Αρχική Ελλάδα Ρεκόρ μηνύσεων: Πατέρας έχει καταγγείλει την πρώην γυναίκα του 150 φορές γιατί...

Ρεκόρ μηνύσεων: Πατέρας έχει καταγγείλει την πρώην γυναίκα του 150 φορές γιατί δεν τον αφήνει να βλέπει το παιδί

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 150 μηνύσεις έχει υποβάλλει ένας πατέρας στην πρώην γυναίκα του και μητέρα του 4χρονου παιδιού του. Αιτία, η άρνηση της μητέρας να βλέπει ο πατέρας το παιδί του. Την ίδια άρνηση, έχει η μητέρα και προς τους γονείς του πρώην συζύγου της.

Η υπόθεση ήρθε στο Αυτόφωρο, ο εισαγγελέας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στην γυναίκα για βαρύτατες συνέπειες και της έδωσε διορία για να εφαρμοστεί ο νόμος και το παιδί να βλέπουν ο πρώην σύζυγος και οι παππούδες του.

Την επόμενη εβδομάδα θα εκδικαστούν 14 από τις 150 μηνύσεις σε βάρος της γυναίκας.

Γιατί δεν αφήνει το παιδί να βλέπει τον πατέρα του

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα gegonota.news η γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παρουσία των πρώην πεθερικών της δήλωσε πως δεν επιτρέπει την επικοινωνία τους με το παιδί γιατί του ασκούν βία.

Τα πρώην πεθερικά της έκλαιγαν και ο δικηγόρος τους αγανακτισμένος είπε πως η μητέρα είναι αδιόρθωτη, εμπαίζει ηλικιωμένους ανθρώπους και ψεύδεται ασύστολα.

Ο εισαγγελέας έδρας είπε απευθυνόμενος στην 40χρονη πως εάν δεν αποφασίσει να ομαλοποιήσει τις σχέσεις με την πρώην οικογένειά της και να επιτρέψει την επαφή με το παιδί, όπως όρισε ο Νόμος, θα έχει να αντιμετωπίσει βαριές ποινές.

Η κατηγορούμενη είπε πως αντιμετωπίζει το διαζύγιο με εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο, παρότι έλαβε διαζευκτήριο με την γέννησή του και δεν επιτρέπει την επαφή με τον πατέρα, που απουσιάζει από τον Βόλο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων 6 μήνες τον χρόνο.

Κόλαφος ο εισαγγελέας

«Καταστρέφετε ένα μικρό παιδί και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Δεν μπορεί να είναι αποκομμένο από την οικογένειά του γιατί το αποφασίσατε εσείς κατά παράβαση κάθε Νόμου. Εάν συνεχίστε σε αυτό τον ρυθμό οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες», είπε απευθυνόμενος στην μητέρα ο εισαγγελέας.

Τελικά το Δικαστήριο της έδωσε τριήμερη διορία για να ακολουθήσει όσα ορίζει ο νόμος, να βρει σημείο επαφής με τα πεθερικά της, ώστε οι παππούδες και πατέρας να βλέπουν το παιδί.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Μετά το στέγαστρο του ΟΑΚΑ, συναγερμός και για τη γέφυρα Καλατράβα στην Κατεχάκη

Μετά το ΟΑΚΑ, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το στέγαστρο του σταδίου, εμφανή είναι τα σημάδια...

Επικουρικές συντάξεις: Ποιες θα δοθούν μέχρι το τέλος του 2023

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, οι μισές από τις εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις θα έχουν δοθεί μέχρι το τέλος του...

Περιοδεία Κουτσούλη στη Μεσσηνία

Επίσκεψη στους Γαργαλιάνους, πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Κουτσούλης, στο πλαίσιο του εορτασμού του...

Η Apple κατηγορεί το Instagram για την υπερθέρμανση των iPhone 15

Η Apple κατηγορεί το Instagram και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές για ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης με το iPhone 15. Ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας είπε ότι ένα σφάλμα...

Ο ΕΚΦΑ ζητά 28.726 ευρώ από 24χρονο ανάπηρο φοιτητή – Στα κάγκελα στο ΑΠΘ

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκειμένου να στηρίξουν 24χρονο, συμφοιτητή τους ο οποίος βρίσκεται σε...