
Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν λόγω μέθης μια 41ετων γυναίκα απο το Ηνωμένο Βασίλειο, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε -σύμφωνα με την καταγγελία της- ένας 30χρονος στη Ρόδο.
Η γυναίκα, όταν συνήλθε από την ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ενημέρωσε την αστυνομια ότι ακριβως τα μεσάνυχτα, ο συγκεκριμένος ανδρας την θώπευσε παρά την θέλησή της στους γλουτούς και το στήθος .
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε δεν έμεινε εκεί, αλλά την τράβηξε ακατάλληλες φωτογραφίες, σηκώνοντας το φόρεμα της, ενώ εκείνη βρισκόταν σε παγκάκι κοντά στη παραλία της Λίνδου και σε κατάσταση μέθης.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και του πέρασαν χειροπεδες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και νομοθεσίας περι προσωπικών δεδομένων.
Πηγή: gargalianoionline.gr