Αρχική Πολιτική Στην τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2022» ο Πέτρος...

Στην τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2022» ο Πέτρος Τατούλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

7.10.2022

Στην τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2022» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου.

Τα Special Olympics Hellas ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν έναν αθλητικό, εκπαιδευτικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος στηρίζεται στον εθελοντισμό και προσφέρει δυνατότητες προπόνησης σε άτομα με νοητική αναπηρία, σε 26 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.

Ο κ.Τατούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas, πρέσβη επί τιμή Διονύσιο Κοδέλλα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσκληση και συνεχάρη το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ.Τατούλης δήλωσε: « Η επαναδιοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics στο Λουτράκι αποτελεί πλέον θεσμό.

Είναι μεγάλη τιμή που οι αγώνες αυτοί διεξάγονται στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Λουτράκι.

Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μετά από 4 χρόνια, που η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν κύριος διοργανωτής, επαναλαμβάνεται και διοργανώνεται στην Περιφέρεια μας το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί 900 αθλητές των Special Olympics από Ελλάδα και Κύπρο συμμετέχουν, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά ένα μεγάλο επίτευγμα και διδάσκουν στον καθένα από εμάς την αξία της συμμετοχής και τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μας δείχνουν το παράδειγμα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής, μας εμπνέουν με το πείσμα τους, τη θέληση τους και την αγωνιστική τους διάθεση. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους κριτές, τους γυμναστές και τους προπονητές και να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στους εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η άψογη διοργάνωση των αγώνων. Φυσικά συγχαίρω ιδιαίτερα τους γονείς και τις οικογένειες των αθλητών, οι οποίοι συμπαραστέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές».

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης και τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» Απόστολος Παπαφωτίου, Αλέξης Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Πιτσάκης.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Πεντάγωνο – Τμήμα έρευνας UFO: Εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα

Εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα, αναφέρει προσχέδιο εγγράφου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών όλων...

Άνθρωπος που «πέθανε» και επέστρεψε στη ζωή λέει ότι βρέθηκε στο «ειρηνικό πνευματικό βασίλειο»

Ένας άνδρας που πέθανε πριν επανέλθει στη ζωή λέει ότι δεν πηγαίνεις απλώς προς το φως – όπως προτείνουν τόσες πολλές δημοφιλείς ερμηνείες του...

Η μυστηριώδης δολοφονία στη Θεσσαλονίκη που πήρε παγκόσμιες διαστάσεις

Θεσσαλονίκη, πρωινό Κυριακής 16 Μαΐου 1948. Δύο βαρκάρηδες περπατούν αμέριμνοι στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης. Μιλούν και παρατηρούν τη θάλασσα. Λίγα βήματα...

Η Βόρεια Κορέα δοκίμασε υποβρύχιο drone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πυρηνική επίθεση

Στη δοκιμή ενός νέου υποβρύχιου drone, ικανού να χρησιμοποιηθεί για πυρηνική επίθεση, ανακοίνωσε πως προχώρησε τις περασμένες 48 ώρες η Βόρεια Κορέα, αντιδρώντας στις...

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Λουκέτο έως 90 ημέρες σε βενζινάδικα και πρόστιμα έως 500.000 ευρώ

Προβλέπονται «λουκέτα», πρόστιμα και ποινές φυλάκισης για το λαθρεμπόριο καυσίμων, όπως επίσης και για τη φοροδιαφυγή από τα πρατήρια βενζίνης...