειας μας σε Ευρωπαϊκό και όχι μόνο επίπεδο.

Η «Νέα Πελοπόννησος» ωστόσο σηματοδότησε μια νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση. Κατάφερε να κάμψει τον κομματισμό, να ενώσει τους πολίτες και να αποδείξει ότι ακόμη και αν σταθεί κάποιος απέναντι σε όλα τα συστήματα οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, μπορεί, σε μια συνεχή σχέση ειλικρίνειας και αγάπης με τους πολίτες, να παραμείνει όρθιος και δυνατός. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τους πολίτες στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», ως εντελώς ανεξάρτητη κατάφερε να εκλεγεί πρώτη στον Α’ γύρο, έχοντας απέναντι της όλα τα κόμματα.

Η νέα Περιφερειακή Αρχή ήρθε να διαλύσει όσα με τόσο κόπο τόσα χρόνια χτίζαμε και να απαξιώσει τον θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, υποβαθμίζοντας το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η παρουσία του κ.Νίκα, οι πολιτικές απόψεις που εκφράζει και η πρακτική που εφαρμόζει επαναφέρουν την Πελοπόννησο σε παλιές εποχές όπου επικρατούσε η διχόνοια, ο ακραίος λαϊκισμός και ο απόλυτος αυταρχισμός.

Η παρουσία και η πολιτική πρακτική του κ.Νίκα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά το ακραίο ψεύδος, την προπαγάνδα και τον ρεβανσισμό. Ήρθε να μας διχάσει. Οι ρίζες της ενότητας μας είναι ωστόσο πολύ βαθιές. Σε αυτήν λοιπόν την θλιβερή παρένθεση,  η «Νέα Πελοπόννησος» είναι από την πρώτη στιγμή παρούσα. Προκειμένου να διαφυλάξει το έργο της και παράλληλα να αποτελεί ένα αξιόπιστο στήριγμα για όλους τους πολίτες, που  ανεβαίνουν σήμερα πάλι έναν νέο Γολγοθά.

Ο κ.Νίκας έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής προσωπικής εμπάθειας και ανεξήγητου πολιτικού μίσους απέναντι στον κ.Τατούλη, προσπαθεί με ύβρεις, σκευωρίες και μία ανοίκεια συμπεριφορά να πληγώσει την κοινωνική συνοχή. Προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες αποστασίας στα μέλη της παράταξης μας και …ονειρεύεται ότι θα οδηγήσει την «Νέα Πελοπόννησο» σε παραίτηση!!! Η λέξη «παραίτηση» δεν είναι γνωστή για τη «Νέα Πελοπόννησο». Αντίθετα, σήμερα περισσότερο από ποτέ, η παρουσία της είναι επιβεβλημένη. Χωρίς φόβο και χωρίς κανέναν δισταγμό που μπορεί να προκύψει αναλογιζόμενος κανείς το προσωπικό κόστος. Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι σφοδρές και ΕΜΕΙΣ , η «Νέα Πελοπόννησος», μαζί με τους πολίτες, θα κρατήσουμε τον τόπο μας για ακόμη μια φορά όρθιο, απέναντι στα οδυνηρά σημεία των καιρών.

Στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές, η θλιβερή αυτή παρένθεση θα κλείσει. Θα σφραγίσουμε στο παρελθόν τον λαϊκισμό και τους ρήτορες του μίσους.

Εμείς δεν γνωρίζουμε από τείχη και διχασμό. Είμαστε όλοι μαζί.

Πέτρος Τατούλης

Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σιδέρης Βασίλειος

Λυμπέρης Αντώνιος

Γανώσης Αναστάσιος

 

Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Γιαννακούρας Ευάγγελος

Ρουμελιώτης Γεώργιος

Παπαντωνίου-Κορώνη Κλειώ

 

Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πισιμίσης Αθανάσιος

Πετρίτσης Γεώργιος

 

Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Τζανετέα Αδαμαντία

Κανελλάκης Ηλίας

Σταματάκος Μιχαήλ

Σκούρος Χαράλαμπος

 

Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Νικολάκου Κων/να

Μπούζα Αντωνία

Γκούνης Απόστολος

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Forbes: Οι 400 πλουσιότεροι Αμερικανοί – Στην κορυφή ο Έλον Μασκ

Μετά το εκρηκτικό 2021, φέτος οι 400 πλουσιότεροι άνθρωποι των ΗΠΑ -όπως και πολλοί ακόμη Αμερικανοί- επλήγησαν από την εκτίναξη του πληθωρισμού και την...

Αυτές οι χώρες θα βγουν αλώβητες εάν συμβεί μια παγκόσμια καταστροφή

Έρευνα εξέτασε τις παραμέτρους όσον αφορά στην επιβίωση από μία πιθανή κατάρρευση του παγκόσμιου πολιτισμού και πέντε χώρες αναδείχθηκαν ικανές να...

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 46χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης κόρης της συντρόφου του στο Ηράκλειο Κρήτης.Ο 46χρονος αντιμετωπίζει...

Τι συνέβη στην Ελλάδα την τελευταία φορά που κηρύχθηκε επιστράτευση

Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν μέσω της Google τη λέξη επιστράτευση. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα επίσημα στοιχεία της πλατφόρμας και των...

Ποιοι μπορούν να λάβουν διπλό επίδομα θέρμανσης

Σύμφωνα με το enikonomia.gr, απόφαση της ΑΑΔΕ  ανοίγει το “παράθυρο” στα νοικοκυριά  που έχουν ενήλικα μη εξαρτώμενα τέκνα (παιδιά άνω των...